Kwalitatief goede en duurzame producten binnen een ruim aanbod

heel goed

keurig op tijd. netjes verpakt. in een woord alles netjes geregeld ook de vervoerder.

Probleem goed opgelost

Na dat eerste levering niet was afgeleverd. Is dit correct opgelost.

Gewoon goed!

Prima bezorging van heerlijkheden..fijn dat het veel biologisch is , erg lekker allemaal.

Mooi vlees, snelle levering

Super snelle correcte levering! Vlees was nog fijn diepgevroren en kon zo de vriezer weer in. Het rundvleespakket: mooie stukken vlees. De gratis kipburgers zijn de dag erna direct op de bbq bereid. Heerlijk!

ik had borrel pootjes besteld.

ik vond de vleugeltjes ongelooflijk stinken zelfs mijn hond lust ze niet!

Een onderdeel weegt zwaar voor ons, maar de rest is top

Goede persoonlijke aandacht met bericht over wat niet ingevroren was. De wild gourmet lag echter los in doos omdat deksel niet vast gezet was. We hebben 2 vragen gesteld, maar er is er echter een beantwoord en dat vinden we zeeeeeeer vervelend! We kunnen nu wel besluiten dat ene product niet meer te kopen, maar…….. Nogmaals de vraag dus: Is de kalkoen wel of niet biologisch? Op de website staat een pictogram van biologisch, maar op de verpakking niet en bij nader inzien ook niet op de bon. We kunnen er vast wel iemand een plezier meedoen, maar eten het liever zelf op. Hartelijke groet

prima. Snelle levering.

Binnen 24 uur netjes thuisbezorging van 6 flessen heerlijke Chardonnay

Snelle levering en producten van hoge kwaliteit. Ik vind het heel lekker en raad Jager & Boer iedereen aan.

Eerlijk en betaalbaar

Eerlijk en betaalbaar vlees met zeer veel keuzes.

Geweldige service

Ik had houtskool besteld, tot mijn schrik kreeg ik dezelfde dag nog een mail, dat het bestelde niet op voorraad was tot hun spijt. Ze stelde een alternatief voor dat duurder was en of ik daar akkoord mee kon gaan voor het zelfde geld. Toen ik daar mee akkoord kon gaan, hebben ze het dezelfde dag nog verwerkt en had ik het de volgende werkdag in huis. Kan niet anders zeggen dan een top service, het kan dus toch nog.

prima vlees en goede service

prima vlees en een goede service

Viel tegen

Het vlees en de smaak was prima, maar de worstjes waren niet pittig genoeg. Het leken meer op gewone worstjes i.p.v. pittige mergues. Mijn advies: meer harigst gebruiken.

Geweldig!

Was blij te ontdekken dat er nog rolpens wordt verkocht.

Lekker

Goede snelle service. Heel netjes verpakt. Vlees goed van smaak. Fricandeau is wel een beetje stug.

Mooie producten bezorging kan beter

Bij bezorging waren een aantal producten niet meer bevroren.

Top product snel geleverd .

Eerste keer bestelling gedaan correct afgehandeld top product prijs ook goed ga vaker bestellen , hoop dat jullie ook ganzenborst met huid verkopen .

Goede producten, snelle service.

Goede producten, snelle service. Ik raad het iedereen aan.

Voortreffelijke klantgerichtheid

Er ging iets mis met de bezorging, maar na een mailtje van mij werd het in no time geregeld door Jager & Boer . De kwaliteit van de bestelling was weer uitstekend.

(H)eerlijk vlees

Nooit meer vlees uit de supermarkt. Zouden meer mensen moeten doen. Korte keten van boer naar bord. Goed verzorgde dieren met veel levensruimte geen in stallen afgemeste dieren voor massa productie en export. Dit vlees is wel zuiver zeg ik tegen stichting wakkerdier

Goed vlees!

Alles was naar wens

Heerlijk vlees van natuurlijk gevoede en met respect behandelde dieren en

Op natuurlijke wijze gehouden en met respect behandelde dieren met gezonde voeding en veel ruimte in de buitenlucht. Dat proef je en ruik je als je het vlees bereid!

Helemaal top

Heel prettig contact. Het hand geschreven bedankbriefje bij de bestelling van Lisa maakt net het verschil. Mooi vlees van een fantastiche kwaliteit.

Dag te laat bezorgd

Vlees zag er goed uit

Duurzame en heerlijke producten die makkelijk te bestellen zijn en vlot geleverd worden.

Zie hierboven. Verbeterpunt in vorige levering was lamsgehakt. Die was te vet. Er was ook een product te zout, maar wij weten niet meer welke. Sorry. Door vacumeren en ( bevroren) bewaren kan smaakversterkend werken bij panklare producten. Door daar rekening mee te houden verbeter je het eindproduct.

Blijmarkt 11

8011 ND Zwolle