Goed en betrouwbaar

Retourlabel kant en klaar, Geen kosten voor retour, geld snel terug. Één paar was goed en andere paar paste niet lekker.

Prima geregeld

Mooie schoen goede prijs snel bezorgd

Schoenen besteld, snel geleverd, helaas veel te groot. Bedrag binnen een week retour, fijn!

goede pasvorm lopen prettig

Goed!

Snelle levering en goeie service

Vlotte levering, mooi product!

Mooie loafers, vlotte levering, goede service! En goede prijs-kwaliteit.

Mooie sneakers met fijne pasvorm

Met mijn sneakers ben ik blij. Ze zien er mooi uit en de pasvorm is erg goed en comfortabel. Kwaliteit is naar behoren en het bestelproces was eenvoudig en snel. Enig bezwaar is dat ik van McGregor na een week een mailing ontving met 20% korting op dezelfde schoenen nog voordat ik mijn schoenen uberhaubt heb gedragen. Kan altijd gebeuren, is een beetje zuur maar doet niets af aan de schoenen zelf natuurlijk.

perfect geleverd en verwachte kwaliteit

perfect geleverd en verwachte kwaliteit

Mijn bestelling kwam keurig op tijd

bestelling kwam op tijd en was als verwacht.

Zeer tevreden en snel geleverd

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Snelle levering. Ook aan de telefoon prima geholpen. Toen ik om andere veters vroeg: gratis en de volgende dag geleverd.

Levering zoals verwacht, service uitstekend Complimenten naar Joep ! Issue super opgelost

Lopen als een tierelier

Perfecte service

Snelle levering en retour service super , En correcte retour betaling binnen 10 dagen .

Jammer

2 weken gewacht op de schoenen helaas. Terwijl er op de site stond volgende dag in huis. Waardoor ik de schoenen niet aan kon doen op de bruiloft.

Snelle levering en niet goed, dan ook snel je aankoopbedrag retour

heel goed

Netjes en op tijd geleverd

Heel erg positief

Helaas waren de schoenen en pantoffels die ik voor mijn man bestelde te klein. Maar retourzending was geen enkel probleem en het betaalde bedrag werd vlot teruggestort.

Top kwaliteit schoen en goede prys verhoudinh.

Heel toffe pantoffels voor een mooie prijs

Na eerst een paar pantoffels voor mijn man te hebben besteld én betaald, kreeg ik een mailtje dat de pantoffels niet meer beschikbaar waren. Het duurde even, maar het geld werd correct teruggestort. Hierdoor kreeg ik wel een extra korting bovenop de soldenprijs, waardoor de pantoffels wel héél fijn geprijsd waren. Het verzenden ging vlot en vrij snel, en de pantoffels zelf zijn heel mooi. Me happy!

Gemakkelijk bestellen en keurig geleverd

Mooi artikel

Schoenen besteld, betaald en volgende dag geleverd. Goede maat, keurig verpakt, gewoon goed.

snelle levering mooie schoenen

Nieuwstraat 156