Buitengewoon snelle en zorgvuldig verpakte levering!product ziet er geweldig! uit!

Hebben de wildstoof besteld voor de feestdagen, maar gezien de geweldige levering en het uiterlijk van het product, zijn we er zeker van dat dit zeer goed gaat smaken! Mede ook door het beschikbare recept op jullie website!

Lekker

We hebben ervan genoten

Via internet een bestelling geplaatst. Vanaf de eerste minuut duidelijk en goed te bestellen. Levering perfect. Over de kwaliteit van het vlees kan ik nog geen oordeel vellen. Moet nog verwerkt worden. Verpakking ook goed.

supersnelle levering en fijn contact

Omdat ik weer eens zin had in wild ben ik via google bij Jager en Boer uitgekomen, en heb een fijne portie wild besteld, van alles wat, prima zo kan ik het hele najaar vooruit. 5 minuten na de bestelling kreeg ik een mail van Lisa: had ik over het hoofd gezien dat er een actie was, als ik voor net iets meer had besteld, kreeg ik er een frituurpan bij, of ik ook interesse heb in die pan? En inderdaad, ik had dat gemist. Geen probleem, ik kreeg alsnog de volgende dag mijn vlees en de pan netjes geleverd. Vanavond ga ik de verse worst van het zwijn proberen, ik heb er nu al zin in!

Een mooi stukje vlees , dat zeker een vervolg gaat krijgen.

Goede kwaliteit, snelle levering

Gemakkelijke bestelsite en perfecte levering dag erna, waarbij duidelijk werd aangegeven hoe laat de besteldienst kwam. Vlees was goed ingepakt en bevroren.

Heerlijke wild stoofpot

Ik was op zoek naar een wild stoofpot en kwam dit tegen. Was erg benieuwd. Keurig verzorgd werd het bezorgd. Vandaag zo genoten van deze stoofpot. Echt zalig

Snel geleverd, goede kwaliteit, wel prijzig

Vlees werd de volgende avond geleverd, dat was super! Kwaliteit was goed, heerlijk van gegeten. Wel zijn de transportkosten bij een "kleinere" bestelling (1kg) vrij hoog.

Uitstekende kwaliteit en service

Uitstekende kwaliteit en zeer goede service Goede bezorging vlees kwam nog diepgevroren aan

Correcte afhandeling

Netjes verwerking van de bestelling en aflevermethode.

geweldig, veel sneller dan verwacht en mooi vlees

snelle website, nog snellere levering en prachtig vlees

zeer goed

ik als gepen, slager is het zeer goed

Heerlijke wildzwijn/ree stoof!

Complimenten van iedereen aan tafel. Zelf nog heel professionneel/culinair extra rode wijn toegevoegd in het bijzijn van de gasten. Roerend in de pruttelpot leek het net of ik het zelf had gemaakt. Later opgebiecht en het bedrijf gepromoot. Ga zeker nog eens bestellen!Heerlijk!

Prima levering en nalevering. Goede communicatie. En het vlees goed verpakt. Pas 1 x geconsumeerd. Maar was heerlijk!

Overh(eerlijk) vlees!

Omdat we hebben gekozen alleen nog vlees te eten van dieren die een goed leven hebben gehad eten we veel minder vaak vlees. Daarom hebben we alleen het varkensvlees nog gegeten, maar dat is echt heerlijk, een aanrader voor iedereen die van een lekker stuk echt vlees houd!

Diep ingevroren binnen gebracht

Snel en op afgesproken tijd geleverd in een doos met bevroren elementen netjes verpakt een echte aanrader

Geen ervaring. Het everzwijn vlees moet in de tweede helft van december geleverd worden.

zie hier boven

Alles ging héél vlot

Van t moment van bestellen tot in huis, liep héél vlot en goed. Het vlees ziet er erg goed/lekker uit :)

Slechte kwaliteit vlees

Ik heb meermaals hier besteld. De eerste keer was echt top. De tweede keer waren zowel de hamburgers, biefstuk spiesjes, ossenhaas en biefstuk etc..zelfs de kip taai en van slechte kwaliteit. Ik heb ze een e-mail gestuurd en nooit iets vernomen van ze. Zeer onprofessioneel. Ik heb voor meer als 400 euro vlees daar besteld en dus nooit meer! De woeste grond en Schotse Hooglanders zijn vele malen beter.

“Ziet er heel goed uit”

Ik heb een behoorlijke hoeveelheid vlees besteld, voor mij was het even wennen hoe het zou gaan. De bezorging was heel goed, de bezorger was precies op tijd en was onderweg te volgen. Eenmaal uitgepakt heb ik het vlees in de vriezer opgeborgen en 1 item geproefd. Dit smaakte uitstekend. Dus als de rest net zo smaakt ben ik super tevreden. Ik heb ook 1 opmerking. Wij zijn met ons tweeen en ik heb geprobeerd daar bij het bestellen rekening mee gehouden. Dat is redelijk gelukt, maar misschien zou daar eens overnagedacht kunnen worden, hoe dat bij het bestellen duidelijk te maken.

voortreffelijk goed

Altijd keurig verpakt en op tijd geleverd van heerlijk echt vlees

Simply wonderful

Very fast shipping, Top quality products, and amazing customer service. Everything you could ever want.

Snel

Snel geleverd (toppie) vlees is heerlijk mals, dus gauw weer een bestelling plaatsen

Heerlijk,eerlijk vlees

Op alle fronten prima!

Zeer vlotte correcte levering

Ziet er allemaal prima uit. Keurig per onderdeel verpakt en diepgevroren. Hoe het smaakt, weten we nog niet, maar we hebben er alle vertrouwen in.

Blijmarkt 11

8011 ND Zwolle