Snelle en duidelijke service en levering

Netjes en snel.

Top! Goede prijs, en snelle levering!

Top! Goede prijs, en snelle levering!

Ik zocht een verstelbare cap ivm wisselende ingevlochten haar. Na wat zoeken kwam ik een mooie tegen voor een super korting!! De verzending was supersnel (vrijdag besteld, zaterdagmiddag in huis!). Zeer goed verpakt en een leuke actie bon erbij met een persoonlijke boodschap! Cap zelf ook echt helemaal blij mee! Super winkel!

Zeer goede service, nemen echt de tijd om je te helpen.

Snelle levering met een smile :)

Ik kreeg mijn product super snel geleverd en nog met een leuke persoonlijke boodschap, ik zou de volgende keer weer hier bestellen.

Goed telefonisch advies en super snelle levering!

Ik ben erg tevreden, telefonisch contact gehad en werd goed geadviseerd. Mijn bestelling was op de valreep, maar de volgende dag al binnen!

Tevreden klant!

Prettig

Prima service, ik heb geen op of aanmerkingen.

Besteld en netjes binnen een paar dagen geleverd, alles goed via de mail kunnen volgen.

Snelle verzending en goede service!

Snelle verzending en goede service ook bij het achteraf nog herstellen van een kortingscode die ik vergeten was, echt top! Moet wel zeggen dat ik tijdens mijn belletje na de winkel als eerste een mevrouw aan de telefoon kreeg die wat geïrriteerd en ongeduldig overkwam, erna doorverbonden en echt top geholpen! Ook de geschreven attentie in het geleverde pakket was erg leuk !!! Ga zeker veel vaker bestellen bij Ruitershop Boxmeer!

Altijd vriendelijk, geven goede adviezen en een prima service!!

Gemakkelijk bestellen, dag erna al in huis.

Ik heb de Kieffer wonderborstel gekocht. Geweldig hoe goed hij werkt, voor mij binnenshuis een gemak om haren van de bank te krijgen. Handzaam, praktisch, ben er erg blij mee!

Hebben contact opgenomen en gaan mijn protector alsnog omruilen is mij toegezegd. Ik wacht nu op email hoe ik moet handelen.

Super snel geleverd en gekregen wat ik besteld heb

Top bedrijf

Bij mijn bestelling zat een leuk briefje, erg attent vond ik dat

Super.

Fijne webshop. Duidelijke bestel info.

Alleen ik had een zwart artikel besteld maar heb een witte ontvangen . Jammer

Super geholpen door Angelique.

Vriendelijke en ter zake kundige informatie/hulp.

Aangenaam! Wacht nu levering (lev.tyd ongeveer 8 tot 9 weken)in vertrouwen af!

Korrekt

Duidelijke website en korreltje afhandeling

Product besteld met een leuke korting en het werd snel geleverd. Goede service!

Vriendelijk en vrolijk

Snelle vriendelijke levering met een warm geschreven groet van de winkel! Super fijn, alles werkt goed

Super nette service!

Ik ben heel netjes op de hoogte gehouden over mijn bestelling. De bestelling is netjes bij bij thuis bezorgd. De persoonlijke notitie die bij bestelling was geschreven vond ik erg leuk.

correct en stipte levering

Correcte en stipte levering.

Netjes

Na mijn bestelling werd ik gelijk gebeld, een deel van wat ik had besteld was niet op voorraad maar zou wel aan het einde van de week erop bezorgd worden. Ik mocht ook een ander product uit kiezen. Heb toen gekozen om te wachten waar we daarna bij de bestelling ook nog een note kregen met bedankt voor het wachten. Helaas missen we alleen 1 product waar ik er eigenlijk 2 van had besteld..

Rijkevoortseweg 2

5831 TG Boxmeer