Expérience réussie

La nouvelle ligne d'équipements du Sporting est superbe et j'ai commandé les trois maillots Expérience parfaitement réussie car j'ai très vite reçu les maillots dans une superbe boîte aux couleurs du club. Bravo. Aux Mauves de faire honneur à leurs couleurs.

mauve + silver

le coffret mister michel juste un bloc note et stylo a smartphone pas une photo pas un commentaire lamentable !!!

Simple et efficace

Tout s'est déroulé parfaitement

Zeer goede service!!!

Zeer tevreden over de service en kwaliteit

Top , snelle verzending alles

Vlotte bestelling van een uniek item

Ik bestelde, als Mauve Silver, de collector’s set van Mr Michel. Deze mooie box werd respectvol en snel geleverd zoals aangegeven op de webshop. Het bestellen ervan verliep zeer vlot en gemakkelijk.

Redelijk goed

Heb mijn bestelling meermaals moeten ingeven voor het werkte. Verzending was snel en de RSCA verpakking is zeker een meerwaarde!

Vriendelijkheid

Personeel is heel vriendelijk zowel aan de kassa als aan de flocage balie

Good service

Good service

Excellent service

Tout est arrivé à heure et à temps dans un état impecable .

perfect

Perfect en snel

Veel te duur

Prijzen zitplaatsen niet competitief met andere clubs. Vooral in verhouding met clubs net over de grens die vlot bereikbaar zijn. Ook prijze van Joma veel te duur in verhouding met kwaliteit. Kocht 1 jaar geleden wit spelerstrui. Na 1 wasbeurt kwamen de letters van de sponsor al los.

Rapide et efficace

Lorsqu’on est Fan d’un Club, on aime se connecter avec celui-ci…. On aime être en fusion, en ébullition, au taquet avec ce club qui nous donne des frissons…. L’expérience d’achat reste donc un moment de bonheur lors de la livraison, je recommande ce site pour les amoureux du meilleur Club…

Facile et efficace

À l’achat d’un box « Mister Michel », délai et service impeccable. Mode de paiement également . Mais je préfère tout de même passer au fanshop hein! C’est plus sympa ! ;) COYM! Eric

Mauvaise

Trois mois pour recevoir ma commande après 5 emails envoyés. Je demande un geste commercial et rien nada. Plus jamais.

Rapidité

Serieux

Alles was mooi verpakt

Wel de leveringstijd klopt niet echt op de site. Ik heb langer dan 5 werkdagen moeten wachten op het pakje. Maar alles was wel mooi verzorgd.

Top club, goede service

Al 30 jaar fan en zeer enthousiast over de nieuwe wind die in het Astridpark wait!!

Alles prima verlopen

Leuke ervaring alles prima verlopen

Cette année aucun soucis, enfin pour le maillot

Mauve Gold : Maillot reçu rapidement. Boite magnifique avec l abonnement Gold maintenant j attends toujours le coffret Mr Michel .. Aucune nouvelle.

Pover.

Geen verzend info Plots was pakje er Dure verzendkost

Kwaliteit en snel

Pakje kwam snel en correct geleverd. Doos was perfect ingepakt en mijn zoontje was super blij met zijn nieuwe RSCA t-shirt van jet seizoen. Toppy!

ontevreden

Bij mijn bestelling zat een awayshirt dat jammer genoeg te klein was. Ik heb geretourneerd op 23/08, maar tot op heden nog teruggave van mijn geld gezien!

Perfect in orde!

Levering zoals afgesproken op tijd en zoals het moest zijn.

Avenue Theo Verbeecklaan 2

1070 Anderlecht