j'ai fait mes classe de jeunes a anderlecht

toujours super

Bon achat

Rien de particulier à signaler Maillot Bxl très beau mais toujours des prix un peu prohibitifs même si correspondants au marché...

Oke

Blij dat ik mijn kleinzoon kon verrassen Met zijn verjaardag hij is fan en is zeven geworden

Magnifique

Super pratique, très bonne qualité et le paquet est bien soigné.merci RSCA

C'est super simple, tout est préparé soigneusement, a ne pas manquer ! Merci RSCA

WE ARE ANDERLECHT

De sfeer en ambiance is altijd top. Ik heb altijd veel plezier. De weg ernaar toe (metro, ...) hoort er allemaal bij. Enn... 'supporters' die fluiten, dat neem ik er maar bij. Het is altijd mooi om te zien dat het stadion lawaai maakt en zoo mee leeft met de spelers. Ondanks dat jullie Vinnie nooit hadden mogen laten gaan, staan we achter de ploeg. Een tip: herstel de bankjes en tafeltjes aan de oostkant, merci.

Rapide et efficacité

Nickel

Hart en nieren supporter

Ik ben sinds ik geboren verliefd op anderlecht dat is mijn club waar ik voor supporter in goede en kwade tijden en dat is mijn bezigheid niemand kan dat afnemen van mij

• Zou u ons aanbevelen? Yes

nog altijd niets ontvangen

Ik heb een mail gestuurd naar de webshop,maar nog altijd geen reactie gekregen.Telefonisch kan men deze ook ni bereiken.Perfecte dienst verlening en dit voor een abonnee di al meer dan 20j komt kijken. BEDANKT.

Service de qualité .

De très beau t-shorts,livraison rapide .

Kwaliteit en service is top !

Iedere bestelling wordt correct en snel vetzonden. Met verschillende mogelijkheden om te verzenden.

Top lentefeestcadeau!

Ik bestelde het truitje voor het lentefeest van mijn zoontje (6j). Hij ging 2 maand geleden voor het eerst naar het stadion met mijn man die al jarenlang trouwe supporter is. Dit was een belevenis waar hij nu nog over spreekt. Sindsdien speelt hij ook altijd met Anderlecht op Fifa!

Fantastisch!

Vanuit Nederland besteld, keurig op de hoogte gebracht over de levering en status in dezen! Bedankt, ik ben super blij met mijn Anderlecht-shirt

Bon timing

J aime beaucoup les articles du rsca et un peut decu du plaid rsca avec le prenom sinon tous est normal

super

correct en tijdig geleverd

Rotslecht

Ik kocht een geschenkbon, maar kreeg deze nooit als PDF. Bijgevolg geschenkbon niet kunnen afgeven en nog iets anders mogen kopen. Heel wat mails gestuurd, bevoegde dienst die het volgens de fanshop moest afhandelen pas anderhalve week later terug gehoord. Nu kan ik enkel via een code online de bon op gebruiken. Te laat, veel te laat. Mijn vraag naar terugstorten van het geld kwam geen antwoord op. Ervaring? Minstens zo slecht als het seizoen van de eerste ploeg.

Sentiment mitigé.

Dommage que le nombre de lettres qui composent le nom ou le prénom est trop limité. Un seul fond de mug précise qu'il peut être utilisé au lave-vaisselle. Pourquoi n'y-a-t-il pas de logo du RSCA ?

Fast and nice

The package was delivired fast

• Would you recommend us? No

Het enige wat ik jammer vond toen ik ik een shirtje bestelde is dat je geen conference league badge op het shirt kon bedrukken, maar verder een snelle en goede levering!!

de qualité et livré très vite - Merci

de bonne qualité

Prijs kwaliteit..... TOP!!!

Heel gemakkelijk te bestellen via de site en snelle levering

Top zoals steeds

Duidelijke communicatie en snelle verzending

Site convivial

Facile d accès, propose une belle panoplie d'articles ,prix raisonnable

Snelle levering Uitstekende kwaliteit

Het gepersonaliseerd shirt is van zeer goede kwaliteit. Net als de short. Zeer snelle levering.

Correct en snel

Ik heb een trui besteld kreeg hem snel en in perfecte staat thuis geleverd .

Avenue Theo Verbeecklaan 2

1070 Anderlecht