Helemaal top

Prima werk geleverd door de mannen van laadpaaltoday. Hartelijk dank

Prima vakman en zeer behulpzaam zelfs met tegels passend maken

Kan ik iedereen aanbevelen

Snelle response en keurige installatie

Na een aantal pogingen om een offerte te krijgen van andere installateurs, uitgekomen bij laadpaaltoday. Gelijk een reactie op mijn offerte aanvraag. Aantal telefonische vragen over de meterkast etc. en nog dezelfde dag een offerte ontvangen. Flexibel in datum installatie en op de geplande dag was de monteur keurig op tijd. Installatie verliep vlot en de monteur heeft prima werk geleverd. Alles weer schoon achtergelaten.

Vriendelijk vakkundig personeel die netjes werken. Denken met je mee in oplossingen. Goede offerte met goede service.

Verwachting meer dan waargemaakt.

Tijdig aanwezig, netjes gewerkt en bij vertrek werkte alles naar behoren. Prettig in communicatie. Aan te bevelen ook bij een ieder.

Deskundige montage.

Op tijd, goeie monteurs perfecte uitleg

Toppers anderhalf uur klaar netjes alles achtergelaten goeie uitleg

Top in alles!

Professioneel

-Goede prijs. -Reageren snel. -komen afspraken na. -leveren goed werk.

Alles klopte!!

Zeer tevreden, zowel over het tot stand komen van een passende offerte als tijdens de aanleg van de wallbox vandaag. De 2 vriendelijke Installateurs (Robert-Jan en Robert-Jan!) van Laadpaal Today doen hun werk rustig maar zorgvuldig en ruimen ook nog alles op. Tot nu toe zijn we zeer tevreden (maar weten pas echt zeker dat alles goed werkt als onze ev in januari komt).

akt tegen een concurrerend tarief en de installatie is zeer voorspoedig ver

De afspraken zijn snel gemaakt tegen een concurrerend tarief en de installatie van een nieuwe meterkast en de laadpaal is zeer voorspoedig verlopen. Ik wist van de start tot aan de oplevering precies waar ik aan toe was.

deskundig en efficiënt

Laadpaal Today is niet van gisteren. De service is zeer goed en alles gaat zoals afgesproken.

Goedkoop, snel en netjes

Informatie via de verkoper was duidelijk. Afspraken waren snel gemaakt. De lader zelf was scherp geprijsd en van Nederlands fabrikaat. De montage ingepland binnen afzienbare tijd. De montage zelf is zeer professioneel gedaan en de oplevering was netjes. Alles mooi afgewerkt en schoon achter gelaten.

Snel een vakkundig

Super geregeld laadpaal netje gemonteerd fijne mensen helemaal top

snel duidelijk behulpzaam

Snel en goed geïnstalleerd. Duidelijk uitleg alles netjes achtergelaten. Helemaal top.

Zeer prettige en informatieve contact

Naast de hele snelle levering en montage, verliep contact met de verkoop heel prettige. Dat gold ook voor de monteur. Zeer netjes alles achtergelaten en zeer informatief

Klantvriendelijk en professioneel

Goed contact met de verkoper, duidelijke offerte en duidelijke afspraken. Vriendelijk en professioneel. Laadpaal netjes gemonteerd .

Goeie jongens! Betrouwbaar, snel en vriendelijk!

Ik kende Laadpaal Today nog niet - op internet vond ik het bedrijf. Vanaf het eerste contact verliep alles uitstekend. Bijna dacht ik: dit gaat allemaal wel heel soepel en snel, gaat dat goed? ;). Ja dus. Korte lijntjes, duidelijke praat, doen wat ze zeggen en het laadstation was erg snel gemonteerd en werkend. Bij het verlaten van ons huis vroeg 1 van de medewerkers nog om een bezem om het portiek schoon te vegen, helemaal top!

Snel en goed

Binnen een week mijn defecte laadpaal vervangen

Uitstekend gewerkt

Het contact vooraf was zakelijk en prettig, de offerte helder en redelijk. Op de afgesproken dag verscheen de monteur keurig op tijd en hij leverde uitstekend werk. Na afloop werd de werkplek keurig opgeruimd. En het belangrijkste: de laadpaal funktioneert zoals het moet.

Top bedrijf!

Zeer goede ervaringen tot nu toe. Er wordt helder gecommuniceerd en afspraken worden snel en goed nagekomen.

Perfect geregeld

Goed overleg gehad m.b.t. de keuze van de wandlader en vervolgens keurig gemonteerd.

Netjes op tijd en keuring werk geleverd

Een hele Goede monteur

Snel, correct, meedenken

De offerte was duidelijk. Plaatsing kon snel na acceptatie offerte. Werkzaamheden keurig uitgevoerd. Vragen werden ter plekke beantwoord. Pas twee keer opgeladen, lijkt zonder problemen te gaan.

Molenstraat 1

7462 TK Rijssen

085 - 40 10 293

Over Laadpaal Today

Altijd de juiste laadpaal voor je elektrische auto, zowel thuis als zakelijk. Volledig geïnstalleerd door onze professionals. Wél zo veilig.