Prima. Kreeg heel laat update over verstelling, deze was vertraagd

Snelle levering van mijn boek

Ik kon het gezochte boek makkelijk vinden. De levering verliep vlot en er was duidelijke tussentijdse informatie.

prima zoals afspraak was!!!

Goeie verzending prima bezordy

Verder wel.te vreden Maar de verzending duurde nog al.lang!

De ene dag besteld, de volgende dag kun je het al ophalen bij Bruna. Pakken ze het ook nog mooi in als het om een cadeau gaat.

Vertrouwd, net zoals vroeger!

Ging makkelijk, prima prijs, keurig optijd geleverd

Altijd klantvriendelijk en snel!

Personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam.

Snel en correct

Het boek "the queen's dolls' house" is moeilijk verkrijgbaar. Maar bij Bruna gelukkig wel. Op tijd geleverd en prima verpakt. Mijn dank!

Jammer

Altijd fijne ervaringen, nu helaas niet. 14 dezelfde kalenders besteld voor mijn collega’s en er konden er maar 5 geleverd worden.

Boek op tijd geleverd

Altijd goed...

Altijd goed... Heel fijn.... Dank uw....

Eén besteld boek niet geleverd

Bij bestelling werd boekenweekgeschek ook getoond als besteld boek en vervolgens werd deze niet geleverd omdat de voorraad in de winkel op zou zijn. Het verwacht dat boekenweekgeschenk uit zelfde locatie als oorspronkelijk besteld boek meegeleverd zou worden.

Boek prima. Bezorging matig !!

De grote doos is door de brievenbus gedrukt. Indien het in een kleinere doos gepakt was had het normaal door de brievenbus gepast!!!!!!!!!

Snelle levering, vriendelijk telefoontje, hulpvaardige medewerker bij Bruna vestiging Huissen

Tis goed

Tis goed

heel goed

Mijn ervaring met Bruna is echt heel goed. Leuk om te zoeken tussen al hun boeken, makkelijk bestelproces, makkelijk ophalen of thuis laten bezorgen.

Prima on line winkel

Je kan zonder omwegen snel een boek bestellen

Beetje teleurgesteld, maar ook tevreden.

Omdat ik eerder erg tevreden was met mijn bestelling, heb ik weer een boek besteld, dat niet in de winkel voorradig was. Echter, in het midden van het boek zit een verkreukelde bladzij, net of het boek al eerder gelezen is en dat idee is niet zo fijn, omdat ik het boek aan iemand cadeau wil geven. Bovendien was mij het boekenweekgeschenk beloofd, (het stond zelfs vermeld op de pakbon), maar werd er niet bij geleverd. Tóch wat teleurstellend.

Mijn bestelling is uitstekend verlopen! Ik ben zeer tevreden.

Vlotte en correcte levering

On line besteld en afgehaald in de winkel, klantgericht - supervlot en correct. Persoonlijk contact heel fijn!

Snelle levering, netjes verpakt

De bestelling was snel binnen en was goed stevig ingepakt.

Boek beschadigd door te grote verpakking.

Een cadeauset aan boeken kwam helaas beschadigd aan doordat het los in een veel te grote doos was gelegd zonder dat er beschermend materiaal omheen is gedaan. Ook was er geen formulier toegevoegd hoe een beschadigde levering retour te sturen. Op de website kon ik dit ook niet vinden. Na een bericht aan de klantenservice hoorde ik niets terug, maar kreeg ik wel een e-mail met het verzoek om een review of de mogelijkheid om nogmaals contact op te nemen. Ik moet dus erg veel moeite doen om een slordigheid van Bruna te herstellen. Dat is jammer

Snel

Mijn gereserveerde boek verscheen op 1 april en ik kreeg het op 1 april thuis. Met het boekenweek geschenk. Heel prettig en snel.

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht