Snel

Snel en goed. Ik mis alleen de factuur

Snelle levering en vriendelijke service

Prettige ervaring. Boek besteld in het weekend, na het weekend werd ik vriendelijk gebeld met de melding dat mijn boek al klaar lag. Het was geen probleem dat ik het twee dagen later pas op kon halen. Op verzoek leuk ingepakt. Helemaal blij mee, bedankt!

Prettig winkelen in de webshop en snel bezorgd.

Makkelijk winkelen en op de afgesproken dag bezorgd.

Groot assortiment, snelle levering.

Bruna heeft een groot assortiment. Het bestellen van e-boeken verloopt goed en snel. En papieren boeken worden vlot en met zorg verzonden.

Altijd goede service

Een boek bestel ik liever bij Bruna dan bij Amazon of bol, omdat ik graag wil dat de Bruna in ons dorp blijft bestaan. Ik bestel op de website, en krijg een seintje als ik het boek kan afhalen in de winkel. En in de winkel doe ik vaak weer nieuwe inspiratie op.

Prima bezorging

Fijn mooie boek ontvangen + het boekenweek geschenk . Top

Netjes en snel verzonden

Boeken in keurige staat, met boekenweekgeschenk, leuk!

Super geregeld.

Prima ervaring, bestelling is snel geleverd en ik kon het snel ophalen in de winkel!

Snel en goed

Een prettige website, makkelijk bestellen en snel en goed geleverd. Voorheen bestelde ik ook boeken bij bol.com maar deze vind ik tegenwoordig niet zo fijn meer vanwege de 'leveranciers vervuiling'.

Weer fijn leesgenot verkregen van jullie.

Ik heb een snelle levering gekregen van een goed boek en het boeken week geschenk. Bedankt, dat het nog net op de laatste dag geleverd kon worden.

Snel geleverd en vriendelijk geholpen

Online besteld, volgende werkdag al netjes gebeld dat de bestelling klaar lag. Ik kon niet opnemen, voicemail ingesproken, heel fijn! 5 minuten voor sluit naar binnen gerend, snel en vriendelijk geholpen, stond binnen twee minuten weer buiten met alle boeken die ik online besteld had. En de winkel kon op tijd dicht.

Slechte ervaring

Mijn boek was verpakt in een doos 2x zo groot als het boek en verstuurd als brievenbuspakket. Ik woon in een flat en heb dus een postbox.Het pakketje was er ingestouwd,waardoor de doos beschadigd raakte. Vervolgens kreeg ik het er bijna niet uit. Dus...of kleinere doosjes of geen brievenbuspakket!!!!!!?

Alles snel en zorgvuldig verstuurd

Alles snel en zorgvuldig verstuurd

Super levering en service

Boek online besteld. Meteen volgende dag belletje dat t boek klaar ligt. Top.

Supervriendelijk

Totaal goed behandeld! Helemaal tevreden. Mijn hemel, laat dat meisje met rust met je survei.

Vriendelijk en heel mooi ingepakt

Meteen geholpen en aankoop is prachtig ingepakt

Snelle levering, top winkel Zwolle Zuid

Ik bestel altijd online met afhalen in mijn plaatselijke winkel in Zwolle Zuid, fijne service, vriendelijk personeel.

Ik had mijn voorkeur opgegeven via e-mail omdat het boek tijdelijk niet leverbaar was. Ongeveer een week later ontving ik een bericht dat het boek weer besteld kon worden. Meteen besteld en vervolgens snel en conform geleverd. Goed boek van dr. Bryan Ardis. Feiten i.c.m. spanning en emotie.

Goede snelle service

Jammer dat boeken die om maar te zeggen niet politiek correct zijn,niet leverbaar zijn.Bv van B Ebyl Germaanse Geneeskunde.Bestelde het bij Eigenwijze Boeken.

prima gegaan

Ik bestelde ‘s avonds een boek en de volgende ochtend kon ik het al ophalen.

Goed en snel ontvangen

Heel snelle levering

Mijn bestelde artikel werd heel snel en goed verpakt geleverd.

Slecht

Vorige week besteld nog steeds niets gehoord.

Snel een eboek bestellen en lezen

Gaat heel goed een eboek bestellen, downloaden en lezen maar.

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht