E books snel en makkelijk downloaden

Ik heb enkele E-books besteld downloaden gaat makkelijk. Boekenweekgeschenk er automatisch bij, prima. Bij enkele andere e-books zag ik een waarschuwing dat daar andere software voor nodig is en dat lang niet alle E-readers deze software hebben. Fijn dat deze waarschuwing er bij staat, dan koop ik tenminste niet iets wat ik niet kan openen.

Prima aankoop

Lonely Planet gids Japan online besteld, was eenvoudig. De volgende morgen werd ik gebeld dat hij klaar lag in de winkel. Supersnel allemaal, top!

Gemakkelijk om ebooks te bestellen

Goede en overzichtelijke site.

Kwaliteit uitmuntent

Kan dan wel iets langer duren voor je de boeken in huis hebt, maar de kwaliteit is dan wel gegarandeerd. De twee encyclopedia die ik heb gekocht kwamen goed verpakt en gloednieuw bij mij aan. Super blij mee!

Altijd snelle levering. En fysiek naar de winkel gaan; prima service en heel gezellig

Nijntje boekje

Bestelling ging vlot. Helaas de levering wat langer. Maar Bruna hield mij keurig op de hoogte. En uiteindelijk op tijd binnen

altijd supersnelle goede service

Boeken waren snel op plek bestemming en uitstekend verpakt. as usual uitstekend

Prima geregeld; snelle bezorging.

snelle service

gratis verzending en snel bezorgd. Boek was goed beschermd ingepakt.

Uitstekende ervaring

Bestellen zonder directe afrekening en het bestelde boek daarna afhalen en betalen in de winkel verliep zonder problemen met een groot voordeel je hoeft er niet voor thuis te blijven.

In minder dan één zin, voor elkaar

Met een account, ik het snel winkelen. Door de hele winkel dan wel bibliotheek. Vind je het betreffende Ebook, dan is snel gekocht. Nog sneller “staat” hét Ebook bij je thuis op de boekenplank. Nog een extraatje nu, het boekenweekgeschenk word meegestuurd als Ebook. Twee halen één betalen. Top!

Boek was er de volgende dag al.

Was een onbekend boek en toch op voorraad.

Snel en goed

Donderdagavond een kookboek besteld de volgende dag netjes in de brievenbus.

Makkelijk te bestellen

Het aanbod in de winkel is niet altijd mijn smaak (Lucinda Riley komt er hier niet in!), maar via de website kan ik makkelijk boeken van mijn smaak bestellen en in het plaatselijke filiaal ophalen. Zo kan ik toch mijn Engelse boeken lezen én mijn plaatselijke boekwinkel steunen! Leestips: The Follet Valley serie van Ian Moore: goede en humoristische detectiveboeken! Wordt vaak als cozy crime ingedeeld, maar dit is veel beter dan de meeste cozy crime boeken. The Witches of Woodville serie van Mark Stay: fantasy, maar dan in een Engels dorpje aan het begin van de Tweede Wereldoorlog. Echt heel goed! Beetje Miss Marple met heksen atmosfeer.

Fijne winkel

De Bruna in Heerhugowaard mijn favoriete winkel.. De medewerkers staan altijd voor je klaar en zijn altijd vriendelijk. Ruim assortiment aan boeken en andere dingen.

Goede en snelle service

Makkelijk te vinden boeken en mooie prijzen en goede service en snelle levering

Alles vlotjes afgewikkeld.

Nog wel contact gehad met Bruna Meppel, waarna alles helemaal duidelijk was.

Bestel altijd bij Bruna en dat bevalt prima

Alles goed gegaan✨️✨️

Wel lange verzendtijd, was kennelijk niet op voorraad !!

prima service

Vier sterren in plaats van vijf omdat de knop voor thuisbezorgen op de website niet werkte. Ik moest het boek dus afhalen bij een Brunawinkel in de buurt. Helemaal geen ramp en bovendien gratis, dus ik ben blij.

Snel en goed bezorgd!

Ben begonnen met het lezen van het boek; innerlijke bereidheid. Een dik boek, heb al 1/3 gelezen, zo boeiend.

Snel , goed geïnformeerd

Snel en goed geformeerd over de afhandeling

Uitstekende service

Zeer goede service.

Een probleem met mijn Ereader en dat werd zeer goed en snel geregeld. Bij de klantenservice een luisterend oor en heel vriendelijk.

Grandioos

Tegoed voor woorden