Nek uitsteken

Ik ben al jaren blij met Wernard, Jolanda en het team, want zij steken hun nek uit voor het meest bijzondere plantje ter wereld, Dank!

super goed!

Levering ging snel. Er werkte iets niet, na 1 x bellen werd er meteen opgenomen en het nieuwe onderdeel werd direct opgestuurd. Goede service! Dank!

snelle levering, niet alles was schoon

Ik had om dat mijn budget onvoldoende was voor een nieuwe set, een gebruikte tang en een gebruikte fleswarmer aangeschaft (behorend bij cannulator). de tang was schoongemaakt, maar in de flessenwarmer zaten nog allemaal resten en vegen smurrie. Een gebruikte item, is zonder doos en bon verkopen, dat snap ik. maak maak aub wel je spullen schoon als je deze verzend. zo vuil verzenden zorgt ervoor dat klanten niet meer terug komen

Als het gaat om de snelle verzending en hoe het anoniem verpakt is.

Echter moet ik er wel aan toevoegen dat het vorige seizoen ik drie zaadjes besteld had en daar kwamen er twee niet boven de grond en de derde werd niet groter dan ongeveer 40 cm en heeft nooit geen knopen gekregen. Ik ga het nu mijn tweede seizoen proberen en heb nu voor de zekerheid maar zeven zaadjes gekocht en zal ze over een week of twee poten, en dan wachten we het wel af!

Snelle service. Goed verpakt!

Snelle acties en duidelijke antwoorden

Vragen worden duidelijk en helder beantwoord.

Prima producten

Ik kan op de website niet alles even snel vinden, zoekfunctie helpt niet altijd goed. Uiteindelijk hebben ze wel alles wat ik zoek, met goede info over het product.

snele levering ook in Spanje.

Goed en snel geleverd. kwam al in yellow melo.

Perfecte service, advies, goed bereikbaar en snelle levering.

CBD shop is goed bereikbaar voor alle vragen en antwoorden snel, ze geven goed advies.

Snel en goed verpakt geleverd

De producten zijn geheel volgens verwachting geleverd en voor reeële prijzen. Ook de verpakking was netjes.

Prima. Bestelling snel geleverd.

Na mijn bestelling online van CBD pleisters, snelle ontvangst in Frankrijk.

Het contact met CBDSHOP is vlot en met aandacht verlopen.

Na telefonisch contact ben ik goed geinformeerd door de medewerker. Heb ook het product besteld bij de cbd shop na aanleiding van de informatie op de mediwiet website en antwoorden van gebruikers. Nu is het afwachten wat er gebeuren gaat, dus of er baat is bij de bestelling weten we pas over enkele maanden tot een half jaar.

Amnesia

Ik heb 3 amnesia zaden gekregen waarvan 1 niet worteld

nog geen goede ervaring

ik twijfel heel erg of ik wel het goede flesje hebt gekozen voor mijn handycap ik heb last van copd en een zeurende pijn in mijn gewrichten desondanks geloof ik nog steeds in de cbd olien ik zou graag wat meer advies willen hebben wat ik het beste kan gaan gebruiken, ik gebruik nu cbd olie-ok 7% ik hoor graag van jullie. mvg Hennie.

Top bedrijf

Snel en netjes geleverd

Super tevreden

Snel en volledig geleverd wat ik besteld heb. Goede prijs - kwaliteit verhouding.

Helemaal top

Betrouwbare shop, heel goed kwaliteit van spullen en oliën en alles wat daarbij hoort!

Snelle bezorging, goede kwaliteit

Helemaal prima

Heel blij met de nieuw bedachte methode -cocos chanel extractie twin set- moet het alleen nog gaan proberen (i.v.m. nachtrust) Het gaat even duren want ben eerst even weg en meenemen over de grens doe ik maar niet. Laatst bedacht ik een goede reden: waarom die plant toch zulk een ongelooflijk sterke geur signalen in de rondte zendt… mogelijk om mensen en/of andere dieren -de slakken geven al een idee dat wij niet de enige belangstellende soort zijn- in nood naar haar toe te leiden… Moeder natuur heeft zo veel trucjes bedacht, hints, onder andere voorbeelden de hersenen in de walnoot -waar zouden die dingen nou goed voor zijn??… ja duuu, gebruik je hersens. Lieve mensen, met dankbaarheid naar het volbrengen van jullie missie en dat ik in dit bijzonder land mag wonen. Hart chakra-groentjes van Isabelle!

Snelle en volledige levering van order

Snelle levering.

Prima afhandeling

Prima om zoveel info te vinden betreffende de aangeboden producten met daarbij prima afhandeling en bezorging.

Perfect afgeleverd

Ook een mooie bijlage erbij.

Prima zoals ik gewend ben

Vriendelijke te woord gestaan en er is snel en goegedaan wat afgesproken was.

Prima kwaliteit

Snelle levering, goede service

Nog te vroeg om te oordelen over product

Lingewei 35

4004 LK Tiel

06 10941964

Over CBDshop

CBDshop heeft een breed en doordacht assortiment. Bij CBDshop vind je niet alleen de gebruikelijke cbd-oliën en zalven maar ook alles wat je nodig hebt om je eigen planten te kweken en om je eigen olie en zalf te maken.