Tres décus du webshop

un grand manque de communication avec le service clientele

• Nous recommanderiez-vous? Non

Zeer teleurstellend

Ik bestelde 3 weken geleden een gepersonaliseerd shirt (doelman voor kids). Ik heb al twee keer geïnformeerd via mail maar heb tot op heden nog niets ontvangen en het shirt is nog steeds niet aangekomen. Het was een verjaardagscadeau maar dit is ondertussen al lang gepasseerd. Zeer jammer dat op deze manier een kleine Anderlecht-supporter in de kou blijft staan. We blijven dus wachten …

Excellent quality.

Easy to make an order, shipping is quick for other countries and tracking is easy with DHL. Brilliant experience overall!

Helder!

Helder bestelproces bij gepersonaliseerd shirt + goede follow up klantendienst

Vlot

De shop is heel overzichtelijk. Heel makkelijk om te betalen en snelle levering. Alles wat een online aankoop zou moeten zijn.

prima!

Tijdige levering , goed te volgen.

Zeer vlotte service

Iedere bestelling die ik tot nu toe deed, verliep vlot, correct en snel.

wat verwarrend om mee te werken op het eerste zicht, maar eens je het door hebt lukt het wel

Ik zou graag een visuele voorstelling hebben van de verschillende mate

Alles dik inorde

Great

Clear secured overview

heel goed

dhl heeft het pakketje 2 maal gebracht , 1ste keer niemand thuis , 2de keer alles vlot afgehandeld en ik vind de verpakking zo leuk en het artikel is ook top.

Het was een heel leuk cadeau!

Ik was heel blij met de brooddoos. En doe hem elke dag mee naar school. Zo zien alle kinderen dat ik fan ben van Anderlecht!

réussite totale

achat super facile sans problème

Top le site est clair et envoie ultra rapide

Vrmt super je vous recommande et je recommanderai encore sur le site vraiment au top

Vlot verloop en kwaliteit

Bestelling verliep vlot en kon verschillende kortingen bundelen. Levering was top en kwaliteit ook, ik koop zeker nog meer.

Ik ben zeer tevreden over de service van de on line fanshop.

Ik heb het bestellen en betalen van mijn fanshop item als zeer vlot ervaren. De bestelling arriveerde op het afgesproken tijdstip. De inhoud van mijn pakje was volledig intact en voldeed aan mijn verwachtingen. Ik ben dan ook zeer tevreden over de service van de RSCA webshop.

Al 4 weken wachten op mijn aankoop zonder enige informatie van RSCA

4 dagen na mijn aankoop zie ik dat mijn bestelling verzonden is (shipped). Als ik een week later nog niets ontvangen heb neem ik zelf contact op met de shop. Ze gaan dit nakijken en mij iets laten weten. Enkele dagen later zelf terug contact opgenomen en dan blijkt dat er geen flex is om het shirt te bedrukken. Dit zou nog enkele dagen duren. Hoe kan het dan dat mijn bestelling als "verzonden" staat?? Dit was een cadeau voor een kind (verjaardag), maar ik wacht nog steeds op mijn bestelling (4 weken!!). Dus voor mij geen bestelling meer via de site!

Levertermijn teleurstellend

We hebben meer dan 2 weken moeten wachten voor het tenuetje van onze zoon er was. Totaal geen communicatie waarom het zo lang duurde. Uiteindelijk bleek het broekje niet meer in de maat te zijn, maar dat zouden ze zelf moeten communiceren, en niet na een hoop mails van ons... ook nooit een track and trace ontvangen. Onze zoon had geen verjaardagscadeau op de dag zelf.

Superb!

RSCA finally offering shipping to the USA! Yippee ki-yay!

top zoals het bij rsca hoort

webshop is klasse, werkt vlot, vlotte levering.

Perfect in orde.

Rapide et efficace

Commande reçue rapidement et conforme aux attentes

Zeer slecht

Als nieuwe Mauve+ Gold heb ik een welkomstpakket ontvangen met oa een truitje. Ik heb gekozen voor de maat XL met het nummer van Jan Vertonghen. Het pakket werd opgestuurd, maar het truitje is een kindermaat. Is het verkeerd geleverd, heb ik het verkeerd aangeduid bij de bestelling? Ik weet het niet, ik kan dit niet terugvinden. Ik heb hiervoor al 2x een mail gestuurd via het contactformulier met de vraag of dit kan gecorrigeerd worden, maar ik krijg geen enkele reactie. Ik kan ook nergens een telefoonnummer vinden op de website om jullie te contacteren. Dus ja, er zal niets meer gebeuren zeker, het is ondertussen al bijna 14 dagen geleden dat het pakket werd geleverd.

Matig

Was niet aangenaam als je dit voor 2 verkoopt en je ticketstoelen liggen dan ver van elkaar. Hebben ganse match recht gestaan in andere loges

Duidelijk

Alles is goed en duidelijk hoe je moet bestellen.

Avenue Theo Verbeecklaan 2

1070 Anderlecht