Snelle verzending en super leuk ingepakt!

Snelle verzending En het is super leuk ingepakt. Het voelt net of je een cadeautje openmaakt. Een aanrader!

Hele fijne service

Snel geleverd en hele aardige mensen!

Fijn meegedacht snel gecommuniceerd en snel geleverd

De super gave Anemone set besteld bij ruitershop boxmeer! Bij andere winkels waar ik regulier bestel was hij niet meer op voorraad dus dit was mijn eerste bestelling bij hen.

Super goede service!

Na het bestellen van mijn bestelling was er iets niet op voorraad, via de app contact gehad met de winkel en super snel en netje geholpen door direct een alternatief aan te bieden. De volgende dag had ik alles in huis. Zeer tevreden over de service van Ruitersport Boxmeer!

Bestelling kwam op tijd en was zeer netjes verpakt.

Snelle en persoonlijke service

Bestelling direct verzonden en netjes track en trace code op de mail. Persoonlijk berichtje bij de bestelling en keurig retourformulier uitgeprint indien nodig, bij de bestelling. Zelfs een lekkere snack voor de paardjes erbij!

Makkelijk via website bestellen, snelle levering, overzichtelijke website

Deskundig advies en snelle levering

Na deskundig advies in de winkel konden we onze bestelling snel ophalen en ervan genieten.

Heel klantvriendelijk

Zelfs op zondag klaar staan voor hun klanten en reageren op berichten helemaal top

Mooie producten, snelle levering

Mooie producten met goede prijzen. Ook netjes en snel geleverd

Begin van het jaar al hele mooie laarzen bij Ruitershop Boxmeer gekocht. Om mijn outfit compleet te maken daar nu een jasje bij besteld. Super snelle levering en fijne hulp! Je mag altijd informatie vragen en ook denken ze graag met je mee!

Snel verzonden, mooi product!

Ik heb een wedstrijdjasje besteld op donderdag en vrijdag is deze al geleverd. Hij zit perfect en heb hem afgelopen zondag op wedstrijd daardoor al aan kunnen doen. Ik ben er super blij mee. Bedankt voor de snelle service.

Snel en klantvriendelijk

Wat een fijne service! Onmiddelijk na de bestelling kreeg ik bericht dat het artikel was verzonden. De volgende dag ontving ik het pakket, voorzien van een persoonlijk kaartje. Heel attent!

Snel en mooi verpakt!

Snelle levering en mooi ingepakt als kado en een persoonlijke boodschap erbij op een kaartje.

Ik had spoorriempjes besteld. Deze waren niet op voorraad, dus werden ze iets later geleverd. Daar werd ik netjes over gebeld, waardoor ik op de hoogte was. De spoorriempjes zijn daarna alsnog super snel geleverd.

Fijne communicatie, goede service!

Fijne communicatie, goede service!

Bestelling werd snel verzonden, mooie artikelen. Bij de bestelling zat een leuke handgeschreven kaart en een zakje paardensnoepjes, super leuk!

Super service

Heb mijn pakket super snel ontvangen! Ze hebben ook zeer mooie producten te koop.

Perfecte levering, komen beloften na en zeer klantvriendelijk!

Zie hierboven

Geweldig en persoonlijk

Wat leuk een persoonlijk kaartje erbij en iets lekkers voor het paard. Super attent.

Een uitzonderlijk goede en eerlijke service.

Perfecte service,klant is hier echt koning en ze denken heel goed met je mee. Ze staan je heel vriendelijk te woord en ook de uitleg is heel goed. Product is erg snel geleverd,ik ben heel erg tevreden.

Snel en met attentie (voor het paard)

Dag na bestellen binnen met kortingsbonnen en wat paardensnoepjes. Tevens voordelig geprijsd!

Bestelling volgende dag bezorgd. Top!! Product nog niet getest, maar dat gaat vast goedkomen.

Bestelling en levering is top! Product nog niet getest.

Overzichtelijke website, nette afhandeling, snelle bezorging.

Fijne website en snelle bezorging

Rijkevoortseweg 2

5831 TG Boxmeer