Zeer vlugge levering

De qualité et agréable à porter

Produit correspondant à la présentation Bonne qualité et agréable à porter Temps de livraison correct

Heel snelle levering

Correct, snel, efficiënt.

Wat me enorm verbaasd heeft was de snelheid van de levering. Het pakket was binnen de 3 werkdagen bij mij thuis bezorgd. Ook de bevestigingsmail die ik vooraf kreeg, vond ik erg gemakkelijk. Zo wist ik wanneer het pakket zou aankomen. Ik heb verder geen enkele opmerkingen. Het pakket is correct en onbeschadigd. Snel en efficiënt geleverd. Ook de levering zelf was in orde. Ik ben zeer tevreden over hoe dit verlopen is.

Heel duidelijk, gebruiksvriendelijk

Alles werd snel en correct behandeld. Snelle levering en netjes verpakt.

Easy and excellent buy

I found what i was looking for. Quick shipping. Extremely satisfied. Thank you.

Zoals altijd TOP service en kwaliteit

Zoals elk jaar is dit een top ervaring. Zowel het personeel in de winkel die heel behulpzaam is als de kwaliteit van de kledij is steeds heel goed. Wij gaan standaard elknjaar voor het seizoen terug om.onze aankopen te doen

Alles netjes geleverd

Alles werd netjes geleverd en binnen de beloofde tijd

Heel snelle levering en prachtige polo

Artikel werd zeer snel verzonden en geleverd. Goed ingepakt en prachtig product

Alles heel goed verlopen

De bestelling is vlot verlopen, onze zoon was er super tevreden mee.

Satisfaisante

Toujours satisfait de mes commandes

mooi, alleen de bedrukking kon beter

Mooi shirt, al had de bedrukking wel beter moeten zijn. Er zijn wat plooien zichtbaar in de bedrukking en dit is er niet uit te krijgen.

Service parfait

Rapidité, service nickel Qualité produit Juste une petite remarque, impression que la taille du maillot plus petite que l'année passée

Snelle levering, perfecte afhandeling

Facilité et rapidité

Facilités de commande et surtout de changement de commande et super vitesse de livraison

Bestelling 80078185

Ik ben nog steeds aan het wachten op mijn bestelling geplaatst op 16/07!!!! Niet op voorraad terwijl je het wel kan bestellen wat in principe niet kan! Ik bestel nooit meer op de webshop!!! Het bestellen van mijn van mijn gold+ mauve box was ook al een klucht doordat ik mijn voucher niet had gekregen, hiervoor heb ik 7 mails moeten versturen voor er iemand eindelijk begreep dat ze gewoon mijn voucher nr nog moesten doorsturen!

Professioneel verder geholpen

Door een fout bij Bpost mijn pakje niet gekregen maar ik ben snel verder geholpen door RSCA fanshop .

Dramatische opvolging van mijn order twv €200

Heel on commerciële aanpak …

zeer goed bevallen

snel en gemakkelijk besteld en zeer vlotte levering!

Snel geleverd aan huis, geen problemen.

Zoals steeds top service!

Vlotte en snelle levering van top producten

Bien

Échanges faciles pour les commandes mais aucune réponse lors des échanges de service après-vente.

Toppie zoals altijd !!!

Zoals alle vorige bestellingen uitstekende service .

Avenue Theo Verbeecklaan 2

1070 Anderlecht