Gemakkelijk besteld, snel geleverd.

Eenvoudige werkwijze via website. Snel geleverd. Zoals het hoort! Niet anders verwacht van RSCA!

Alles ging perfect

Vanaf de bestelling totdat het shirt bij mij thuis aankwam, ging het vlotjes. Heb 3 dagen moeten wachten, communicatie ging vlot!

Mooi shirt

Snel verzonden. Shirt past goed

Snelle levering van kwaliteit!

Ik bestelde voor mijn zoon een volledige tenue met bedrukking van zijn naam op het tshirt. Vanwege de personalisatie kon het tot 6 werkdagen duren. Ik bestelde op donderdag en had alles al dinsdag thuis. Zeer vlotte, correcte service. Alles werd netjes en verzorgd verpakt.

Goede levering, retour minder

De shirts vallen nogal klein. Aangezien ik één gepersonaliseerd shirt hebt, zit ik nu met een shirt die niet retourneerbaar is. Het melden van de kleine maten of pas maten op de site zouden handig zijn voor een volgende keer.

Très vite reçu mon achat et la taille correcte....

Bonne expérience. Dommage de ne pas pouvoir essayer les maillots lors d'une journée Fan day !

Altijd fantastisch om een pakketje van RSCA te ontvangen !

Ik vind altijd een verassing wat er als extra bijzit in de Mauve gold truitje !

Excellent et rapide

C’était rapide et conforme

Zeer positieve service

Heel snelle levering en product van uitstekende kwaliteit geleverd!

Perfekt produkt en vlotte levering

De website is zeer gemakkelijk in gebruik. Produkten zijn kwalitatief.

cela fait 11 ans que je suis abonnée jusque maintenant jamais eu de soucie

jamais de problème mise a part cette année je trouve dommage que l on reçois pas de nouvelle carte d abonnée car la mienne est illisible et chaque année je la collectionne dans mes affaires de supporter cela reste un souvenir avec les années inscrite dessus

Pas moyen d'échanger le mailloit qui est trop petit!!

Pas moyen d'échanger le mailloit qui est trop petit!!

• Nous recommanderiez-vous? Non

De beleving ontbrak

Ik liet 2 t-shirts personaliseren voor een collega ter ere van zijn pensioen. Ik ontving de t-shirts binnen de 4 dagen. Ik was voornamelijk teleurgesteld bij het uitpakken. De 2 t-shirt zaten verpakt in een postzakje, that's it. Niet ingepakt in wit papier, geen velletje tussen de t-shirts, geen persoonlijk kaartje van RSCA. Voor dat bedrag, mag dit echt wel! De t-shirts zelf zijn wel schitterend! kwaliteit tip top! Tip: werk aan jullie klantbeleving!

Acheter Mauve, une valeur sûre!

L online shop s occupe de vous afin de vous livrer dans les meilleures conditions. Je le recommande à tous.

Gemakkelijk om te bestellen, alles zeer duidelijk. Zeer stipte levering.

Efficace

Envoi rapide et communication efficace, cependant avoir un maillot a 85€ dans un simple sachet plastique c'est un peu décevant. J'aurais préféré dans une boîte qui s'ouvre pour découvrir le maillot.

Super fast delivery! All OK!

Très intuitif et interactif

Facilité de trouver un produit à son attente

Vareuse de qualité! Tout est parfait

Service rapide! Article de qualité! Très content

Zoals de club, klassevol afgeleverd ***

Prima verwerkt

Rapide

Facile, rapide, continuez !

Le bonheur à portée de clic

Commande de tickets facile ry processus simple. Parfois quelques complications pour des places qui doivent être « l’une à côté de l’autre » (alors que c’est OK …). Sinon dans l’ensemble c’est fluide et rapide.

Snelle levering en goede kwaliteit van truitje

Makkelijke bestelling via website en snelle levering. Het truitje is ook zeer mooi en van goede kwaliteit

goede snelle levering

goede omdat het de juiste is en snelle omdat het enkel een paar daagjes duurde wanneer de bestelling thuis arriveerde.

Au top, raj

Toujours au top