top

nooit gedacht dat het zo vlot zou gaan en perfect dank u wel daar voor . Je kunt met een gerust hart kopen wat je wil altijd top die diensten. Mvg julien

Geen Feedback

Ik heb een online bestelling gedaan. Ik zou mijn pakje op 26/09 in de bus krijgen. Tot op heden nog niets ontvangen, geen info. Ook geen info na mail over status pakje

Vlotte en correcte afhandeling van mijn order

Overzichtelijke webshop correcte prijzen en vlot te bestellen.

Goede dienstverlening

Snel en zorgvuldig

Alhoewel het even duurde voor ik mijn Mauve+ code kreeg, werd de box zeer snel en goed ingepakt geleverd. Heel blij mee!

Super comme d'habitude

Service impeccable comme toujours et un suivi rapide

Altijd snel geholpen

Als je vragen hebt of iets besteld altijd snel geholpen of inorde!

Sérieux du service vente en ligne

Excellent maillot d'Amuzu.

Perfect verlopen

Alles werd correct en perfect geleverd. Ook binnen de vooropgestelde levertermijn. Waarvoor dank.

Incroyable qualité et service pour les fans

La boîte premium mauve+ Gold est incroyable, avec un maillot d’excellente qualité.

Super!!!

Ik ben super tevreden over jullie bedrijf .ik bestel geregeld iets van de webshop voor mijn twee zwaar gehandicapte neefjes die hevig supporter zijn van Anderlecht en graag van alles willen voor in hun kamer te hangen of zetten en vorig jaar hebben ze mij posters van Anderlecht mee in pakje gestoken ze waren zo blij ik vond dat een heel goed idee van jullie De service is altijd goed en klopt er eens iets niet wordt direct vervangen Mijn enigste vraagje is waarom elk jaar geen posters aanbieden in de webshop zodat ik er kan kopen voor mijn Boys Lieve groetjes may

Geen klachten alles perfect verlopen plus snelle levering !!

Alles goed verlopen ! Snelle levering en alles in orde

Uistekend

Correcte en vlotte levering

Veste de training

Très bonne qualité et livraison rapide

Refus de remplacer la taille du maillot

On a refusé de remplacer mon maillot sous prétexte qu’il était customisé. Incompréhensible et injuste alors qu’on parle d’un maillot avec le mon et le numéro d’un cadre de l’équipe. (Amuzu - nr 7). J’ai commandé la taille XL comme j’ai pour habitude de la faire avec d’autres marques. Malheureusement il est beaucoup trop petit et j’aurais souhaité un XXL. Je ne suis pas près de recommander sur votre webshop!

• Nous recommanderiez-vous? Non

Ik vroeg om info over mijn aankoop en ontving direct reactie

Gelukkig en voel me gehoord als koper

Snelle en cirkelredeneringen afhandeling van mijn bestelling dank u wel

Niet goed

Bestelling betaald Maar was niet doorgegeven Na 3 weken niks te hebben ontvangen Hebben we gemaild, was blijkbaar fout in hun systeem, maar is ondertussen rechtgezet Ben wel heel blij met mijn t shirt met mijn naam op.

Super mooi truitje. Snel geleverd

Is heel leuk om zo te bestellen

Commande Mauve TV

1ère commande Très satisfait, service rapide et efficace

Great!

The order was 100% what I wanted and fast delevery time!

Ondanks verkeerde levering, alles perfect in orde gebracht!

Ik had een gepersonaliseerd shirt en een niet- gepersonaliseerd shirt besteld. Jammer genoeg was de gedrukte versie op het verkeerde shirt geplaatst. Na één mail kon ik kosteloos mijn bestelling terugsturen en werd binnen enkele dagen de correcte bestelling naar me opgestuurd. Ik werd steeds op de hoogte gehouden van de levering. Dus ook al liep het fout, toch zeer tevreden van hun diensten.

Altijd super bij RSCA

Altijd super contact met de webshop en de medewerkers. Al altijd heel tevreden geweest.

Slecht

We zijn ondertussen 14 dagen verder bpost hield me aan het lijntje en rsca kan zogenaamd niks doen want volgens hun ligt de schuld niet bij hun na dreiging klacht neer teleggen zouden ze dan wel nieuwe zending doen ook niks meer van gehoord zijn ook weer 2 dagen verder wat een verjaardag kado moest zijn is een flop geworden nooit nog een bestelling hier

A-OK

Elke bestelling is steeds correct toegekomen. En steeds op de hoogte van de levering via e-mail. Zeker aan te raden.

Avenue Theo Verbeecklaan 2

1070 Anderlecht