Vlotte aankoop met goede service.

Alle stappen om mijn aankoop te gebruiken waren zeer duidelijk bovendien werd mijn aankoop ook op tijd geleverd zonder enige beschadiging en of vertraging. Ik kan dus niet anders dan tevreden zijn.

Goede service en top kwaliteit!!

Goede en vlotte service. Niet lang moeten wachten vooraleer het pakketje geleverd werd. Het artikel paste gegoten en is vervaardigd uit een zeer aangename stof.

Perfect!

Very easy and quick and clear communication. Excellent service.

Een perfecte levering. Ik weet uit ervaring, dat de kwaliteit, van de items uit de shop,van hoge kwaliteit zijn en dat ze, mits goede verzorging, heel lang meegaan.

Impeccable

Impeccable

SUPER

SUPER AGREABLE RAPIDE ET SUPER BIEN FAIT COMME DEMANDER RIEN A REDIRE

Le.webshop est bien clair et mon achat top

Merci pour le sweet!! Top qualité!

Heel heel mooie bloezen

Gemakkelijk te gebruiken

Alles wijst zichzelf uit, heel gemakkelijk

Service rapide et efficace

J'ai commandé une vareuse personnalisé et j'ai été très content du résultat, arrivé a temps pour l'anniversaire de mon beau fils et ça lui a fait très plaisir.

Volledig binnen verwachting!

Ik wilde graag mijn moeder verrassen met een gepersonaliseerd shirt. Ik heb daar Ciske op laten drukken omdat Amuzu haar lievelingsspeler is en het tevens ook de koosnaam is die mijn stiefvader haar geeft. Het shirt kwam netjes op tijd toe en de bedrukking was heel mooi! Merci Anderlecht en COYM!

Was zeer tevreden

Ik was zeer tevreden

Super tevreden

Was heel tevreden

super service

mooi optijd duidelijk wanneer het toekomt en artikel is perfect zoals gevraagd

Correct

Vlotte bestelling en dito bezorging op een snelle manier.

Uitstekende service !

Zeer tevreden over de service, feedback van de webshop

Zoals het hoordt ...

Alles was goed verpakt en toekomen zoals het hoorde !....kom zeker terug !rsca for evwr!

Alles vlot en goed aangekomen!

Top ervaring, snel geleverd, en top kwaliteit, kan niet beter

Parfait

Juste un avis parfait

en attente...

Bonjour, le colis n est toujours pas arrivé...est ce normal,? Bien à vous

Expérience en amélioration mais trop chère

Bonjour, Je trouve l'expérience RSCA en amélioration. Mais de plus en plus tournée pour une public de privilégié et moins pour la classe populaire. Les prix sont en constante augmentation (850€ pour un season ticket, tel un clun de premier league). 100€ pour un maillot Joma. Et j'en passe. Nous ne somme pas des vaches à lait. Nous somme le sporting d'Anderlecht, pas vous. Vous feriez mieux de vous en souvenir. A votre disposition pour en discuter.

It was deliverd in time

The package was deliverd in time

Snelle levering topi

Avenue Theo Verbeecklaan 2