Moeilijk om te volgen

Ik had een shirt gekocht en dit duurde lang tot het bij mij was aangekomen. Ik kreeg geen track- en tracecode en daarom was het wel moeilijk om te volgen waar het pakketje was en hoe lang ik nog moest wachten.

mooi truitje

mooi truitje bestelt en was snel geleverd in een mooie verpakking

Vlotte afhandeling

Ik heb alles besteld via de smartphone, het aankopen en de betaling verliep zeer vlot. Binnen de week had ik de aangekochte goederen al thuis geleverd, top.

Uitstekende service!

Uitstekend. Maar er wordt niet aangegeven welke dag het aankomt.

Aucun soucis sur la commande

ce n'est pas la 1er fois que je commande sur le site et je n'es jamais eu de soucis. Toujours reçu ma commande a temps et parfait état

Pas très satisfait

Vareuse acheter, porté 1 jour et le flocage ce décolle déjà Vraiment pas top

Webshop nog niet 100% in orde

Na 14 dagen mailtje gestuurd waar bestelling bleef. Antwoord gekregen dat "deze niet goed was doorgekomen". Daarna toch alles vlug in orde.

Très satisfait

Site Web très accessible. Très satisfait également du retour d'information.

Schitterend

Vlot ,gemakkelijk ,en snelle levering ....

Club de pères en fils

Les nouveaux t-shirts mauves sont magnifiques et la livraison super rapide. Merci

Goed tot zeer goed

Al mij vragen worden snel en accuraat opgelost

Top en snelle service.

Heel tevreden van de snelle en correcte service

Het was fantastisch.

Het is een mooi resultaat met de naam en het nummer erop bedankt.

Goed vlot makkelijk

Ik heb alles gevonden wat ik zocht en het werd binnen afgesproken tijd geleverd!

Ravi

Très beau maillot et de bonne qualité

Lang wachten,zonder nieuws

Konden niet leveren binnen de termijn die ze beloven. En verschillende keren moeten mailen voor ik eindelijk eens antwoord kreeg. Waar dat dan in stond wegens de drukte ik maar geduld moest hebben. Dus kon ik beter zelf tot naar de fanshop rijden volgende keer.

correct en snel

Best club in Belgium

Klasse + sportiviteit

Gebruiksvriendelijk maar.....

Als je een cadeaubon aankoopt dan denk ik dat je dit niet voor je eigen doet. Toch krijg je een mail die begint met Dear Mr. (jouw naam). Ofwel kan je deze mail personaliseren ofwel stuur je een aparte pdf met de codes voor deze aankoopbon. Voor de rest gebruiksvriendelijk

De levering was sneller dan aangegeven, dat is altijd leuk

Bestellingen via de webshop zijn duidelijk en heel gemakkelijk. Heel soms hapert het betaalsysteem. Maar het komt altijd goed.

des moments de folies

bonne ambiance dans le stade

Ok, maar niet perfect.

De levering liet op zoch wachten. Na contact met de klantendoenst bleek dat de bestelling om een onverklaarbare reden niet was opgenomen in het systeem. De medewerker, Cindy, heeft dit voor ons opgelost. We ontvingen onze bestelling een weekje later dan voorzien.

ces faciles et bien

ces faciles et bien

Très satisfait

Je suis extrêmement satisfait et très heureux de la qualité des produit merci à vous

Schitterend, supersnelle levering, mijn zoon alweer heel gelukkig gemaakt. :-) #rsca4life

Avenue Theo Verbeecklaan 2

1070 Anderlecht