Allen met boekenbon betalen lukt niet

Bij afrekenen (online) met alleen boekenbonnen, kan je de rode 'betalen en bestellen'-knop niet indrukken, omdat geen betaalmethode (ideal) geselecteerd kan worden. Uiteindelijk maar deels met ideal betaald om toch bestellingvte kunnen doen. Bruna, oas dit aan!

Boek besteld, zou bericht krijgen, niet gekregen en het lag gewoon in de winkel

Ik had een gesigneerd boek besteld en zou bericht krijgen als ik het kon ophalen in de winkel. Ben bij de winkel langsgegaan en daar lag mijn gesigneerde boek gewoon in de winkel. Laat voortaan wel thuis bezorgen

Spannend om een Ebook te downloaden maar geslaagd

De 1e maal een boek gedownload voor mijn iPad beetje spannend hoe dat ging maar prima snel en duidelijk en zit nu met plezier Vrijuit’ van Iris de Graaf te lezen op mijn iPad ben tevreden en misschien is mijn volgende Navalny als die als Ebook te lezen is maar eerst dit. Mvr groet R.van de Laak

het pakket kon makkelijk in mijn buitenbrievenbus

Vlot gratis geleverd

Makkelijk te bestellen en vlot geleverd

Ik kon het boek de volgende dag al ophalen in de winkel .

Goede snelle service.

Vlotte bestelling

Vlot en goede bestelling, nog wat onduidelijk om afhalen , wanneer het af te halen is. Mailtjes spreken elkaar wat tegen alsof het lijkt afhalen maar in de winkel blijkt nog even wachten verder prima!!

Makkelijk bestellen en zelf ophalen

Omdat ik geen zin had om bij een grote internetwinkel mijn cadeautje voor mijn kleindochter te bestellen en maar afwachten wanneer het bezorgd zou worden kwam ik bij Bruna terecht. Een ontdekking! Snel bericht en achteraf betalen. Voor mij helemaal makkelijk want ik woon vlakbij het station. :)

Prima, goede en duidelijke service.

Alles ok.

Besteld, snel bericht gekregen en boek gehaald

De bestelling gaat goed, bericht gekregen over het verloop van de bestelling, het boek werd bezorgd in de winkel en aan mij werd bericht gegeven. Alles snel en duidelijk, prima!

Prima levering!

Ik heb een boek besteld dat er twee weken over zou doen om te worden bezorgd en dat klopte ook. Het boek is netjes en onbeschadigd geleverd.

Netjes volgens afspraak geleverd

Perfecte service

Volgende dag was bestelling van studieboek al binnen.

Alles verliep zoals beloofd!

Een boek besteld bij Bruna. Via de shop in Leidenstation af laten leveren. Na de genoemde 3 weken levertijd keurig een mail ontvangen dat het klaar lag. Daar opgehaald en afgerekend. Prima bestel- en afleverproces!

Snelle levering, wordt gebeld als de bestelling er is. Vriendelijke personeel.

Heel goed!

Snelle verzending, zonder extra kosten

Snel bezorgd

Fijn als je bestelling snel bij je afgeleverd wordt, dat is Bruna, zeker gelukt

goed geholpen

Ik prutste, Maar de klantenservice zette mij op het goede spoor. Bedankt.

Jammer dat het boek een dag te laat arriveerde

Mijn ervaring betreft niet de inhoud vh boek maar had het op zondag besteld en aangezien er op de website staat dat het boek dan de volgende dag arriveert, kon ik het maandag avond op een verjaardag geven. Maar helaas kwam het pakketje pas dinsdag middag. Jammer dus en wellicht goed om rekening mee te houden.

Dowload werkte vlekkeloos en prijs was aantrekkelijk!

Klassiek boek snel gevonden.

Altijd goed

Na een bestelling, altijd snel geleverd.

Ik wacht nog steeds

Ik heb een boek besteld wat geleverd zou worden in de dichtstbijzijnde winkel. Ik kreeg een mail met de bestelling en de mededeling dat zodra het boek naar de winkel zou worden verstuurd ik een mailtje zou krijgen. Dat is nu 1,5 week geleden en ik heb nog geen mail of appje ontvangen, laat staan het boek wat ik ZO graag wilde meenemen op een reis die morgen begint. Heel jammer dit. Het enige wat ik ontvang is deze mail voor een review. Nou bij deze!

Goede service en levering.

Vriendelijk personeel en je wordt goed geholpen. Top winkel.

Supergoed gegaan, makkelijk af te halen in de winkel

Boek is nooit gearriveerd 0131514026

Kunt u checken waar mijn boek is? Paar weken geleden besteld, order nr 0131514026

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht