Heerlijk vlees voor de feestdagen

Onze kleine kalkoen was heerlijk mals voor de kerst maaltijd en wij hebben later genoten van de lams rack en kwartels. Fijn biologisch. Uitstekend.

prima eerste ervaring.

Mijn bestelling was even zoek in het systeem, maar omdat de kerstdagen voor de deur stonden werd er snel gehandeld en een nieuwe toegezonden. Producten voor zover verwerkt waren prima. advies voor Jager&Boer geef aan op de verpaking dat het een gekoelt produkt is. Voor de rest prima ervaring.

Helemaal top

Snelle levering, zelfs kort voor het kerstweekend. Alles tip top verpakt en goed gekoeld. En dan het vlees, jammie!! De truffelkaas was ook heerlijk!

Heerlijke kalkoen en uitstekende service

Een paar dagen voor Kerst heb ik eerst telefonisch contact gehad om er zeker van te zijn dat de kalkoen op tijd geleverd zou worden. Met een paar goede tips op zak voor bewaren bereiding kreeg ik het vertrouwen dat op tijd geleverd zou worden. Online besteld en de volgende dag in huis. De smaak was uitstekend! Bedankt!

Goed vlees

Heerlijk vkees, goede service en lieve mensen!!

Heerlijke stoofschotel

Goed gegeten

kwaliteit

Mooie keuze in de webshop, en een snelle levering van een kwalitatief hoogstaand product.

Snel kwaliteit

Ik heb in de week vóór kerst wild zwijnenvlees besteld. Je zou zeggen dan duurt t wat langer maar ik had mijn bestelling binnen een dag keurig verpakt en afgeleverd. En het vlees was heerlijk!

Mooie producten, tijdens topdrukte zeer snelle levering.

Hoge kwaliteit

Het vlees voor de gourmet (div. Vlees en wild) was prima. Vooral de kip (korhoenders) viel op. Die was super. De hazenpeper was ook bijzonder smakelijk. Voor eerste kerstdag ontbrak er iets in de bestelling ( kan gebeuren met de drukte) maar die werd nog netjes en tijdig nagebracht. Al met al, bijzonder tevreden en voor herhaling vatbaar

Heerlijk!!!

We hebben wild poulet besteld via de webshop. Pakket werd keurig bevroren geleverd. We hebben er een heerlijke stoofschotel van gemaakt met kerst. Aanrader!!

gewoon goed

Mijn bestelling werd goed afgeleverd en de hazepeper smaakte goed.

Voor eerst wild klaargemaakt met uitstekend vlees

Zeer goede kwaliteit en verzending.

Voldoende, omdat vlees op zich lekker was

Hertenpoulet besteld, was lekker mals na bereiding. Vervelend was dat de stukken ontzettend verschilden van grootte. Hele grote stukken en hele kleine. Volgens mij werd het gewicht aangevuld met veel kleine reststukjes waaraan veel vet zat. Leverde bij mij ergernis op, want in feite krijg ik dan niet het volledige gewicht.

Lekker vers wild

Bezorging was zoals afgesproken, en vlees was lekker en vers. Alleen de konijn was niet uitgebloed. De verpakking was vol van bloed. Niet zo fijn.

Heerlijk gegeten , goede verzending !!!! Prima service

Kwaliteitsproduct snel geleverd!

Via jullie overzichtelijke website makkelijk kunnen bestellen en vervolgens werd mijn bestelling op de afgesproken dag bezorgd. Heb genoten van een mooi stuk wild, haas in dit geval

Heerlijke rollade

De varkensrollade was heerlijk mals, iedereen vond het lekker.

Valt tegen.

De geleverde hazen waren op de rug niet gevliesd. Voor mij niet zo´n probleem, maar voor een leek moeilijk te doen. De geleverde kwartels waren niet goed schoon gemaakt. In één van de kwartels waren alle ingewanden en zelfs de darmen nog aanwezig. De parelhoen was broodmager, 950 gram, die bij vorige leveranciers 1200 á 1300 gram waren.

lekkerder worst kun je niet krijgen

Alles top allen verzendkosten zeer hoog

Snelle perfecte levering van een overheerlijke kalkoen

Snelle perfecte levering van een overheerlijke kalkoen

Prima levering en kwaliteit!

Bestelling was keurig op tijd. Goed verpakt en erg smaalvol! Leuk dat we er een borrelplank en 2 lekkere paté’s bij kregen geleverd.

Kwaliteit

Als klant ervaar ik niet alleen kwaliteit in het product maar zeker ook in service!

Blijmarkt 11

8011 ND Zwolle