Bestellen en bezorgen verliepen prima.

Het is fijn dat jullie een uitgebreid assortiment hennen. Nieuw uitgekomen boeken zijn probleemloos te krijgen. En zo hezorgd!

Heel fijne locatie

Perfecte locatie om onderweg naar huis mijn boek te halen, vriendelijk geholpen

Op zaterdag een boek besteld, op dinsdag ontvangen als brievenbus-pakje. Prima!

Heel goed en fijn!

Het was (bijna) nergens te krijgen, maar wel bij Bruna; TOP, heel tevreden!

Uitstekend!

Je bestelling kun je makkelijk plaatsen, duidelijke/overzichtelijke webpagina en de levering is snel.

Netjes en snel.

n.v.t.

Geweldig!

Snel geleverd,goed verpakt voor herhaling vatbaar

Door de goede prijs en de snelle levering van de Bruna een schitterend boek over de Noorpool gekocht

Het klopt dat een bestelling de volgende dag wordt geleverd. Super!

Super goede service

Goede service gebeld toen bestelling er was

Snel

Snelle levering dus snel begonnen met lezen.

Snel en keurig

Goeie levering, boek kwam keurig op de juiste datum en mooi ingepakt

Altijd betrouwbaar, de mensen van Bruna Dronten

Al vaker besteld bij Bruna Dronten. Altijd netjes een telefoontje als de bestelling binnen is.

Ontving het bestelde boek in uitstekende staat

Na een eerdere (slechte) ervaring bij een andere leverancier, was ik blij verrast over de verpakking. Het boek zelf is qua inhoud geweldig.

Moest het zelf gaan ophalen bij muur van Lidl.

Het was heel vervelend dat het boek niet thuis bezorgd werd maar elders in een Postbank zat opgeborgen. Moest daar mijn handelingen 3 x herhalen (scann) en werkte nog niet. De Code deed het pas bij de Dede poging. Ik ben 82 j. en wil deze onzin niet meer meemaken. Gelukkig heb ik wel het boek.

Boek was er snel en via goeie communicatie met mij

Het boek was er snel en duidelijke communicatie.

Grmiddeld

Had een bestelling gedaan waarvan het eerste gedeelte al in de winkel apart lag. Kreeg echter pas een berichtje toen de hele bestelling compleet was. Nu was de wachttijd best lang (meer dan een week). Misschien op de site vermelden dat er pas een berichtje gestuurd wordt als de bestelling compleet is

Super zoals altijd.

Ik wordt altijd vriendelijk geholpen ,zijn altijd bereid om dingen te bestellen ,denken met je mee .heel servicegericht. Bv. Om even de deur voor je open te houden als je met de kinderwagen door de deur moet. Ze weten wat ze in huis hebben ,kennen hun producten.

Prima service en op tijd geleverd

Prima service en op tijd geleverd

Geen aanrader

Via de webshop/klantenservice van Bruna heb ik 1 boek 3x moeten bestellen om het juiste boek onbeschadigd binnen te krijgen. De klantenservice is vriendelijk, maar je moet als klant meermaals extra actie ondernemen om de fouten van deze winkel op te lossen. Geen aanrader. De volgende keer ga ik naar een andere boekenwinkel.

Prima afhandeling mooi op tijd geleverd

Prima afhandeling en mooi op tijd geleverd.

Snelle levering na online bestelling

Perfecte levering, mooi cadeaupapier erom. Top service

Klantenservice is klantgericht.

Bestelling was niet direct op voorraad vanuit de uitgever. Dit is per mail gemeld. Na uitkomst boek direct ontvangen.,

Snel

Snel en netjes geregeld.Goed op de hoogte gehouden.

Zeer vriendelijk en servicegericht

Plezierige ontvangst, snel geholpen en goed meegedacht, fijn’

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht