De communicatie van levertermijn klopte niet met de realiteit

Ik ben al zeer lang trouwe supporter van rsca, en ik koop dan ook zeer regelmatig kledij en andere toebehoren in de rsca fanshop. Echter had ik enkele weken 2 nieuwe truitjes gekocht en stond op de website levertermijn van 3 dagen. Echter In de realiteit heb ik 2 weken moeten wachten op de levering. Gelet dat 1 truitje als cadeau was voor mijn zoontje zijn verjaardag was dit een domper aangezien ik dit dus te laat heb toegekregen om hem dit als cadeau te bezorgen.

Zeer vlotte service

Heel vlotte service, duidelijke webshop en zeer gemakkelijk om zaken te bestellen. Ook is het altijd heel snel en goed geleverd.

Het is zeer mooi en goede kwaliteit

Het was een supermooie box een heel mooi truitje geweldig

Goed en correct geleverd

De termijn werd gerespecteerd. Betalingssysteem werkt handig. Kortom..alles ok !

Livraison rapide

Rapide et efficace

Parfait

Commande conforme et livrée rapidement

Voldoende

Alles verloopt vrih maar heb wel geen bevestiging gekregen van mijn bestelling. Behalve de dag van levering door dhl. Ik zou dat aanpassen en de mensen ook laat weten dat jullie hun bestelling goed ontvangen hebben en een geschatte leverdatum doorgeven.

Excellente

Livraison super rapide, et dans un très bon état

Au top

Comme d'habitude , articles parfaits et délai rapide

Expédition rapide et efficace

Livraison rapide et vareuse top

Perfecte service

Gemakkelijk om bestellingen te plaatsen. Enkele dagen later wordt het pakket op een correcte manier bezorgd. Top service

Ponctualité

Les achats en lignes au rsca a toujours été simple et bien avec une équipes de professionnels bonne continuation a vous

Nog steeds niet geleverd

2 bestellingen gedaan. 1ste bestelling binnen de week geleverd. Op de 2de bestelling wacht ik nog steeds. Is nu al 2 weken. Contact gehad via mail. Standaard antwoord, wegens drukte. Nu al 5 dagen niets meer vernomen. Waardeloze service. Snap niet dat zo’n grote club, geen goede merchandise service heeft.

Top nikel

Rapide et correct

Supporter des mauves, une religion

Toujours heureux de retrouver l'ambiance du Sporting. De génération en génération, nous nous rendons en famille au Stade. Fan Shop, Mauve Ket, coupe d'europe, toujours présents jamais déçus. Come on Sporting :)

Tres bonne qualité

Livraison rapide, maillots très bien emballés

Achat maillot entrainement

Produit livré impeccablement à heure et à temps

Het is kwaliteit

Vlotte levering

Très bien merci

Très bien merci

Pas encore reçu ma commande

Pas en mesure de dire quoi car Pas encore reçu ma commande .

Positief

Heel tevreden over mijn bestelling! Het is wel een week later toegekomen dan eerst gedacht maar daar maak ik geen probleem van aangezien ik anders geen klachten heb. Heel erg blij met mijn pakket!!

genial

super toujours bien livrer merci

Vlot bestelproces

De bestelling verliep gemakkelijk en ik kreeg onmiddellijk via mail bevestiging en tickets.

Avenue Theo Verbeecklaan 2

1070 Anderlecht