Content et très satisfait

Content des articles

Schitterend shirt, vlotte afhandeling en levering.

Duidelijke communicatie / snelle levering

Ik heb nog geen bestelling ontvangen…

Kan het kloppen dat ik nog steeds geen bestelling g kreeg? Of gaat deze vraag om feedback daar niet over?

good

overall good service

Génial

J'ai acheté un blouson pour mon fils supporter d'Anderlecht quelque jour avant noel et il l'a reçu le jour de noel que demander de plus

commande non reçue

Commande passée il y a plus d'un mois pour cadeaux de Noël et toujours pas reçue!

• Nous recommanderiez-vous? Non

Fast and reliable

Goods delivered ahead of schedule.

Goede kwaliteit

Met Kerst kreeg ik van mijn vrouw een muts en handschoenen cadeau, ik natuurlijk superblij dat ik ze direct kon testen waarvan bleek dat het van uitstekende kwaliteit is, warm en prettig om te dragen.

Overzichtelijk en snel

Overzichtelijke site en zeer gemakkelijk om te bestellen. Enkele dagen later had ik mijn bestelling ook zonder problemen ontvangen.

Geen communicatie

Ik had een item besteld voor kerst, het is meer dan een week te laat toe gekomen, geen mail gekregen wanneer het verzonden was, ik had na een week wachten gevraagd om de bestelling te annuleren. Een week na deze mail komt het item toe en daarna pas kreeg ik antwoord op de mail "het item is al verzonden". Als ze mijn mail sneller hadden gelezen had ik het item niet voor niks gehad.

• Would you recommend us? No

commande d'un article

j'ai commandé un polo pour un cadeau de noel . je n'ai rien a dire sur la qualité du produit , la livraison ou le délais de livraison mais moi ce que je trouve dommage c'est la diversité des produits .quand notre équipementiers était adidas il y avait des chemises , des pulls ,...ce qui n'est plus le cas avec joma et je trouve ca dommage

Vlotte service en snelle levertijden

Voor de feestdagen had ik toch besloten last minute een truitje als kadootje te bestellen. Dit werd sneller geleverd dan gedacht, en lag dus meer dan op tijd onder de kerstboom!

Een triestige cadeaubon

Ik wilde mijn metekind een mooie cadeaubon schenken dat hij in jullie fanshop kan spenderen. Ik vond het eigenlijk triestig dat we enkel een code kregen zonder ook maar enig feestelijk accent. Gelukkig ben ik zelf creatief om er toch nog een leuke gift van te kunnen maken.

Vrij lang geduurd alvorens pakket geleverd werd

Misschien te wijten aan de drukke kerstperiode.

Zoals verwacht

Op de webshop iets besteld. Alles is vlot verlopen en toegekomen zoals verwacht.

Niet goed

Eerste maal online besteld op17/12 en ben nog aan het wachten

Perfecte service

Heel vlotte bediening

Snelle en perfecte levering van een schitterende RSCA training

Betreft een cadeau voor jongste zoon die zeer blij is met deze verrassing. Draagt de training constant

Na 3 weken nog niks ontvangen

Is tweede maal dat ik bestel via RSCA shop. Na mijn eerste best wel goede ervaring plaatste ik op 19/12 een tweede bestelling. We zijn nu 10/1 en ik heb nog steeds niks mogen ontvangen, zelfs geen update. Op mijn account staat de bestelling gzwoon ‘open’ …. Jammer… maar ik vrees dat dit mijn laatste bestelling was ..

Dit kan zoveel beter geregeld worden...

Als RSCA fan had ik mij een mauve+ gold pakket gekocht. Allereerst was mij het verkeerde toegestuurd en kreeg ik enkel een gepersonaliseerd shirtje. Dit moest ik dan terugsturen om mijn bestelde pakket te kunnen ontvangen. Nadien wou ik tickets bestellen om een match live te gaan zien, bleek mijn membership ook niet verlengd te zijn. Ook al had ik de maand voordien mijn membership verlengd, met de aankoop van het mauve+ gold pakket. Met andere woorden vind ik het teleurstellend dat dit niet van de eerste keer in orde is. Dit verwacht je wel van de merchandising van de grootste ploeg van België.

Het is gewoon fantastisch

Bestelling geplaatst en twee dagen erna al men pakketje gekregen!! Top Zoon heel erg gelukkig, dank u wel!!!

Correct

Hartelijk en vriendelijk Ik stelde nog persoonlijke vraag waar ook werd op ingegaan Coym Mauve à vie Steven

temps de réponse du RSCA trop long

Bonjour, J'ai commandé et payé un bonnet mauve le 19/12/2023 et je n'ai reçu aucune nouvelle , ni aucune livraison jusqu'au 08/01/2024, où enfin, une dame ( Cindy ) du Shop m'a enfin répondu pour me dire que le RSCA attendait une nouvelle livraison de bonnet et qu'il me serait envoyé plus tard.... Peut-être que les congés de fin d'année et les congés y sont sans doute aussi pour expliquer ce retard de réponse . Je peux le comprendre bien sûr. Bonne année et mes meilleurs voeux pour l'année nouvelle !

Avenue Theo Verbeecklaan 2

1070 Anderlecht