Snell geleverd en lekker vlees

Positief voor herhaling vatbaar

Lekker

Netjes bezorgd. Goed verpakt.

Gans eten is gemakkelijker dan ik dacht

Blij dat ik deze slager heb gevonden. Dat is weer een goede stap naar een eenvoudiger leven. Ik moet meer vlees eten vanwege mijn gezondheid, maar de bio-industrie staat me tegen, en biologisch is erg duur. Ik ben hier terecht gekomen vanwege de zeer betaalbare ganzenborst, maar ik heb mijn vriesvak ook gevuld met verantwoorde speklappen en hamburgers, zelfs van wild zwijn en hert. En ik vind het heel bijzonder hoe ze het eten gewoon met de post verzenden in een doos met een koelsysteem.

top

alles goed ingepakt,soep heel lekker!

Vlees is super, service minder

Ik bestel nu sinds een jaar om de twee maanden bij Jager en Boer. Het vlees is tot nu toe altijd van super kwaliteit geweest. Echter, bij mijn laatste bestelling is er iets fout gegaan (te kort geleverd). Na twee weken eindelijk het resterende geleverd gekregen. Er was wel als extraatje een droge worst bijgeleverd. Zoals bovenstaand: vlees is top!

Bestelde voldoet, bestelproces en service slecht

Het uiteindelijk geleverde voldoet aan de verwachtingen. Het proces eromheen niet: ingelogd en wel werd de beloofde korting niet geregistreerd (dit heb ik wel meegegeven tijdens het bestelproces maar is verder niets mee gedaan), hoge verzendkosten voor een snelle levering geaccepteerd, maar door een fout op de site is dit niet nagekomen - ook hier werd niets meegedaan. Na mailcontact werd op geen enkele manier compensatie aangeboden terwijl de fouten echt bij Jager liggen. Ook aangegeven dat het niet mijn gewoonte is om in de openbaarheid minder goede ervaringen te delen, maar omdat ik op geen manier voel dat men hier iets mee doet, toch maar een openbare reactie. Zo bouw je geen vertrouwen en dus duurzame klantrelatie op, jammer en ik hoop dat ik een uitzondering ben.

Kwaliteit, maar verzending laat te wensen over

Absoluut heerlijk vlees!! Super kwaliteit. Smaakvol en sappig. Verzending niet met koeltransport. Bevroren verzonden met verschillende ice-packs en speciaal kartonnen opvulling. Vlees was niet eens koel bij aankomst. PostNL had er nog een dag langer over gedaan, terwijl de temperatuur buiten de hele week boven de 25 graden was. Voor ophalen zou ik het aanbevelen, voor verzenden niet. En al helemaal niet wanneer je het zelf ook in de vriezer wil doen.

Zeer zeer slecht

Tot twee keer toe de hele dag thuis gezeten en gewacht op de levering. 6 keer telefonisch contact gehad waarbij ik elke keer teruggebeld zou worden. Dit is nooit gebeurd. Vervolgens is er geleverd naar een ophaalpunt terwijl ik ondertussen in het buitenland zat voor werk. Bedankt, €180 euro vlees ontdooid!

Helemaal perfect

Lekker vers en smakelijk vlees

Ik had chorizoworstjes besteld maar die hadden een heel andere kleur dan op de foto bij jullie. Meer de kleur van gewone saucijzen. Ik vroeg mij daarom af of het wel chorizoworstjes waren. Ook vond ik de smaak wat vlak. Bestelling is overigens prima verpakt. Snap nu ook waarom jullie € 9,95 verzendkosten rekenen.

Binnen enkele dagen de bestelling al ontvangen. Goed verpakt. Maar helaas was ik mijn kortingscode vergeten, dit is mijn schuld. Maar de kogelbiefstuk zat er niet bij.

Perfect vlees en perfect verpakt!

Uitstekende kwaliteit vlees en ook de verpakking was geweldig! Heel goed.

Slecht

Slecht ik wacht al een paar weken op mijn eieren.

Entrecôte’s niet goed

5 entrecôte’s besteld, helaas allemaal verschillende grootte en diktes. Het meest bizar was dat een erg bleek, bijna wit, uitzag en andere structuur. Duidelijk ander vlees! Dacht eerst dat deze bedorven was, bleek varkensvlees te zijn! Heb nog goed op de verpakking gekeken, maar er stond echt entrecote op. Daardoor geen vertrouwen in de afkomst van het vlees.

Prima service en kwaliteit.

Vrienden mensen en volop keuze.

Verzending goed verzorgd.

Ik heb geen ervaring met het klaar maken van ganzenborst en daarbij geen kok. Ik kook sinds 2018 zelf, omdat mijn kok (mijn vrouw) er mee ophield. Ik heb het in een slowcooker gegaard. Ik vind dit vlees nou niet bepaald een aanbeveling. Er zit weinig smaak aan. Sommige stukken zijn stug vlees. Andere juist als draadjes vlees. Goed te eten. In een van de stukken zat nog een hagelkogeltje???? Ik zal dus geen ganzenborst meer bestellen.

Het kan beter

Van de ruim 2,5 Kg riblappen besteld in 5x 550gram waren 2 mooie lappen van ruim 700 en 800 gram.Verder rest stukjes waarvan er 2 zo de gehaktmolen in kunnen voor de verte hamburgers.Hompen met te veel vet. De rest van de bestelling was ok. Vanavond eerst de hompen als poulet zonder overtollig vet in de sudderpan.De smaak zal allicht goed zijn.

Echte kwaliteit en prima snelle levering!

Echte kwaliteit en prima snelle levering!

Topkwaliteit.

Altijd genieten. Jammer dat jullie zo ver weg zitten.

De bestelde lamsbout was heerlijk.

Ik had een lamsbout besteld voor mijn moeder. Het was de eerste keer voor mij om vlees te laten bezorgen. Een goede manier om niet alledaags vlees te kopen. Wij zijn tevreden.

Verkeerd verpakt

Airfryer was in zelfde doos als vlees verpakt?!?

goede en snelle bezorging, en goed verpakt, toppie !!!

gewoon een heel goed product, en vooral erg lekker!!

Top. service en kwaliteit en communicatie

Idem

Goed pakket, snel geleverd

Heerlijke stukjes vlees besteld. Gaan vaker bestellen

makkelijk te bestellen, snel en verzorgd geleverd

Goed verzorgd geleverd, smakelijke producten

Blijmarkt 11

8011 ND Zwolle