Boeken online

Ik had mijn boeken online besteld en de volgende dag waren ze al in de winkel.

Snel, gemakkelijk en fijne mensen in de winkel.

Snel beschikbaar en handig zelf ophalen in de winkel op het moment wanneer het mij schikt en leuke medewerkers van Bruna.

Is prima maar geen bookspot

Het is overgenomen maar is minder service gericht. Maar al met al is het meisje oké

Fijn dat ik mijn bestelling in de winkel kon ophalen. Service is prima :)

Als altijd: prima

Er valt niks toe te voegen. Zie mijn reactie hierboven. Bestellen geeft nooit een probleem en het thuis afleveren verloopt ook altijd volgens planning. Kortom: ik ben heel tevreden!

Helemaal top

Alles was zoals het hoort

Slecht

Heb mijn bestelling nooit mogen ontvamegn ook al beweert post nl van wel. Daarom mijn bestelling laten annuleren

Leuke boekjes

Leuk als traktatie op de opvang.

geweldig

e books erg snel kunnen lezen

Kan niet beter

E-boeken besteld en betaald en gedownload. Dit ging gemakkelijk, snel en zonder problemen

Prima ervaring met boeken bestellen

Adequaat

snel en goed

Ebook, eenvoudig systeem en snel

Bestellen was heel eenvoudig en gemakkelijk.

Goed geholpen

Besteld daarna gebeld volgens afspraak dat de bestelling was aangekomen en opgehaald en mooi verpakt bedankt

Makkelijk een bestelling te plaatsen.

Kon niet vinden hoelang de leveringstijd is. Ik hoop dat het boekje voor 25 maart binnen is.

Fijne site en makkelijk te bestellen. Je wordt goed op de hoogte gehouden en als het in de winkel is gearriveerd krijg je een mail en een telefoontje... Service ten top! Wij hebben een hele fijne Bruna in winkelcentrum De Ellekoot waar ze altijd met een lach je helpen of adviseren! Dikke 10!

Alles gewoon goed

De webshop werkt netjes, werd goed op de hoogte gehouden van de status van producten, levering was goed. Niks op aan te merken dus

goed.

Beste mensen, alles is prima verlopen. de gedichtenbundel (jan Glas) plus het boekenweek geschenk kwamen goed over. Alleen was de doos wel erg groot voor 2 boekjes. Vriendelijke groet, Anneke Groot.

Helaas kwam een deel van de bestelling nog niet aan

Ik had een aantal NT2 boekjes besteld van uitgever: 'Eenvoudig communiceren". Kennelijk krijgt u geen goede info van de uitgever, Ik mailde de uitgever hierover. Op hun site zijn de boekjes wel voorradig, Ik heb al wel betaald . Ik kreeg vanmiddag het 2de deel van de bestelling; het derde deel ontbreekt nog steeds : 2 boekjes "Waar is mijn fiets"ISBN 9789086965762. U zegt: onbekende levertijd. Waarom geen info gevraagd door u aan de uitgever?

bestelling gaat erg makkelijk en snel.

Website die de klant bekijkt en die in de winkel op het scherm verschijnt is verschillend.

Ik wilde in de winkel een boek bestellen, dat kon niet het was uitverkocht en de leverancier had het niet meer. Zelf achter de computer op jullie eigen website het boek gezocht en besteld en de volgende dag lag hij gewoon in die zelfde winkel klaar. Aanbevelen. In die vraag zou wat meer ruimte mogen zijn.

Topsnelheid!

Mijn online bestelde boek was de dag erna al binnen! Heel fijn!

E books snel en makkelijk downloaden

Ik heb enkele E-books besteld downloaden gaat makkelijk. Boekenweekgeschenk er automatisch bij, prima. Bij enkele andere e-books zag ik een waarschuwing dat daar andere software voor nodig is en dat lang niet alle E-readers deze software hebben. Fijn dat deze waarschuwing er bij staat, dan koop ik tenminste niet iets wat ik niet kan openen.

Prima aankoop

Lonely Planet gids Japan online besteld, was eenvoudig. De volgende morgen werd ik gebeld dat hij klaar lag in de winkel. Supersnel allemaal, top!

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht