Prima service na eenvoudig bestellen

Zie boven

Alles ok tot op enkele puntjes na.

Te weinig geleverd maar alles is dik in orde gekomen en dit zonder problemen . De firma heeft alles correct in orde gebracht zonder extra kosten.

Erg goed

Zeer goed vlees. Erg van genoten

Goede kwaliteit vlees en precies wat je besteld

Goed alternatief van wat niet geleverd kon worden, helemaal prima

Goede service.

Bezorging voor producten niet gekregen snelle levering en correcte vervanging producten. Tevreden.

Slecht ik heb hierover gemaild maar geen antwoord gekregen

Ik had Vitelli tomato besteld. Dit kwam uit de vriezer en was zeer waterig. Ik heb het mijn gasten voorgeschoteld maar met schaamrood op m’n wangen. Tevens had ik erwtensoep besteld. Dit bleek champignonsoep te zijn ook uit de vriezer en bij het ontdooien, gewoon in de koelkast was het geschift. Ik heb hier een mail over gestuurd met foto’s en heb hier geen reactie op gekregen. Was voor mij de eerste en de laatste keer

Jammer

Terugkoppeling was goed. Werd een dag later verstuurd, maar is diepvries vlees en niet alles was bevroren. Wij wonen dan toch te ver weg. Ik zou al Jager & Boer zijnde in Overijssel bezorgen. Aanbevelen ja voor het vlees.

Goede kwaliteit, super snelle levering en top verpakt

Werd niet geleverd

Ik vind het zo jammer want ik dacht echt nu heb ik een goede plek om mijn vlees te kopen maar mijn bestelling bleef maar in behandeling staan. Ik heb contact opgenomen met een collega maar hij wist van niets en zou het doorgeven. Ik hoorde niks meer.

Vakkundig verwerkt

Het is een uitstekend pakket voor een acceptabele prijs

Lekker haasje

Mooi haasje besteld, mooi haasje ontvangen, mooi haasje gegeten

Nog niet alles geproefd

Prachtig pakket gekocht en wat we hebben gegeten was erg lekker. Ik moest wel uitvogelen hoe alles klaargemaakt moest worden. Ik ga zeker vaker bestellen!!

Goede producten en veelzijdig assortiment.

Eerste bestelling bij Jager&boer. Afhandeling vlot en vriendelijk. Ging wel het een en ander mis met de inhoud van de bestelling maar dat is later netjes opgelost.

Goed spul, binnen een werkdag bezorgd, heel redelijk geprijsd.

Goed wild vlees, snelle levering voor een redelijke prijs. We hebben gesmuld.

Mijn wild leverancier hoor! Mooie kwaliteit en makkelijk bestellen. En als het dan in eerste instantie niet helemaal goed gaat, wordt het heel coulant op gelost. Aanrader voor wild!

Uitstekende kwaliteit

Nu een paar keer mijn vlees bij hun besteld. De kwaliteit is uitstekend. Daarnaast voldoende keus en een prima overzichtelijke website

Goede service en (h)eerlijke producten

Ik bestel altijd mijn wild bij J&B en ben erg tevreden over de kwaliteit en de service. De producten worden gekoeld thuis geleverd.

Beter kan niet

Online ben ik een vaste klant, dit gaat eigenlijk altijd vlekkeloos! Voor werk kom ik af en toe in Zwolle & dan ga ik even langs de winkel. Wat een fijne mensen werken daar, nemen de tijd en helpen je zorgvuldig. Ik zou bijna dichterbij Zwolle gaan wonen, alleen voor deze slager! ;P

Een goede keuze

Heerlijk Wild vlees

Nog nooit teleurgesteld. Mooi en heerlijk vlees en wild. Het pakket wordt met zorg (o.a met ijs) Verstuurd en afgeleverd.

Top product en snelle verzorging

Het vlees is wederom zalig en hoe leuk om er een gratis rookworst bij te krijgen. Nu hebben we onze eet en wij groep met de wildstoof verblijd, doorslaand succes. Met kerst is de familie weer aan de beurt

Topkwaliteit

Keurig ingepakg verzonden. Alles perfect op smaak, topkwaliteit produkten. Het wildstoofpotje, de rookworst en verse worst van wild zwijn, de sucadelappen. Allemaal aanraders

Top kwaliteit

Ik heb nooit zo goed vlees gehad

Aardige mensen en heerlijk vlees. Zo'n fijn idee dat de dieren een goed leven hebben gehad en dat het daardoor gezonder is voor ons.

Heerlijk vlees

Het vlees was van uitmuntende kwaliteit. De procureur van wild zwijn was een groot succes. Alleen het verpakken en verzenden. Sommige dingen waren nog bevroren, andere bijna ontdooit. Maar meteen in de diepvries gedaan en dat ging goed.

Blijmarkt 11

8011 ND Zwolle