Perfecte service

Op tijd zoals afgesproken. Bijzonder aardig en zorgvuldig. Uitgebreide uitlek van laadpaal functies, inclusief de handige app. Het werkt allemaal perfect. Ze waren heel snel klaar. Een echte aanrader. Had niet beter gekund.

Zeer positieve ervaring

Vakkundig, professioneel, meedenkend en vriendelijk personeel. Gaan voor de beste oplossing. Zeer netjes geïnstalleerd. Zeker aan te raden.

Snelle levering Montage “laadarm” en toebehoren, snel en goed uitgevoerd door 2 enthousiaste monteurs. Op zullk personeel moet je zuinig zijn. Voor mij is dit de oplossing,laadarm paal op eigen grond, overspanning 2mtr + over de stoep en genoeg kabel naar de auto.

Prima bedrijf en goede communicatie

Tevreden met zowel het aankoopproces als de levering en de montage.

Toppers

Fijne ervaring gehad met alle medwekers, zowel op kantoor als in het veld. Monteurs waren mooi op tijd, waren vriendelijk en hebben de laadpaal netjes geplaatst.

Vanaf offerte tot en met installatie top geregeld

Uitstekend en persoonlijk advies. Monteurs mooi op tijd, denken mee en hebben de laadpaal keurig afgewerkt gemonteerd.

Snel, netjes en zeer vriendelijk personeel. Een aanrader.

Professioneel en deskundig

Erg prettige samenwerking ervaren. Goede communicatie bij het aanvragen van de laadpaal. Gesprek was met een techneut met verstand van zaken ipv een callcenter of iets dergelijks. Mijn aanvraag werd begrepen en binnen korte tijd uitgevoerd. Erg tevreden met eindresultaat.

Snel, betrouwbaar en kundig

Tijdens offerte traject zeer vriendelijk geholpen en wordt de tijd genomen om tot de juiste keuze te komen. Binnen twee weken is de laadpaal naar tevredenheid geïnstalleerd. De twee monteurs zijn zeer vriendelijk en gaan in overleg om tot de gewenste installatie te komen. En nemen de tijd om de complete installatie, incl. app toe te lichten. Kortom een betrouwbare en kundige leverancier voor je laadpaal!

Ziet er netjes uit

De heren hebben netjes gewerkt.

De laadpaal is preffesioneel en snel geïnstalleerd

Uitstekende intake en dito uitvoering

Professioneel en zeer meedenkende medewerkers

Wij hadden best een uitdaging om de verbinding te maken met de meterkast. Samen met de twee netjes werkende enthousiast medewerkers is hiervoor een uitstekende oplossing gevonden. Chapeau voor snel en netjes werk.

Snel, goed, opgeruimd en super vriendelijk !!!

Na aankomst werd direct aangepakt. Er wordt extreem netjes en schoon gewerkt en alles was binnen een paar uur gedaan terwijl er ook zo'n 25 mer gegraven moest worden. Uitleg duidelijk en makkelijke app. Absoluut aan te bevelen !!!

Zeer goede ervaring met het complete team van Laadpaal Today

Na een goede uitleg door Bram mbt soort laadpaal is deze op maandag 7 oktober 2023 door Robert Jan en Laurus geplaatst. Zeer bekwame / kundige mannen welke goed meedachten over plaatsing van de laadpaal. Ook de aansluiting in de meterkast is top verzorgd waarbij kabel zo min mogelijk zichtbaar is. Na plaatsing goede uitleg over de app en de laadpaal en alles netjes opgeruimd. Samenvattend een top team van offerte tot plaatsing en zeker aan te raden.

Prettige en vlotte samenwerking

We zijn erg blij met de samenwerking en de mannen ter plaatste waren deskundig en zeer behulpzaam. Nu na de installatie merken we dat het laden wel erg lang duurt. Bijvoorbeeld vandaag: 8.15 uur gestart, in 2 uur 24%, rond 17.00 uur 100%, dat is gewoon de hele dag voor een volle accu, is dit normaal, want dit is niet wat wij voor ogen hadden. Graag jullie reactie?

Op alle fronten een top bedrijf

Bij dit bedrijf klopt alles: vriendelijk en klantgericht, goede en duidelijke offerte, afspraken worden nagekomen. Ik kan helemaal niets negatiefs over Laadpaal Today verzinnen.

Top en snel geregeld. Zou zo weer boeken

Contact heel goed. Afspraak nagekomen en top en snel geregeld

Uitstekende service

Goede ervaring en goed gevoel vanaf her eerste begin. Alles wordt goed nagevraagd en vervolgens een passend advies en aanbieding. De installatie, inclusief graaf- en straatwerk, volledig naar wens verlopen.

Goede voorlichting en professionele installatie

Enkele maanden geleden ben ik even bij hen binnen gelopen in Enter om mijn probleem met de wallbox uit te leggen. Zonder afspraak werd ik al snel te woord gestaan en kreeg al direct goed gevoel van dit bedrijf. Mijn oude wallbox bleek defect te zijn en heb telefonisch een nieuwe bij hun besteld, keurige aanbieding gekregen en binnen 14 dagen geïnstalleerd en hij werkt perfect.

Prima bedrijf; snel en vakkundig geplaatst

Direct nadat we de prijs zijn overeengekomen werd het laadsysteem door 2 prima en nette monteurs geplaatst. Zijn zeer tevreden.

Fijn bedrijf

Vanaf het eerste moment prettig contact. Afspraak is afspraak. Netjes aangelegd door vakmensen.

Perfect!

Perfecte service. Netjes gewerkt en naderhand ook opgeruimd.

Super!!!

Alles super snel geregeld, goede kennis van zaken, nette monteurs die verstand van zaken hebben en prettig contact via de telefoon. Scherpe prijs. Een echte aanrader

Top bedrijf snel geholpen

Vraag over laadkabel snel beantwoord, offerte snel gehad, en communicatie hierover was perfect.

Molenstraat 1

7462 TK Rijssen

085 - 40 10 293

Over Laadpaal Today

Altijd de juiste laadpaal voor je elektrische auto, zowel thuis als zakelijk. Volledig geïnstalleerd door onze professionals. Wél zo veilig.