Prima vlees ,en keurig verzonden

Prachtig vlees ,keurig verpakt ,zelfde dag nog bezorgd

Super fast

Fast

Had al eerder een keer bestelt. Telefonisch contact gehad was erg prettig. Bij de laatste bestelling een handgeschreven briefje, erg leuk. Wordt gewaardeerd

Vorig jaar was kalkoen niet goed bevroren meer. Bij de bestelling van dit jaar heb ik het vermeld en het was nu perfect in orde. Op de kalkoen staat echter niet dat deze biologisch is en dat was vorig jaar ook zo. De vraag die dan bij mij opkomt is:”Hebben we nu echt een biologische kalkoen gekregen?” Bestelling online verliep goed en vlot. Groeten, Lisette

Vind het jammer dat ik niets geleverd heb gekregen

Mijn bestelling zou afgelopen vrijdag tussen 15.00 uur en 22.00 uur bezorgd worden maar helaas geen bezorger gezien Met als gevolg dat ik mijn gasten gisteravond iets anders voor moest schotelen dan de beloofde ree en wildzwijn. Wat ik me afvraag is waar ligt mijn bestelling en in welke staat. Na een mail van de bezorger dat ze mijn adres niet konden vinden kreeg ik een mail dat ze maandag contact met me zou opnemen. Ben benieuwd.

Zending op tijd en product fantastisch.

Goed te vinden op internet en het product is super lekker.

Snelle service via de mail

Ik had een vraag over mijn bestelling van een kalkoen met kerst. Hier werd enorm snel op gereageerd door Jager en Boer.

Makkelijk besteld en snel bezorgd

Nog geen verdere boordeling. Alles ligt nog in de vriezer

Geweldige service!

Binnen de aangegeven tijd was mijn kalkoen binnen; een prachtig stuk vlees! Ben er heel blij mee!

Vlees ziet er prachtig uit, keurig verpakt en snelle bezorging

Zeer tevreden!

Heerlijk vlees en snelle bezorging

Wat fijn dat zelfs in deze drukke tijd mijn bestelling op tijd is bezorgd. We hebben van het hele pakket nog maar 1 maaltijd gegeten, maar dit vlees was heerlijk. Ik ben al een tijdje op zoek naar goed biologisch vlees en ben blij dat ik bij jullie uit ben gekomen. Als verrassing zaten er nog twee extra worsten in het pakket. We zijn heel benieuwd wat dit is. Tip voor de bezorger: zet het pakket maar liever neer om afstand te kunnen houden.

super

Snel en niet duur

Een perfect verzorgd pakket en goede bezorging,

Alles was goed verzorgd en zelfs de nalevering t g v een defect snijmachine was keurig op de aangegeven tijd Ik ga zeker van uw producten en diensten vaker gebruik maken. Fijne feestdagen gewenst.

Super lekker

Keurig verzonden mooie producten. En een super lief hand geschreven briefje er bij.

Heel snel en goed verpakt geleverd.

De wildstoof die ik had besteld was heerlijk, evenals de carpaccio.

Overzichtelijke website, eenvoudig te bestellen, tijdig afgeleverd in de avonduren en zorgvuldig verpakt d.w.z. diepgevroren met voldoende koelelementen en milieuvriendelijk verpakt. De kwaliteit van de producten nog niet kunnen beoordelen omdat die, zo kort na levering, nog niet zijn bereid, maar ziet er veelbelovend uit.

Mooi product.

Mooie spareribs besteld. Werd keurig op tijd bezorgd in een doos vol icepacks. De spareribs zijn dikbevleesd ,dus niet van die dunne dingetjes. Ik sta volledig achter de overtuiging van de eigenaresse. Ik ga zeker klant blijven.

Ik hep een kalkoen besteld voor een last minute Thanksgiving. Was echt lekker.

Zag er weer prima uit

Mijn eerdere ervaring met jullie vlees was goed, dus ga ik ervan uit dat deze zending ook goed is. De bezorging was wederom perfect, je weet precies wanneer het pakket wordt geleverd. Een opm om over na te denken. Niet al het vlees was optimaal ingevroren. Met name de hamburgers en het shoarmavlees was licht zacht i.p.v hard ingevroren. Er zaten ook slechts drie coldpacks in een vrij grote doos.

Mooie pure producten, wel hoge bezorgkosten

De wildstoof was erg lekker, met goede ingrediënten. Nou ging het mij alleen daar om en aangezien de bezorgkosten vrij hoog zijn, 9,95 heb ik nog een wild bbq pakket bij besteld. Die ligt in de vriezer.

Super ervaring

Mijn amerikaanse vriendin en ik zochten naar een Kalkoen om thanksgiving te vieren. We hadden deze 2 dagen voor Thanksgiving besteld en werd heel netjes de volgende dag bezorgd met een real-time track en trace code. De kalkoen was perfect en door deze fijne ervaring kan ik het zeker aanraden!

Heerlijke ervaringen met de wild pakketten.

Tijdje terug 2 wildpaketten besteld voor het eerst van mijn leven . Oke wel eens in een restaurant gegeten maar nog nooit zelf klaar gemaakt. Het was voortreffelijk en ook zo leuk dat er recepten op jullie site staan.

Fast delivery and very carefully packed

All great and smooth!

Eén van de weinige winkels waar ze nog rolpens verkopen!!!

Besteld voor mijn 99 jarige moeder die dat nog kent van vroeger. Goede prijs en snel verzonden.

Kwaliteitsproducten met aandacht voor klant en levering.

Edelhert cadeau gedaan, op eigen naam besteld maar elders bezorgd. Snel mailcontact over aanvullende wensen, zoals bijvoegen kaartje etc. Erg verzorgd allemaal.

Blijmarkt 11

8011 ND Zwolle