Kwaliteit

Spannende bestelling. Top wat ik heb ontvangen.

Een beetje spannend is het wel. Zo via internet vlees bestellen. Hoe gaat zoiets nu in zn werk? Maar alles kwam in doos diepgevroren bij ons aan. Meteen uitgepakt en in eigen vriezer gedaan.

Goed verzorgd van bestelling tot aflevering!

Alles goed bijna. Helemaal goed als op de stickers die op de vleespakketten zitten ook een duidelijk gewicht zal worden vermeld.

Goeie producten.

Goeie producten e levering.

gehele gang van zaken van bestellen, bezorging, bereiding en heerlijk eten is prima

uitstekende service en zeer smakelijk

uitstekende service en zeer smakelijk

Snel en zorgvuldig heleverd

Jammer dat er geen grotere kalkoenen waren. We hebben er uiteindelijk twee besteld. De levering was snel en het was keurig verpakt. Jammer dat deze transportdienst failliet is, want ik vond ze erg goed.

Levering op tijd en goed gekoeld verpakt

Helemaal TOP!

Bijzonder snelle en uitstekende service, en prachtig ingepakt!

Goede service en klantgericht

Klein misverstand , uitstekend opgelost. Vlees goede kwaliteit

Mooi vlees

Beetje jammer dat mijn eerste bestelling mis gaat en ik er zelf achteraan moet gaan. Maar de producten zijn prachtig

Goed geregeld, in kleine porties verpakt,op tijd afgeleverd.

Dit in de eerste keer dat ik wat bij jullie besteld heb, dus nog weinig ervaring. Dit pakket is goed afgeleverd.

veel ontdooit

het vlees was vrijwel ontdooit omdat ze de aflevering verzet hadden naar de volgende dag,ze hadden de bestelling beter later gebracht zodat alles nog bevroren was

Chapeau met een klein minpuntje

Prachtig wild, heerlijk gewoonweg. Alleen de bezorging was echt beneden alle peil. Daar heb ik direct een melding van gemaakt Heel correct werd hier op gereageerd. Waarvoor mijn dank Mocht ik weer iets bestellen. Dan verwacht ik het pakket persoonlijk te mogen ontvangen aan de voordeur van mijn eigen woning.

Geweldige kwaliteit

Eerst telefonisch advies gevraagd. Ik werd zeer vriendelijk gehoplen, daarna bestelling gedaan via de website. Dat ging prima, vlees werd heel goed gekoeld geleverd. Vlees was van uitstekende kwaliteit en smaakte heerlijk. Ik kan het iedereen aanbevelen

Wild zwijn pakket was een verrassing voor mijn verjaardag. Alles goed goed verpakt en gekoeld. Zal er zeker van genieten.

Bestelde perfect afgeleverd!

Mijn bestelling werd snel en vakkundig geleverd. Product is van hoge kwaliteit en groot pluspunt is de beschrijving bij mijn wild bestelling wanneer geslacht/geschoten-verpakt. Ook de recepten zijn zeer de moeite waard. Kortom een aanrader, ga hier nog vaak gebruik van maken!

te weinig aandacht voor verpakking en/of verzending

Helaas was bij de bezorging van diverse onderdelen de buitenkant als zacht van het ontdooien.

Prima bedrijf

Levering volgens bestelling echter 1 soort niet het gevraagde gewicht, gewoon een aan ook bestel stuk vlees extra. top service.

Alle producten erg goed, behalve de erwtensoep

Alle producten vers en kant en klare stoof erg goed, behalve de erwtensoep. Die is zo zout dat dat het eigenlijk niet eetbaar is. Beter om het zout eruit te laten zodat mensen het zelf kunnen toevoegen naar smaak.

Goede kwaliteit, vriendelijke bediening

De website is wat onoverzichtelijk op een klein scherm, maar de afhandeling is prima. Afhalen gaat vlot en het personeel is vriendelijk. De kwaliteit van het vlees is prima.

Mooi en lekker vlees

En, geweldig goed verpakt, in kleine portie,s en de vervoers doos, helemaal omwikkeld met bevroren en koel elementen. Zodat het goed bij ons aan kwam. Tevens goede communicatie over het bezorg moment.

Kwalitatief uitstekende producten en snelle levering

Kwaliteit is zeer goed en keuze pakket uitgebreid.

een nieuwe ervaring. voor het eerst vlees via internet gekocht

Ik heb de helft van het bestelde vlees gegeten. Heerlijk vlees: heerlijk rundvlees. lekker wildzwijn hamburgers (wij vinden ze aan de zoute kant) Zeker een adres om vaker te bestellen!

goede kwaliteit vlees

Fijn dat jullie een alternatief hadden, we hebben heerlijk gegeten. Gemakkelijk bestellen, goede kwaliteit, vlotte bezorging.

Blijmarkt 11

8011 ND Zwolle