Correcte en vlugge levering

Xxx

Wow... Wat een mega goed boek..!!

Toen deze flaptekst mij onder ogen kwam, wist ik meteen dat dit boek een plaatsje kreeg in mijn boekenkast: “Op zoek naar het huis van hun dromen bezoekt het pasgetrouwde stel Tricia en Ethan het voormalige landhuis van Dr. Adrienne Hale, een gerenommeerd psychiater die vier jaar eerder spoorloos verdween. Wanneer ze onderweg worden overvallen door een hevige sneeuwstorm, zit er voor hen niets anders op dan het huis te verkennen. Dan stuit Tricia op een geheime kamer vol audiotranscripten, en wordt de situatie alsmaar grimmiger. De cassettebanden blijken informatie te bevatten over een reeks angstaanjagende gebeurtenissen die misschien wel kunnen leiden tot de waarheid over Dr. Hales mysterieuze verdwijning. Na “De Leraar” wat een prachtige meeslepende thriller was van Freida McFadden, kwam in een rap tempo deze fantastische thriller “Lieg Nooit” Het is smullen van alle psychologische thrillers van deze schrijfster. Je zit gelijk in dit verhaal en in het begin is het nog niet duidelijk welke kant het op gaat. McFadden weet je te verrassen met alle wendingen in het verhaal en daardoor lees je met gemak aan één stuk door mede door de korte hoofdstukken en de toegankelijke schrijfstijl.. De hoofdpersonages zijn geloofwaardig neergezet. Het verhaal is spannend, intrigerend en boeiend van begin tot het eind. Het plot is zeer verrassend, de ontknoping zag ik niet aankomen. Aanrader !

Snel verzonden.

Prachtige aanbieding van aankoop.

Altijd fijn om klant te zijn bijbBruna

Bestellen via de site en al snel daarna ophalen bij de plaatselijke winkel. Perfecte combinatie van technologie en vriendelijk persoonlijk contact.

Super en snel

Het was super snel geleverd

Snelle en goede levering

Mijn bestelling van twee autoboeken werd de volgende dag keurig geleverd met een brievenbuspakket.

Vlot geleverd in een nette doos

Ik moest even geduld hebben om mijn bestelling te ontvangen. Het kwam wel voor de aangekondigde dat.

Verder ging alles goed. Lichte schade door de post.

Heel netjes bezorgd

Netjes bezorgd

Prachtige boekjes en snel bezorgd

De boekjes die ik besteld had zijn prachtig van kwaliteit en ook nog een supersnel bezorgd. Mijn kinderen zijn er dol op!

voldaan aan de verwachtingen

boek wat eerst niet te leveren was direct besteld toen het weer in de nieuwsbrief verscheen en via de winkel van Woustraat Amsterdam laten leveren waar trouwens heel vriendelijke en behulpzame medewerkers staan

Bestellen en ophalen om de hoek van straat

Xxx

Heel goed!

De bestelde boeken kwamen in eerste instantie beschadigd aan: Bruna heeft hier onmiddellijk achteraan gebeld en de beschadigde zending retour gestuurd! Inmiddels de nieuwe boeken ontvangen: goede service!

Uitstekend!

Snelle levering, meteen gebeld door de vriendelijke medewerkster van Bruna Borne. Ook bij afhalen niets anders dan lof. De Bruna in Borne is een prettige winkel met kundige en vriendelijke medewerkers

Super makkelijk en snel

Mijn dochtertje wilde heel graag het nieuwe moppenboek van Rutger en Thomas. Hier besteld en ophalen in de winkel gedaan en was echt heel makkelijk en super snel. M’n dochtertje was er heel blij mee!

Prima bestelling gedaan.

Vlot besteld en snel in huis !

Super geregeld

Besteld en super snel in huis! Top

Favoriet

Bruna Leeuwarden is mijn favoriete boekwinkel. Kennis van boeken,behulpzaam. Servicegericht. De eigenaresse is top een echte vriendelijke,betrouwbare onderneemster.

De bestelling van dit boek had ik in een pre order gedaan. Zat al te twijfelen of het boek kwam. Een ineens kreeg ik bericht na paar maanden dat is die dag geleverd zou worden. Misschien nog een keer tussendoor een mailtje sturen dat ie nog steeds bezorgd gaat worden en dat jullie in afwachting zijn.. Maar verder helemaal prima.

In de auto naar huis van een weekendje weg...2 boeken besteld en binnen 3 dagen in huis....super snel dus geweldig.

Snelle levering!

Service

Fijne winkel, goede service en heel vriendelijk personeel

top

Bestelling was er snel en keurig verpakt.

Prima, goede service

Ik ben snel en korrekt geholpen

Fijne service

Snelle en goede service met vriendelijk personeel.

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht