Mijn bestelling is heel vlot verlopen. Ik kan er niks op aanmerken. Ook paste mijn bestelling niet, dit heb ik dan teruggestuurd en ook dit is zeer vlot verlopen. De dag nadat ik dit verstuurd had, was het geld al terug op mijn rekening gestort en heb ik het opnieuw kunnen bestellen in een maat groter. Zeer tevreden over de webshop!

gewoon perfect

overzicht - kwaliteit - gemakkelijk bestellen - vlugge levering : niets kan beter.

Zeer fijne geschenken voor de zoon

Ik bestelde een lidmaatschap als Mauve Ket voor mijn zoon voor zijn verjaardag. Hij was dan zo blij toen hij de welkomst geschenk kreeg. Hij (wij) kijken ernaar uit om naar de matchen te komen kijken.

Rapidité et efficacité de la livraison par bpost

Commande facile et distribution rapide.

Makkelijk en vlotte bestelling

Een zeer fijne aankoop gedaan, overzichtelijke site en vlotte bestelling en levering.

Snelle levering en top product.

Alles was in orde buiten de jpl badge hing los.

Délais longs mais réactivité de la part de l’équipe de vente

J’ai fait une commande quelques jours après mon anniversaire. J’avais l’occasion d’utiliser un code de réduction avec -10% mais c’était impossible sur le site du Fanshop. J’ai contacté par mail et n’ai d’abord pas eu de réponse. Je n’ai eu aucune information sur le délai de livraison de la commande non plus. Après avoir relancé par mail, j’ai eu immédiatement une réponse avec le délai approximatif et la démarche de remboursement pour les 10% que je n’avais pas pu avoir. L’idéal serait d’avoir un message qui avertit des éventuels délais longs et pourquoi pas, un espace de commentaire au moment de la commande pour avertir des éventuels soucis rencontrés.

Achat maillot

Parfait, depuis l'achat à la livraison.

parfait et rapide

rien a dire a part magnifique

Bof

Temps de livraison beaucoup trop long, pas d'explications sur le pourquoi du comment. Au final, j'ai du menacer de demander un remboursement pour que l'on m'écoute..

Très bon service, je recommande vivement

Rien à redire pour ce service!! Qualité et rapidité. Je recommande à 100%.

Online besteld en vrij vlot geleverd!

Online besteld en vrij vlot geleverd!

Goede service!

Correct en snel ontvangen!

Bon service

Impeccable mci

Vlotte webshop, vriendelijke en behulpzame klantenservice, duidelijkheid over levertijd.

Traag

Website is traag en soms ingewikkeld, niet logisch

Pas terrible

Les livraison sont excessivement longue dommage.... 2 semaine pour recevoir un maillot. C'est plus rapide quand on commande a l'étranger ce n'est pas normal.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Service goed

Maar had een trui besteld die te klein is. Er is geen mogelijkheid om hem terug te sturen.

Excellent

Uitstekende service en snelle levering

Niet oké.

Ik had maar 4 dagen om het pakket op te halen van het automaat, ik was toevallig die 4 dagen in het buitenland en kon dit dus niet op tijd in orde brengen. Het pakket werd teruggestuurd en nu kreeg ik de melding dat mijn aankoop gecanceld werd en mijn geld teruggestort wordt.

Très bien

Heel snel geleverd in Spanje en heel professioneel afgehandeld.

Heel snel geleverd in Spanje en heel professioneel afgehandeld.

Simplement efficace et professionnel

Efficace et professionnel

Levering duurde 2 weken

Had verschillende truitjes en t-shirts besteld van vorig seizoen, zonder namen, dus normaal gezien is dit niet veel werk. Pas na een eerste vraag naar de helpdesk werd er precies voor gekeken. Ik snap wel natuurlijk dat bij de lancering van de nieuwe truitjes de vraag enorm groot was...

Avenue Theo Verbeecklaan 2

1070 Anderlecht