Reactie van het bedrijf
Beste Esther, Wat vervelend dat jouw bestellingen niet in goede staat bij jou is aangekomen! Dit is uiteraard niet de bedoeling, maar hier kunnen wij helaas niet altijd iets aan doen.
Jouw pakket legt een erg lange weg af, vanuit ons magazijn naar het hoofddepot van de transporteur, door naar het uitleverdepot, in de bus van de chauffeur die uiteindelijk het pakket bij jouw voordeur aanbiedt. In dit proces gaat jouw bestelling van pallet, naar lopende band, naar rolcontainer en uiteindelijk naar de bestelbus. Het kan wel eens voorkomen dat een pakketje klem komt te zitten, valt of door de bus heen schuift. Dit is natuurlijk niet de bedoeling, wij willen juist zorgvuldig met alle pakketten en producten om gaan, maar helaas kunnen wij niet overal invloed op uitoefenen.
Je kan ook altijd kiezen voor afhalen en betalen in de Bruna winkel. Je kan dan ter plekke het boek controleren.
Hopelijk zien we je in de toekomst toch nog een keertje terug bij Bruna en kunnen we je een betere beleving bieden!
Groet, Margo