Al de tweede bestelling van mij!

Alles weer prima!

Goed en betrouwbaar , super service

Perongeluk iets verkeerd gegaan met mijn bestelling, Binnen 1 werkdag al opgelost! Service staat hoog bij dit bedrijf. Ik ben onwijs tevreden.

Prima shop

De wieltjes passen goed en rollen soepel

Goed en gebruiksvriendelijk

Duidelijke omschrijving en bestelling snel en makkelijk geplaatst

Snel, duidelijke foto's, redelijk geprijsd

Ik zocht en vond wat ik zocht. Mede door de duidelijke foto's en niet te ingewikkeld om te bestellen.

uitstekend

vlotte levering en goed produkt

Slecht

Betaald en niets gehad

De wielen vertonen gebruikssporen.

Ik krijg een grote doos met 16 losse wielen die duidelijke gebruikssporen vertonen. Ik heb direct een mail gestuurd met de vraag hoe dat kan en op te lossen . Na enige tijd kwam er een reactie. Nadat ik wat foto's had opgestuurd kwam men inderdaad ook tot de conclusie dat er gebruikssporen op de wielen waar te nemen waren. men was bereid om ze om te ruilen, maar ik moest door met mijn project dus heb andere wielen gekocht. Het retourneren ging vlot met excuses van Rollers. Op zich dus weer prima , maar raar dat je gebruikte wielen toegestuurd krijgt.

Prima snelle service en advies !

Bovenstaande zegt genoeg . Ik ben zeer tevreden over de snelle service en advies bij het bepalen van de juiste keus .

Super bedrijf

Super bedrijf snelle levering vriendelijk

Goede service en advies

Levering snel

goed zoals het hoort..

Zoals het hoort, netjes op tijd en kwalitatief in orde

Mooie zwenkwielen

2 typen besteld en goede kwaliteit. Snelle levering

Goede materialen

Prima rollertje voor de stoel. Jammer dat ik zoveel verzendkosten moest betalen. Kan het ook worden afgehaald in Zwijndrecht?

Snelle bezorging, was wel fijn als ik kon zien wanneer pakketje zou komen.

goede en snelle service

goede omschrijving en foto van artikelen met duidelijke maten erbij dus bestelde artikelen deden volledig aan mijn verwachting en pasten perfect, prima werk mannen

Goed geholpen

Afspraken worden nagekomen

Fijn

Fijne site voor het bestellen van wielen, duidelijk en makkelijk te gebruiken filters voor het vinden van de juiste wieltjes.

Had helaas de verkeerde wielen besteld maar werd er goed in geholpen. Goede after sales

Helemaal prima!

Een foutje was snel opgelost. Zo moet dat!

Mooie rollers, binnen enkele dagen geleverd.

Mooie rollers, binnen enkele dagen geleverd (leveringstermijn overeenkomstig hetgeen op de website aangegeven).

Netjes verpakt en snel geleverd

Denken goed mee met de keuze van de bestelling en dragen alternatieven aan

Bijzonder behulpzame!

Geleverd zoals beschreven

Band is zwart zoals is aangegeven

Stationsweg 41

3331LR Zwijndrecht