Levering niet in orde, maar super goed en heel snel opgelost.

Engels boek besteld, flink gekreukt ontvangen na twee weken levertijd. Gebeld metnde klantenservice en uitgelegd dat het een verjaardagscadeau betreft. Alles werd gelijk geregeld, ik heb een hele leuke vriendelijke dame aan de lijn gehad. Ik ben super blij met de aangeboden oplossing. Fouten maken we allemaal is ook een keertje fijn als er dan gelijk een goede fijne oplossing aangeboden word.

Mijn vrouw kreeg het boek niet mee.

Mijn vrouw kreeg het boek niet mee, zij moest een code bij hebben, een legitimatie was niet voldoende. Dit ondanks dat zij het boek wilde betalen. Toen ik het boek ging halen hoefde ik geen code te geven of mijzelf te legitimeren. Andere postpakketjes kreeg ik echter niet mee, ook hier moest ik een code hebben. Het bestelnummer was niet waar men om vroeg. Ook legitimatie was niet voldoende. Volgende keer maar elders iets bestellen c.q. Iets laten bezorgen.

teleurstellend

Boek online besteld met optie afhalen in de winkel. E-mail ontvangen dat het boek ingepakt en meegegeven is aan de bezorger. Na enkele dagen blijkt bij navraag in de winkel dat zij een e-mail hebben ontvangen dat het boek niet meer online is te bestellen maar dat mijn boek wel geleverd wordt. Het boek is nu onvindbaar en de klantenservice kan mij niet helpen en geeft aan niet te weten wat er gebeurd is.

Ze doen wat ze beloven!

Prima en snelle levering. Nette service

Hulpvaardig en vriendelijk

Altijd moeite doen als je iets niet kan vinden of een boek wil bestellen Een van de vriendelijkste winkels in diemen maar durf daar ook Amsterdam aan vast te plakken.

Binnen een dag had ik mijn boek. Heeltevreden

Prima, niets op aan te merken.

Snelle levering.

snel en goed!

De volgende dag geleverd, goed beschermt en uitstekende staat! Doen!

Snel en goed

Goede en snelle afhandeling en bezorging

Prima app om boeken te kopen

Snel en goed.

Beschikbaar en vlot bezorgd door professionals

Was blij dat het boek beschikbaar was, werd binnen mum van tijd netjes ingepakt bezorgd door een keurige DHL medewerker.

Het is spannend en gelijk ook sociaal.

Ik lees het graag en en is zoals ik van korte verhalen verwacht.

Correct en snel geregeld

Precies wat ik nodig had zonder prijsverhoging

Heel positief

snelle en correcte verzending

Snel en netjes

Het boek besteld en is snel afgeleverd bij de Bruna in Loosdrecht. Ze hebben mij het meteen laten weten en nu kan ik heerlijk wegdromen. Top!

Jammer dat ik bij mijn boek niet het boekenweek geschenk kreeg, het was niet voorradig, terwijl ik het on line besteld had, zo jammer.

snelle levering uitstekend afhaaladres !

uitstekend

Vriendelijk vlot en deskundig

goede service

Het boek arriveerde op tijd en was in uitstekende staat

ben niet zo goed met bestellen via internet maar ging simpel.

Goede en zorgvuldige levering

Hetgeen wat ik had besteld had een wat langere levertijd, maar daar kon ik gewoon op wachten. Verder werd ik op de hoogte gebracht toen mijn bestelling klaar was voor ontvangst. Verder is alles prima verlopen.

Wordt altijd goed en vriendelijk geholpen

Kan niet beter

Zoals meerdere keren prima communicatie en afwerking

top

snelle levering, op dag van pre-order. Boek helemaal netjes aangekomen en echt een heel leuk boek!

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht