Goede betrouwbare en persoonlijke service

Goede betrouwbare en persoonlijke service

Prima, snelle bezorging

Bestelling en levering prima voor elkaar

Snel en goed geleverd.

Twee boeken gekregen en paste in de brievenbus. Gelukkig geen grote doos. Prima bestel service.

Het ging van een leiden dakje

perfect

vandaag besteld, morgen in huis perfect.

Zeer tevreden.

Gastvrije service

Zeer behulpzaam

Heel aardige en behulpzame medewerkers.

Mooi boek, netjes verpakt, netjes bezorgd.

Prima webshop!

Super snel

Het boek online snel aangeschaft in het weekend. Maandag kon ik het al ophalen bij het service centrum van KPN. Je hoeft je niet eens volledig te registreren voor een account bij Bruna.

Bedankt voor het toch geleverd te krijgen na drie maanden.

Netjes en heel snel bezorgd.

Na mijn bestelling geplaatst en betaald te hebben kreeg ik al snel mail dat mijn boek de andere dag al zou komen. En dat is ook netjes gebeurd,nadat ik een wat preciezere levertijd doorgekregen had.

Snelle levering en goede afhandeling. Prettige bediening.

Snelle levering, goede afhandeling en prettige bediening.

Super goed

Dik tevreden over de bestelling en bezorging, het werd netjes en vlot geleverd

Pre-order gedaan en niet geleverd

Ik had het boekje Paulien Cornelisse - hehe vooruit besteld op 02-03-2025 (uitgave 12-03-2025). Bevestiging gekregen dat mijn order eraan kwam en vandaaag gebeld door de winkel dat het niet geleverd is en kan worden. Ik snap er niks van, ik plaats juist een pre-order om verzekerd te zijn. Wat een onkunde. Fc knudde.

Correcte leveringen

Bestellingen laat ik leveren aan bruna groningen overwinningsplein. Uitermate vriendelijke en correcte medewerkers. Een genot om te winkelen

Waanzinnig!

Ik had twee boeken besteld van Raymond E Feist en toen werden mijn boeken bezorgd. En nu heb ik twee boeken van Raymond E Feist erbij.

Fijne winkel en leuk personeel

Ik ga graag naar Bruna op de Daalseweg. De mensen zijn vriendelijk en behulpzaam. Maar lekker zelf rondneuzen tussen de boeken, puzzels enz kan ook. Er is een ruime sortering, altijd wat leuks te vinden

supersnel en groot assortiment

Wat de blauwe bal niet kon leveren had ik bij Bruna de volgende dag. Afhalen in mijn eigen Brunawinkel

Ik heb niets ontvangen

Ik heb niets ontvangen

het was mijn eerste ervaring met Bruna en dat was fijn

Het was snel bezorgd en daar was ik heel blij om

Prima geregeld.

Boeken waren op de beloofde tijd aanwezig. Kreeg netjes een e-mail dat ik ze kon ophalen. Helemaal prima geregeld.

Keurig op tijd maar verpakking erg beschadigd.

Het boek was keurig op tijd maar de verpakking is niet echt brievenbus bestendig. Alle hoeken waren kapot maar gelukkig was het boek niet beschadigd. Het lijkt me handiger om een boek in een envelop met bubbeltjesplastic te versturen.

Boek lichtelijk beschadigd aangekomen, voor de rest prima

Altijd raak bij Bruna

Bruna heeft een onbegrensd assortiment op de website. Levert snel. Bijkomend voordeel: de winkel is 100 mater lopen vanuit huis.

Snelle levering in filiaal bij mij in de buurt. Bedankt voor het berichtje in mijn voicemail!

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht