Vlotte service

Vlotte service. Heel mooi verpakt.

1 woord is genoeg: Perfect

Mega tevreden, ga hier niet veel woorden aan vuil maken.

Site et service efficaces, faciles d’utilisation et livraison plus rapide qu’annoncé!

Je ne commande pas souvent via ce service mais jamais déçu, très bonne organisation et rapide en plus!

Tijdens een weekend besteld, 2 dagen later thuis geleverd.

Perfecte service

Mijn bestelling kwam na enkele dagen toe en was in perfecte staat

Geweldig!

Gemakkelijke website - snelle levering ... TOP!

Excellent avec une rapidité d´envoi exemplaire

Très bon produit

Snelle en correcte levering

Service in orde!

Exact wat ik wou

Ik bestelde een ringmap. Deze kwam snel en in uitstekende staat toe. Werkt perfect en is kwalitatief.

Ik wacht nog steeds op mijn terugbetaling.

Ik ruilde een artikel en kreeg mijn geld nog niet terug.

Bon service vente

Après un petit soucis d'expédition lors de la commande. Le service à été très réactif et m'a dessuite renvoyer le colis le jour même de mon contact. J'ai reçu mon colis le lendemain de ce contact.

Slechte communicatie

Beste, Ik kocht onlangs een shirt . Ik ben er zeker van dat ik Large heb aangeduid. Ik heb dan een 4XL toegestuurd gekregen. Ik heb dan een mail gestuurd . Ik kreeg daarop als antwoord dat een gepersonaliseerd shirt niet teruggenomen wordt. Ik vind dit zeer spijtig aangezien ik al 14 jaar abonnement heb en elk jaar een shirt koop. Ook andere spullen koop ik in de fanshop of op de website. Mvg

Betoverend.

Toen mijn twee kleinkinderen hun pakket ontvingen waren zij superenthousiast. Ze zijn er harstikke blij mee! Alleen was voor één van hen het Walibiticket reeds vervallen...

Excellent

Service rapide et efficace

Ondanks foutieve levering een fantastische service na verkoop!

Mijn zoontje koopt een truitje, bij de betaling echter loopt het fout (app blokkeert). Het duurt enkele dagen voordat ik betaling kan uitvoeren. Bij levering blijkt het RSCA- logo op het truitje te ontbreken. Na wat e-mails de juiste truitje ontvangen. Pluim voor Cindy hoe probleem is opgelost! Toch nog een positieve ervaring!

Rapide

Meilleurs clubs et services rapides dans les délais et bonne qualité merci à vous

Kwalitatief dik in orde

Onze jarige kleinzoon was super blij met zijn gepersonaliseerd dekbed.

Gewoon goed

Snel, correct, perfect

Gewoon super

Makkelijk

Het bestellen verliep super makkelijk, niets op aan te merken.

Efficacité et rapidité !

Le site est facile d'utilisation. L'ajout d'un bon était aussi très facile et en plus la livraison était rapide .... que demander de plus !

Perfecte en snelle levering

Perfecte en snelle levering

Satisfaction !

Produit de bonne qualité. Délai de livraison respecté. Colis en parfait état. Je regrette que l’application ne permette pas de faire floquer un nom sur la vareuse !

Avenue Theo Verbeecklaan 2

1070 Anderlecht