Jammer allemaal

Ik ben sinds ruime tijd Mauve Gold+. Voor 24/25 bestelde ik mijn box op 6 juli en wacht nu al vergeefs " speeldagen op nieuws. Jammer toch?

Excellente

Tenue commander conforme à la description sur le site, aucun soucis de livraison, bon packaging, flocage également de qualité. Je recommande sans aucune hésitation

Top!!

Alles was perfect,goed ingepakt optijd geleverd gewoon TOP een aanrader voor herhaling vatbaar....

Teleurgesteld

Ik had de wielertrui in maat Large besteld maar viel heel te klein uit. Dit is in 90% van mijn kledij wel mijn maat. Deze wielertrui was een teleurstelling en ik denk dat zelfs een XL niet zal passen.

Schrijffout shirt en te groot

Schrijffout op shirt waardoor ik het mocht terug sturen, had gevraagd voor een maat groter te krijgen maar kreeg gewoon terug dezelfde maat.

Topservice!

Wat een topteam! Nogmaals hartelijk dank voor de moeite die jullie deden en de steun die jullie ons geven! Dikke merci!

Goed en vlot

Altijd makkelijk iets te bestellen en komt vlot aan deze keer voor de geschatte levertijd. Ook de t schirte dit jaar waren weer prachtig.

Goede dienstverlening

Je suis satisfait

Le site est bien complet

Presque sans problème

Faire la commande pour le maillot mauve+ était compliqué, j'ai du m'y reprendre plusieurs fois pour avoir la réduction. La livraison était rapide et sans problème.

alles verliep correct

vlotte verwerking. Alleen het afleveradres was verkeerd.

Totaal niet tevreden

Ik heb mijn dochtertje ketje gemaakt nog voor de fandag en heb tot op de dag van vandaag nog niks ontvangen en stond erop binnen de tien dagen heb je je zending.dus graag eens nazien

Très bonne

Très bonne

Het gaat steeds vlot en correct

Het bestellen gaat vlot en correcct

Snelle service mooi verpakt en goede kwaliteit.

Vlot en vriendelijk

Overzichtelijk, prijs -kwaliteit goed

Alles ging goed buiten de betaling.

Amles ging goed tot de betaling en dan flipte de app even, kan ook gewoin aan mij liggen... maar was moeilijk om alles te voltooien

Reactif

J ai eu des bons retours par rapport a la commande je recommande fort par rapport à la communication avec eux pour l aide apportée

Altijd vriendelijk ontvangen en bediend.

Gewoon oke

Site crasht soms wel op de gsm,

excellent

magnifique

Heel vlugge levering

Je suis super content de la rapidité

Bonjour je suis super impressionné par votre rapidité et gentillesse de toute l équipe merci a vous Com on you mauve

Alles perfect

Levering en shirt perfect in orde.

N/a

N/a.