Ebooks meteen binnen dus heel prettig.

Mega tevreden

Zeer tevreden over de winkel; zij informeren keurig bij binnenkomst van het boek; het personeel is bijzonder vriendelijk.

Binnen een dag afgehaald

Ik heb al meerdere malen boeken besteld en afgehaald bij Bruna. Ook de laatste keer weer binnen 1 dag beschikbaar. Netjes ingepakt in geschenkpapier en ter plekke betaald.

Super service

Makkelijk online bestellen, thuis laten bezorgen of ophalen in de winkel. Top!!

Super geregeld

Mijn bestelling was snel binnen, ik werd door de locatie waar ik mijn boeken wilde ophalen een dag van tevoren al gebeld dat mijn bestelling binnen was.

Snel, accuraat en gebruiksvriendelijk!

Op de website boeken besteld die snel bij de door mij aangegeven winkel konden opgehaald zonder aflevering kosten èn feestelijk ingepakt. Top.

Gewoon goed

uitstekend

Prima site, alleen had ik een paperback besteld en kreeg een hardcover toegestuurd.

Voor de deur afgeleverd.Niet binnen.

Pakket voor de deur afgeleverd. Zeer diefstal gevoelig.Beetje slordig. Wel keurig op tijd.

Snelle service en goede kwaliteit

Al verschillende keren boeken besteld en bij de Bruna in mijn eigen woonplaats afgehaald. Veel duurzamer dan per post en je steunt de middenstand in je eigen dorp. Bovendien zijn ze ontzettend snel. Vaak ligt het boek de volgende dag al klaar. Aanbevolen!

Pffffftt, alweer een review!!

Mijn ervaring...u gelooft het niet! Ik bestelde een boek en het werd bezorgd!!! Sjezus, Bruna, je hebt 1 taak na de bestelling van een boek en die taak is bezorgen. Dit is gelukt, wil je nu een ballon of applaus?

Fijne website

Fijne website, makkelijk om er een boek te bestellen. Snelle levering en ook fijn om een papieren uitgave van het boekenweekgeschenk er gratis bij te ontvangen. Helemaal blij.

Duurt lang voor ik het boekje heb

Ik heb op 25 maart een boekje besteld van het grens pad en heb het nog niet ontvangen we willen het pad binnenkort gaan lopen en zit te wachten op het boekje Hopelijk is.het onderweg of krijg ik het binnenkort Hartelijke groet Ria Konings

Prima bezorging!

Geweldige service

Snelle levering. Goed verpakt. Verzending gratis. In één woord, geweldige-service

Prettig geregeld

Snel en netjes geleverd.

Een beschadigd boek geleverd.

Het boekje dat ik besteld heb : Heg. Een behaaglijk landschap voormens en natuur, zat beschadigd in een onbeschadigde verpakking. Waarschijnlijk heeft het boekje in de knel gezeten toen het naar de boekwinkel is gestuurd. De rechter onderhoek van het het is helemaal omgebogen geweest. Als liefhebber van boeken doet je dat zeer.

Het bestelde boek is binnen de gestelde tijd binnengekomen.

verzending van 19,99 niet gratis, vreemd om 0,01 eurocent, dus dan wordt het bol

zeer slecht dus

had dit boek besteld en zou ook het Boekenweek geschenk erbij krijgen. niet dus. was niet meegestuurd en in de winkel hadden ze deze ook niet meer. laatste keer dat ik iets bij Bruna bestel of koop.

Ruime keuze, snelle levering.

Positieve ervaring

Ik ben vlot en vriendelijk geholpen bij de Bruna in Uden.

Eindelijk een vlotte bezorging: Bruna bewijst het kan.

Na eerdere slechte ervaringen met thuisbezorging, was ik blij dat mijn boek dit keer bij de Bruna werd afgeleverd. Het ophalen daar verliep perfect.

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht