Tevreden!

Ik koop altijd mijn E-books op Bruna. Er is veel keuze aan boeken op de website. En ook nog eens leuke acties. Als ik één negatief puntje kan geven … spijtig dat ze niet leveren in België.

Doen wat ze beloven.

Snelle verzending en je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling, wanneer deze verzonden wordt. Duidelijke site en komen hun belofte na.

Het bestellen ging makkelijk en de levertijd kort, informatie over de levering was duidelijk.

Boek besteld en volgende dag in huis.

Snel en makkelijk kunnen bestellen, (betaald met kadobon en bijbetaling), daarna pakket kunnen volgen via track & trace.

Ik grijp nooit mis !!

Ik koop bijna al mijn boeken bij Bruna. Is het gewenste boek niet op voorraad in de winkel, wordt het direct besteld en is dan zo spoedig mogelijk af te halen. Geweldig!!

Makkelijk bestellen, goede communicatie

Bestellen gaat heel makkelijk op de website. Je kan dan kiezen tussen afhalen in een Bruna winkel of thuis laten bezorgen. Ik koos voor afhalen bij de Bruna winkel vlak bij mijn huis. Toen mijn bestelling daar arriveerde werd ik gebeld door een medewerker van de winkel. Je betaalt dan bij afhalen. Heel handig, ben zeer tevreden.

Ik had een boek per ongeluk 2x besteld maar kon geen van beide annuleren.

Ik had een boek besteld maar de dag erna was hij ineens goedkoper dus ik bestelde hem nog een keer maar omdat ik had gekozen om ze te laten bezorgen bij de bruna bij mij om de hoek denk ik dat ik de eerste niet kon annuleren.

Blij met deze mogelijkheid.

Blij met de mogelijkheid om ook in het buitenland Nederlandse boeken aan te kunnen schaffen. Wel jammer dat ik niet met mijn betaalpas kon betalen. Alleen betaling met creditcard was mogelijk.

Gewoon goed

Zoals altijd snel en netjes. Bruna Borne is ook top.

Prima geregeld.

Bestelling keurig afgehandeld. Boek goed verpakt op brievenbus formaat. Lekker makkelijk.

Zeer snel bezorgt

Levert zeer snel volgens wat er op de website vermeld staat. En prijzen gelijk aan bol.

Goed geholpen.

Slecht verpakt, beschadigd aangekomen

Boek (paperback) was zonder enige bescherming in een te grote kartonnen envelop gestopt. Dus alle hoeken waren beschadigd (gebutst). Dat is voor een naslagwerk en verzameling doodzonde. Domper dus.

Fijne aankoop gedaan bij BRUNA

Mijn aankoop `Mozart, de muziek, de mens, de vrijmetselarij` online gekocht bij BRUNA nadat ik een interview met de auteur, David Vergauwen op `KLARA` had gehoord. Het verloop van de bestelling werd uitstekend aangegeven door BRUNA.

Makkelijk te plaatsen bestelling, goede prijs.

Goedkoper dan bol.com, en levering gjng goed. Had van mij speller gemogen, maar vooruit.

Mooi Verhaal

PrachtigLees je in een keeri boek.

Zeer positief

2 boeken online besteld om af te halen bij Bruna De Burcht Breda. Alles lag keurig netjes klaar. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Heel snel

Pakketje was er al de volgende dag.

Ontevreden over levering

Boek besteld bij Bruna omdat deze elders nog niet beschikbaar was, vervolgens werd mijn bestelling twee keer een week vertraagd omdat het boek ook bij Bruna niet beschikbaar was. Was fijn geweest als dit op voorhand aangegeven werd.

Niet in 1 keer goed

On-line besteld boek is op tijd binnen bij de winkel maar beschadigd. In overleg wordt een tweede exemplaar besteld wat wel in orde is en op tijd binnenkomt. In mijn herinnering is dit een reprise en heb ik dezelfde ervaring eerder gehad.

Altijd goed en betrouwbaar

Als je iets mist in de winkel dan is bestellen en zelf ophalen een goed alternatief

Bestelling lag keurig netjes klaar

Zeer goed. Attent belletje dat de bestelling klaar lag, en gewoon in de winkel afrekenen. Niets vooruit te betalen.

Supersnelle levering

‘s avonds laat besteld en de volgende dag al in huis!

Bestelling boek

Het bestelde boek kwam keurig verpakt binnen, levering ging vlot. Je kunt met een gerust hart een bestelling plaatsen.

Wat je besteld ligt altijd op tijd klaar. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Top!!!

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht