Heel vlot, professioneel

Gemakkelijke website, correcte betaling en levering

Alles verloopt juist bij een bestelling in de RSCA-Shop !

Nog nooit geen problemen bij een aankoop gehad !

Snel en vlot, gewoon ideaal.

Het was oprecht gewoon ideaal, het was ontzettend vlot, de website is gewoon klantvriendelijk gemaakt. In 1 woord perfect.

Goeie bestelling lage kwaliteit

Ik ben enorm blij met mij Anderlecht shirt met DOLBERG 12 achterop, ik was verrast dat het pakketje zo snel binnen was. Erg tevreden dus alleen de kwaliteit van het shirt is erg laag. Na 2x het shirt gedragen te hebben, laat de bedrukking al los. Ik denk dat het shirt niet helemaal goed gedrukt is en ik hoop dat jullie hier wat aan kunnen doen! Met vriendelijke groet, Melvin Noorlander

Perfect!

Optimale dienstverlening!

Achat d'un maillot

Arrivé en état impeccable, dans une très jolie boîte, juste un peu cher pour un maillot pour enfant :)

Eind goed al goed

Andere transporteur zoeken is rampzalig ben het pakje meer dan een week kwijt geweest omdat DHL geen briefjes achterlaat en zelf aftekend

ok

Service complet

Impeccable

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Very good service

Très bon service, livraison rapide. Très facile de passer la commande

Ce fut bien

Je trouve que la livraison fut un peut lente même si je vit au Québec mais sinon tout fut très bien :)

Shirt

Ik kocht een L shirt met standaard keuze op RSCA van Vertonghen voor mijn vader zijn verjaardag. Ik vroeg via mail of ik het mocht ruilen want hij is eerder een XL. Na bijna 5 dagen kreeg ik pas een mailtje terug dat was veel te traag. En ze zeiden zelfs dat je het niet kon ruilen. Je gaat mij niet wijsmaken dat geen andere mensen L met Vertonghen kopen één van de meest populaire spelers. Dus nu zit ik hier met mijn shirt dat mijn vader niet kan gebruiken en zonder verjaardagscadeau.

• Would you recommend us? No

Top.

Mijn bestelling was niet juist er zat iets verkeerd in heb een mail gestuurd en binnen de week was mijn probleem opgelost en het juiste artikel was geleverd. Cindy heeft dat mooi recht gezet waarvoor nogmaals een dikke DANK U .

Problemen blijven...

Ondanks dat ik 2 Mauve+Gold abonnementen heb (weliswaar op 1 mauve-id), kan ik slechts 1 Mauve+Gold Box gratis bestellen. Dit is reeds het 2e jaar dat ik dit probleem ondervind. Verleden jaar heb ik dan een code verkregen om dit euvel op te lossen… Dit jaar NIETS! Telefonisch niet bereikbaar... Na melding van mijn probleem via mail, als antwoord gekregen: het is doorgegeven aan de betreffende dienst..... Na meer dan 2 weken niets van reactie!!!!! Dit is héél teleurstellend!!!! Dit zou héél simpel kunnen opgelost worden. Hopelijk kunnen jullie hiervoor het nodige doen dat het probleem verholpen wordt?! (ook naar de toekomst) Bart.

Prima website en snelle levering

Zeer goede ervaring

Voorlopig niet goed

Wij hebben 2 tenue met namen besteld voor onze kinderen maar die zijn tot nu toe nog altijd niet aangekomen Aankoop dateerde 24juli2023

Goede info in verband met de bestelling en levering.

goed geleverd, maar lange levertijd

Pakje goed aangekomen, maar 1.5 week wachten is toch aan de lange kant.

Makkelijk en efficient.

Il heb mijn bestelling binnen 3 dagen gekregen. Alles was ok.

Snelle service, klassevolle verpakking

Alles was snel ontvangen, alleen jammer dat je niet met een bestaand abo-account een solden-item kon aanschaffen. De 10%-korting deed de hogere korting teniet. Heb deze dus aangekocht zonder account.

Rapidité

La rapidité de livraison

Vlotte, duidelijke en eenvoudige manier om tickets te bestellen !!

Vlotte, duidelijke en eenvoudige manier om tickets te bestellen !

Bien

Super , juste un tout petit accro sur le maillot , mais bel emballage et envoi rapide

Supervlotte bediening

Ik heb ee aankoop gedaan en deze I'd supervlot geleverd. Alles wordt duidelijk uitgelegd wat je mag verwachten nadat je een bestelling hebt gedaan

Le flocage se détache, même sans lavage

Le flocage part sans lavage

• Nous recommanderiez-vous? Non

Avenue Theo Verbeecklaan 2