Fantastische service!

Ik heb een tijdje gelden mijn droomlaarzen aan laten meten en samen gesteld bij Ruitershop Boxmeer, en ben enorm tevreden over hoe dit is gegaan. Ze kijken met je mee en geven je advies waar nodig. Al met al, enorm te spreken over de goede service binnen deze winkel. Overigens ziet de winkel er ook netjes en verzorgd uit en zijn de prijzen ook reeël voor de spullen die ze verkopen.

Zeer snelle levering in goede verpakking

De Ariat-laarzen (mét gratis Ariat-schoenlepel) waren snel geleverd in goede verpakking.

Fijne winkel waar je mooie aankopen kunt doen

Fijne winkel

Zeer snelle levering

Erg blij met snelle levering.

Mooie kleding en snelle verzending

Super snelle goede service

Zo snel de cap geleverd en netjes zoals ik vroeg de klep verwisseld

goede service

helaas moest ik het artikel retour zenden, maar de afhandeling is gewoon super snel geregeld!

Top service en snel geleverd

Het bestelde zadeldekje bleek niet op voorraad, kreeg keurig een mailtje of een ander dekje ook oké was. Dus nadat we daarop hadden gereageerd kregen we nog een hele nette mail terug en binnen 2 dagen was de bestelling binnen. Met een leuk handgeschreven kaartje.

Snelle levering en product voor een mooie prijs. Heel blij mee

Snel en netjes verzonden

Mooie website, bestelling snel en netjes verzonden. Wellicht iets teveel automatische mailtjes omtrent de bestelling maar de communicatie is in elk geval goed. En ben super blij met de jas!!

Helemaal perfect!

Snelle levering, en een handgeschreven kaartje met persoonlijke touch bij de bestelling! Dat maakt het compleet! Zal hier zeker weer bestellen.

Mijn dochter is super blij met haar prachtige Samshield cap. Gewoonlijk 5 weken levertijd, maar was hier op voorraad en de volgende dag binnen.

Uitstekend en snel

Snelle nette levering

Mooie Montar rijboek aangeschaft. Was afgeprijsd, altijd fijn. Goede nette levering.

Helemaal tevreden!

Op vrijdag besteld en op zaterdag direct al verzonden! Heel blij mee, en met het prachtige dekje ook!

Heel goede service op en top

De levertijd was iets later dan afgesproken

De levertijd was een dag later dan afgesproken. Het produkt zelf is prima.

Snelle keurige service

2 producten besteld. beide maten waren net niet goed helaas. Op andere shop tussenmaat moeten bestellen. Ze werden binnen 2 dagen geleverd en ook met de retourzending een betrouwbare service.

Fijne mensen/personeel, ruim aanbod en goed advies!

Superfijne mensen, altijd fijne en goede adviezen en daarnaast is het naast makkelijk online bestellen ook altijd leuk om naar de winkel te gaan die altijd heel leuk is ingericht!

Heel tevreden

Heel blij alleen jammer dat het dekje op voorraad staat online en er vervolgens best lang op moet wachten.

Top!!!!

Super snelle levering en leuke aanbiedingen

Snelle levering goed verpakt

Had een deken die gerepareerd moest worden, binnen 3 dagen was het klaar om afgehaald te worden

Snelle levering, ben zeer tevreden

Snelle levering!!!

Leuke meiden En altijd netjes verpakt De liveshows zijn top