Heel fijne service , heerlijk vlees

Heel tevreden, fijne klantenservice en goede kwaliteit vlees!

Vlotte levering en heerlijk vlees Prima verpakking. Kan niet beter.

Eerlijke producten voor een eerlijke prijs!

Fijne 'slager' met veel extra producten. Alles uit de directe omgeving. Biologische en/of duurzame producten . Aardig personeel. Gewoon een plezierige zaak!

Snelle en correcte levering met geweldig mooi wild

Wij hadden hertenpoulet besteld en geleverd gekregen. De kwaliteit van het vlees was prima en voor herhaling vatbaar. Mooi gesneden.

Goede service en kwaliteit

De service en de levering zijn prima, de kwaliteit van het vlees is erg goed en lekker.

snel en goed!

de levering van de bestelling was snel en het vlees keurig verpakt! de kwaliteit van het vlees is uitstekend!!

Correcte aflevering en goed gekoeld verpakt

Ben blij met hoe het pakket is aangekomen. Hoe het vlees is kan ik nog niet aangeven maar heb daar alle vertrouwen in.

Fantastisch!!!!

Wat een geweldige slager! Mer het lekkerste vkees voor op je boterham of bij de warme maaltijd!

Uitstekend service

Issue with shipping was resolved quickly and positively. Product is delicious.

Vlees dat naar vlees smaakt

Wat een heerlijke winkel om binnen te lopen. Gezellig en super vriendelijk personeel met oprechte aandacht voor de klant. Na een aantal keren de winkel bezocht te hebben ook eens online besteld. Weer een dikke 10; keurig verpakt en het vlees is vlees wat naar vlees smaakt! Ik kom er graag.

Goede winkel

Wat een fijne winkel en website! Ik word altijd fijn geholpen in de winkel. Ik kom er minstens 1 keer per week en de jongens helpen mij altijd erg fijn. Ze weten de standaard dingen die ik altijd heb. Op de site kan ik ook fijn bestellen met een keuze uit een groot assortiment met verschillende stukken overheerlijk vlees. Kort om ik ben zeer tevreden met dit bedrijf!

Serieus goed & lekker eten

Vorige week een bestelling afgehaald in de winkel, was mijn eerste keer. Er ging wat fout i.v.m. de voorraad, waardoor ik 2x naar de winkel moest rijden. Kan gebeuren natuurlijk, erg netjes afgehandeld door de medewerkers in de winkel & super lekker vlees, als carnivoor wordt ik hier super blij van.

Een eerlijk product

Gewoon een eerlijk product ontvangen waar je als kok verder mee kan komen dan de met 20% met troep aangevulde rommel dat ze in de supermarkten vlees noemen. Nog niet alles meteen verwerkt, omdat de Ree en Edelhert voor kerstdagen bestemd is.

Vriendelijk en kundig personeel in de winkel en heerlijke uitstekende kwaliteit vlees

Fijn geholpen en uitstekende kwaliteit vlees

kk

Mijn ervaring is geheel volgens verwachting, er is verzend kosten berekend bij een bedrag van 98,95 euro. Heb ik met Martijn over gebeld en hij zal er wat extra rookworsten erbij doen, maar dit is niet gebeurt. mvg. h hogendoorn

Eerlijke kwalitatief uitstekende en zeer smakelijke producten

Online bestelling geplaatst, en afgehaald. Daarna heerlijke gerechten gemaakt en ook een kant en klare soep geprobeerd. Deze was uitstekend op smaak en ruim voldoende qua hoeveelheid. Ik ben blij met deze zaak, gewoon eerlijk, biologisch en bijzonder vlees en wild! Je weet waar het vandaan komt en dat de dieren een goed leven hebben gehad en volgens mij proef je dat ook!

geweldig

De bestelling goed af gehandeld, ook als er wat mis gaat. De kwaliteit van het vlees is erg goeg.

Goed verzorgd altijd op tijd goede kwaliteit

Vlees is zeer goed

Aflevering door post.nl was echt belabberd voor een pakket met verse produkten!

De wildstoofpotten waren verschillend van structuur, de ene was net gemalen vlees, dat was jammer, niet zo lekker.

De producten zijn lekker

Eerst was ik wat negatief. Post nl had 3 dagen later mijn bestelling compleet afgekoeld bezorgd en er was een alternatief produkt toegevoegd wat ik niet fijn (en lekker vond) in plaats van wat ik had besteld. De klantenservice heeft mijn klacht serieus genomen en alles opnieuw geleverd inclusief het produkt wat ik niet had ontvangen. Heel netjes opgelost. Over de kwaliteit ben ik heel tevreden.

Top geregeld

De bestelling ging mis bij post nl en werd zeer adequaat opgelost door direct nieuw te verzenden ! Lekker vlees en nette mensen

Hele goede ervaring!

Op aanbeveling gekocht en helemaal gekregen waar we op hoopten: heerlijke droge worst van het everzwijn.

Goede kwaliteit voor een goede prijs

Mijn bestelling was optijd binnen en netjes geleverd. Lekker gegeten!

Top producten en service.

Goede service en top Producten.

Blijmarkt 11

8011 ND Zwolle