Bram nam de tijd om alles goed uit te leggen, zodat ik een weloverwogen keus kon maken.
Hoi Bianca, Fijn om te lezen dat je de juiste keuze hebt gemaakt. Wij willen jou heel veel plezier wensen met laden. Team Laadpaal Today
alles netjes volgens afspraak
Weer een mooie 10 erbij, dank je wel. Veel plezier gewenst met laden. Team Laadpaal Today
Scherpe prijs en netjes gewerkt. Duidelijk, meedenkend, goed bereik- en benaderbaar en professioneel.
Hoi, Wat een leuke review, dank je wel. Veel plezier met laden! Team Laadpaal Today
Zeer te vrede over het gehele traject. Goede communicatie, prima offerte en perfecte plaatsing van de lader.
Hoi, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Fijn dat alles naar wens is geweest. Wij willen jullie veel plezier wensen met laden. Team Laadpaal Today
Duidelijk en snelle levering en keurig afgewerkt. Fijn personeel.
Beste Tirtsa, Weer een leuke review erbij, dank Veel plezier gewenst met laden in Vleuten. Team Laadpaal Today
Plezierige en deskundige personen
Beste Abe, Fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Veel plezier met laden gewenst. Team Laadpaal Today
Alles snel en prima geregeld en netjes aangelegd.
Hoi, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Heel veel plezier gewenst met laden. Team Laadpaal Today
Snel en makkelijk
Hoi, weer een mooie 10 super! Wij willen jullie veel plezier wensen met laden in Nunspeet. Team Laadpaal Today
Meedenken was niet geweldig in een een richtingeweg met de oplaadklep van de auto aan de andere kant. en waarom hadden de monteurs die wel goed werk verricht hebben geen langere kabel bij zich. Zal vaker voorkomen dat de stugge 5 meter kabel net te kort is. nu duurde het langer en waren er extra kosten. Heb ook geen geld terug gehad voor de 5 meter kabel.
Hoi Peter, Jammer dat we maar een 5 hebben gescoord. Wij hebben zoals afgesproken een laadstation met een 5 meter kabel bij je gemonteerd, de situatie is ook goed doorgenomen om een passende aanbieding te maken. Ook is aangegeven dat 5 meter kabel voldoende zou zijn. Helaas kunnen de monteurs niet altijd een langere kabel standaard in de bus meenemen. Wij hebben geprobeerd samen met jou een passende oplossing te zoeken en de kabel om te ruilen voor een langere kabel. Helaas is dit door de vakantie van de monteurs wat vertraagd. Wij willen jou verder wel heel veel laadplezier wensen, met deze langere kabel gaat dit vast wel lukken ☺ (Wij hopen dat je de review nog wil herzien) Team Laadpaal Today
De communicatie verliep goed en de afspraken werden nagekomen. Prettige monteurs.
Hoi, Bedankt voor deze review. Fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Veel plezier met laden. Team Laadpaal Today
Na overleg met ´kantoor´ tot de beste keuze wallbox gekomen. Op afgesproken tijd kwamen de installateurs; gingen voortvarend aan de slag. Goede taakverdeling en zeer prettige manier van werken en omgaan met de klant. Snel klaar en keurig afgewerkt!
Hoi Hans, Bedankt voor deze leuke review. Veel plezier met laden in Rheden. Team Laadpaal Today
Vette pech dat ze een waterleiding raakten met een boring om de stroomkabel naar binnen te krijgen. Dezelfde dag direkt hersted en na een melding de volgende dag dat er gruis in de waterleiding zat die ervoor zorgde dat er geen water in de vlotterbak kwam binnen 2 uur ook verherholpen. Nb. Ze hebben er 2 uur heen en 2 uur terug voor moeten rijden! Zeer tevreden met de laadpaal en de afwikkeling.
Hoi, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Toch nog een mooie 10 verdiend. Heel erg bedankt. Wij willen alleen maar tevreden klanten, dit is weer gelukt! Hier worden we ook weer blij van. Veel plezier met laden gewenst in Nuis. Team Laadpaal Today
Toezeggingen tot informatie werden herhaaldelijk niet nagekomen. Verzoek voor extra stopcontact bij de lader bleek mogelijk maar als ik een zwarte wilde i.p.v. grijs dan zou ik fors meer moeten betalen. Dit terwijl het gebruikte model bij de bouwmarkt vrijwel de zelfde (lage) prijs was. Zelf de wandcontact doos aanschaffen was trouwens geen optie voor ze. Twijfelde om het af te zeggen. Installatie ging goed maar was bij mij ook super simpel en dus binnen een uur afgerond.
Hoi Andy, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat wel de installatie goed is verlopen. Jammer dat het voortraject wat minder soepel is gegaan, dit is niet onze bedoeling geweest. Als er in de toekomst nog vragen etc. zijn dan weet je ons te vinden. Veel plezier gewenst met laden. Team Laadpaal Today
Na goed contact en duidelijke informatie gekozen om hier een laadpaal te bestellen. De installatie verliep snel en professioneel, duidelijke uitleg en nette service. Prima bedrijf!
Erik-Jan, Bedankt voor plaatsen van deze review! Veel plezier met laden in Rijssen. Team Laadpaal Today
Zakelijk maar ook erg persoonlijk.. vertrouwd de klant. Niet voorruit betalen. Gewoon zoals alle bedrijven zouden moeten doen. Als er toevallig ff extra werk is. Gewoon dat wat er is afgesproken. Topbedrijf erg blij mee. Als nuchtere hollander gewoon mensen die doen wat ze zeggen. Netjes, snel en geen praatjes.. aanrader!!!!!
Hoi Marc, Fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Erg leuke review, dank je wel hiervoor. Veel plezier met laden in Muiden. Team Laadpaal Today
De salesafdeling was zeer vriendelijk en duidelijk mbt wat je kan verwachten van de aankoop. De installateurs waren vriendelijk, kundig en behulpzaam. Alles bij elkaar is LaadpaalToday een prima bedrijf om zaken mee te doen.
Hoi Harold, Weer een mooie review erbij dank! Wij willen jou heel veel plezier wensen met laden. Team Laadpaal Today
Snelle plaatsing. Duidelijke uitleg. Alles wordt schoon weer achter gelaten!
Hoi Leon, Weer een mooie 10 erbij dank je wel. Fijn dat alles weer netjes is achtergelaten. Veel plezier gewenst met laden. Team Laadpaal Today
Van begin tot eind een prima ervaring met Laadpaal Today. Vriendelijke mensen aan de telefoon en vakkundige en vrolijke monteurs. Al met al prima geregeld en wat mij betreft een aanrader. Vr.gr. Anton.
Bedankt voor deze review. Fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Heel veel plezier gewenst met laden. Team Laadpaal Today
Vooraf een duidelijke offerte en snelle communicatie. Geen vooruitbetaling nodig, maar betalen als de klus is geklaard. Vriendelijke mensen die hun vak verstaan.
Alfred, Wat een leuke review, dank je wel voor het plaatsen. Wij willen jou heel veel plezier wensen met laden. Team Laadpaal Today
De afhandeling aan de telefoon was al prima. Het plaatsen werd snel en vakkundig gedaan. De monteurs waren ruim op tijd en de paal is netjes opgehangen.
Hoi Eric, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Wij willen jou heel veel plezier wensen met laden. Team Laadpaal Today
Keurig op tijd en netjes aangesloten en opgeruimd
Hoi, Bedankt voor deze review, fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Veel plezier met laden gewenst. Team Laadpaal Today
Alles snel, bestelling levering en iinstallatie. Vrolijke, gezellige beleefde heren. Hebben alles keurig aangesloten terwijl wij geen state of the art meterkast hebben, lees, veel zwarte dozen. Ook de P1-meter was geen probleem door het toevoegen van een P1 poort splitter. Aanrader!
Hoi, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Leuk om te lezen dat alles naar wens is geweest. Veel plezier gewenst met laden, maar dat lukt vast wel. ☺ Team Laadpaal Today
Leuke spontane jongens die de paal kwamen installeren en ze legde alles goed uit
Hoi Alex, Fijn dat alles goed geplaatst is. Wij willen jou veel plezier wensen met laden. Team Laadpaal Today
Zoals het behoord...
Hoi Klaas, Fijn dat alles naar wens is geweest. Veel plezier gewenst met dit mooie laadstation. Team Laadpaal Today
Prettig contact zowel aan de telefoon als met de installateurs. Snel en eenvoudig geregeld
Hoi Anneke, Bedankt voor deze review. Veel plezier gewenst met laden. Team Laadpaal Today
Molenstraat 1
7462 TK Rijssen
Altijd de juiste laadpaal voor je elektrische auto, zowel thuis als zakelijk. Volledig geïnstalleerd door onze professionals. Wél zo veilig.