Jammer genoeg nog steeds niets ontvangen…

Ik bestelde op 16/03/2023 een gesigneerd BXL shirt ingekaderd. En heb tot op de dag van vandaag spijtig genoeg nog steeds niets ontvangen. Ik hoop dat ik het toch nog ontvang en vooral dat RSCA mij iets laat weten van de status van het pakket.

Vlotte levering

Vlug besteld en vlotte levering

Good

Good

Alles top zoals gewoonlijk.!

Alles verloopt steeds vlot!

Top ervaring

Vlotte communicatie, snelle en correcte afhandeling

Mooi truitje maar verschillende maten

Ik kocht dit jaar al het thuis en het uitshirt,.. telkens dezelfde maat en perfecte afmetingen. Nu kwam het prachtige zwarte er opnieuw op en toen dit thuis opgestuurd kwam, zat er ten eerste een bultje in de letter wat ik al niet kon appreciëren en ten tweede was het truitje niet even groot als de andere. Nu ze zijn beide van joma dus is al gek en bovendien was terugsturen voor het bultje al geen optie want ze waren niet meer te koop. Als ware Rsca fan was dit een zware teleurstelling voor mij. Het enige wat ik er nu mee kan doen is ophangen…

Prima kwaliteit

De bestelling voldeed vr 100% aan mijn verwachting. Optimale verpakking en snel geleverd.

Reçu à la date prévue

Reçu à la prévue.

Zeer vlot.

De nodige info is beschikbaar en duidelijk. De verschillende stappen verlopen vlot. Zeer snelle levering.

Je n’ai pas pu être remboursé pour un article qui ne me convenait pas et qui en plus était neuf

J’ai acheté un maillot domicile en T L j’ai simplement sectionné la ficelle qui reliait l’étiquette au maillot après cela j’ai réalisé que je ne pouvais pas me permette cet achat financier. Sur ce j’ai voulu retourné le maillot contre remboursement et vous n’avez guère voulu me le rembourser sous prétexte qu’il ne rentrait pas dans les conditions.

• Nous recommanderiez-vous? Non

makkelijk shoppen

site is makkelijk en overzichtelijk. Er was wel iets fout gelopen met de bonnen, maar met een simpel mailtje was dit per kerende rechtgezet. TOP

De wedstrijd shirt is geweldig

Zeer vlotte en correcte afhandeling

Artikelen werden perfect en zeer vlot geleverd.

Enkel het feit dat je een cadeaubon via de webshop koopt je deze niet in de winkel aan het stadion kan gebruiken vind ik een zwaar minpunt.

He hoort na het plaatsen van je bestelling niets meer

Na het plaatsen van mijn bestelling niets meer gehoord wanneer ze zou aankomen wat nog steeds niet gebeurd is na 3 weken wacht en alles is betaald

Achat facile et livraison rapide

Plateforme conviviale et facile d'utilisation. Livraison rapide. Manque un guide des tailles. Surtout pour les articles Joma. Point négatif qui justifie mon 4/5 : le montant minimum trop élevé (100€) pour profiter de frais d'envoi gratuits.

Alles perfect in orde

Vlotte verzending, perfect verpakt!

Easy and quick

Super rapid

Excellent service

Envoi rapide facilité de commande magnifique choix ..le TOP

Mon club , ma passion

Depuis ma naissance jusqu'à mon dernier souffle

Professioneel, correct , snel ; kortom RSCA waardig

Ik vind t aanbod wel beperkt. Zou graag meer artikelen in de aanbieding zien in het casual segment. Meer kledij-keuze in de ‘Mauve collectie’

service et bonne qualité du produit

fan depuis enfant ( Rensenbrink, COEK, LOZANO SCIFO VERCAUTEREN présent au HEYSEL finale <uefa Benfica

Heel stipt

Heel stipt en correct. Snelle levering. Heel tevreden.

Top, snel en kwalitatief

Prijzen zijn OK regelmatig leuke kortingen en verzending was prima. Goed verpakt en snel.

Duidelijke communicatie en snelle levering.

Duidelijke omschrijving van de producten, snel thuis geleverd.

Avenue Theo Verbeecklaan 2

1070 Anderlecht