Excellente qualité et livraison rapide !

Excellente qualité et livraison rapide !

perfect service, on time delivery

Bestelde goederen werden op het vooraf meegedeelde tijdstip geleverd. Top servicecen ervaring!

Goede en snelle service Mooi overzichtelijk ook Alleen te prijzig helaas, maar dat weet ik al jaren..

Goede en snelle verzending naar Rotterdam

Goede kwaliteit, snelle levering

Goede kwaliteit, snelle levering

Goede kwaliteit

Mooi kwalitatief t-shirt. Naam en nummer stond er mooi op. Snelle levering.

Super snel geleverd.

Kleinzoon van 10 jaar superfan en kiest voor elke gelegenheid een kado van anderlecht!!

Maillot Bxl

Arrivé en 2 jours

Excellent.

Wide range of genuine good quality items at reasonable prices. Fast delivery. Shop here without any worries. Recommended.

Snel en correct afgehandeld

De bestelling is uitstekend afgehandeld. Het artikel is zelfs sneller geleverd dan eerst aangegeven.

Rapide, qualité

La livraison était très rapide et la marchandise de très bonne qualité

Is omslachtig wel om iets te bestellen. Maar levering verliep top.

Excellent

Qualité superbe rien à dire le temps de livraison n’est pas trop long

Prachtig shirt van een prachtige club, Anderlecht. Heel fijn dat de afspraken keurig zijn nagekomen. Netjes afgeleverd. Ben heel tevreden over de betrouwbaarheid.

• Would you recommend us? No

Parfait

Parfait rapidité et qualité

globalement bon

service globalement bon mais livraison tardive

Goeie kwaliteit. Hetgeen je ervan verwacht.

Beau sweatshirt

Sweat shirt de bonne qualité. Commande recue rapidement.

Snel en duidelijk

Snel,duidelijk. Goede opvolging

parfait comme je l'espérais.

j'ai reçu mon article tout était comme je le voulais, juste livraison un peu cher a mon Gou pour parfois des petits articles

Goede en correcte afhandeling

Goede en correcte afhandeling

Sérieux

Respect total et professionnel.

livraison rapide et produits de quelitées...mais

bonjour, nous avons commandé sur le site internet en précisant que notre fils jouait dans la section Heysel du RSCA, il nous était impossible d'entré un code de reduction du fait qu'il jouait pour le rsca. après plusieurs mails nous n'avons toujours pas eu de réponse :-( triste

Minder goed

Beste Ik heb deze bestelling nog steeds niet ontvangen. Ik heb nochtans een tijdje geleden nog een bestelling geplaatst en ik heb deze snel aangekregen. Mijn zus doet maandag een bestelling en heeft deze al ontvangen terwijl mijn order de 21ste april geplaatst is en ik deze dus nog steeds niet ontvangen heb. Het is wel de bedoeling dat ik dit kan afgeven op zondag voor een jongen zijn verjaardag

Avenue Theo Verbeecklaan 2

1070 Anderlecht