Ja heel mooi en goeie kwaliteit

Ja heel mooie kleren alleen spijtig dat er zo weinig tickets zijn voor de uitwedstrijden terwijl ik wel lid ben bij een supportersclub

Facilité d'utilisation pour faire son choix et passer la commande

La livraison correspond parfaitement à ma commande

Topservice

Korrekte en zeer snelle levering

Zeer top

Vlotte en goede communicatie over levering

Goede communicatie over de bestelling en levering.

Snelle levering, jammer geen track&trace mogelijk.

Dik in orde

Alles correct verlopen. 1 klein puntje mss, er is geen track en trace code, dus zending kan niet gevolgd worden.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

experience 10/10

Commande envoyée, produits vite réceptionnés, faire mieux semble impossible . Anderlecht c'est la grande classe

parfait

colie bein arrive a l heurre

Negatief

Ik kocht een truitje met gratis bedrukking van Dolberg maar kreeg een truitje toegezonden zonder bedrukking

Geen enkel probleem gehad, snelle levering.

topservice!!

snelle en uitstekende service

Vlot en alles perfect in orde

Heel mooie box waar mijn gepersonaliseerd uit-truitje in zat. Truitje was ook perfect in orde dus alles perfect in orde.

Très bonne qualité

Très bon service de vente

Goede service maar veel te weinig artikelen in aanbod

Gat in polo

Het is al de 2e maal op rij dat er een gat is in mijn polo, waarschijnlijk bij het losmaken van de veiligheid. Is laatste keer dat ik die bestel..... of jullie moeten een nieuwe opsturen of tegemoetkoming doen. Grt Philip.

Geen track en trace

Als je ervoor kiest om iets te bestellen zonder een profiel aan te maken kan je je pakket niet volgen. Dit wordt niet op voorhand gemeld. Zeer vervelend.

Perfecte, zoals het hoort!

Heel goed, ik kon de track&trace goed in de gaten houden en het shirt kwam juist op tijd om hem mee te nemen op vakantie!

Chique shirt

Heel mooie shirt. Kopen zou ik zeggen.

Mauvais floquage

Erreur dans le nom du floquage et pas de retour suite à cette erreur

• Nous recommanderiez-vous? Non

Prima service!

Vlotte en correcte behandeling

Manque d’organisation

J’ai commandé le pack gold et j’ai reçu ma vareuse pratiquement 1 mois après et parce que j’ai envoyé 2 mails de réclamation. Ensuite j’ai dû retourner la vareuse car elle était trop petite hors que j’ai pris la même taille que la saison passée ( aucun guide de taille que le site). Et cela va faire 3 semaines que j’ai retourné la vareuse et aucune nouvelle. Ni pour le remboursement, ni pour la réception du retour. La prochaine fois je ne commanderais plus et j’achèterais directement sur place au fanshop.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Geen 10% op aangekochte goederen (Fanshop)

Mauveket aangekocht voor mijn 2 kids, en in de Fanshop kreeg ik geen korting van 10% want dit was voor Mauveket Gold; geëscaleerd naar de customer service die leuk antwoordde dat ik dat ter plaatse moest regelen; en op nieuwe escalatie nog steeds geen antwoord Ondermaatse dienstverlening

Correcte en vlotte service!

Correcte en vlotte service!

Alles was in orde

Ik heb geen negatieve opmerkingen, alles was in orde!

Avenue Theo Verbeecklaan 2

1070 Anderlecht