Super....altijd en eerlijke en correcte service

Hetzij via de app of de site het is altijd goed!!

Prima verzorgd

De sokken keurig verpakt (niet een te grote doos) en op tijd geleverd. Ik heb deze sokken eerder gehad en ze bevallen uitstekend en knellen het been niet af.

Hoge kwaliteit, volgende dag in huis

Zo hoort een winkel, die ernaast ook een webwinkel heeft te zijn! Alleen jammer dat je niet op zondag kan bestellen.

Makkelijk te bestellen,erg snel geleverd

prima erg klantvriendelijk

supersnelle levering

Mooie fijne sterke pantys en snelle levering

Ik bestel hier graag mijn pantys omdat het goede pantys zijn en altijd netjes en snel geleverd worden.

Bij 1 van mijn bestellingen werd de maat foutief geleverd ( maat L ipv XL )

Betrouwbaar

Producten ontvangen conform beschrijving, snel en accuraat geleverd.

Nietsx op aan te merken

Snelle service en toezending. Geen problemen

fijne winkel met goede en profesionele hulp

fijne winkel met vriendelijk hulp ik woon niet heel dichtbij dus ik doe nog weleens een web bestelling maar altijd fijn geholpen ga zo door

Goede service!

Onlangs panty' besteld bij Wester. Ik kreeg helaas (deels) de verkeerde panty's geleverd maar na 1 mailtje was het al geregeld! De juiste panty's zijn gelijk opgestuurd en de verkeerde panty's kon ik zonder verdere kosten terugsturen. Al met al een hele goede service!! Ik zou hier dan ook zeker weer een bestelling plaatsen!

Correcte afhandeling bestelling

De kniekousjes Marianne bevallen mij zeer goed en ben blij dat uw bedrijf ze in voorraad heeft.

Bedankt voor de goede service

Ik heb de service enorm goed ervaren bij Wester Beenmode. Ik ben zowel in de fysieke winkel geweest in Barneveld maar ik heb ook een bestelling online geplaatst en de winkel en de webshop bevielen mij enorm. Als u opzoek bent naar goede kwaliteit sokken kan ik Wester Beenmode zeker aanraden!

Jan van Schaffelaarstraat 11

3771 BP Barneveld

+31 318469999

Over WESTER Beenmode- en ondermode

Panty’s, panty sokken, kousenvoetjes, leggings en meer beenmode. Oók voor kinderen. U vindt het bij WESTER. Online én in de winkel in Barneveld. Voor elk seizoen is er weer een geheel nieuwe collectie beenmode. Panty’s van prachtige materialen en mooie structuren. Beenmode voor dames, keuze genoeg! Voor meisjes zijn er kindermaillots, kinderleggings, sokken, kniekousen en kinderpanty's met mooie motieven en leuke details. Jongens en heren hebben volop keuze uit stoere en comfortabele sokken. Onze geschiedenis In de jaren '50 startte Marinus Ter Haar een markthandel in partijgoederen en fournituren. In 1998 droeg hij de zaak over aan zijn schoonzoon Andre Westerink en zoon Martin ter Haar. De naam WESTER is een samenvoeging van de beginletters van hun achternamen. Al snel besloten zij om in ook een winkel te openen in de hoofdstraat van Barneveld. De winkel in Barneveld Inmiddels is Wester uitgegroeid tot een waar begrip in de omgeving en komen mensen vanuit het hele land naar de winkel voor het ruime assortiment. De partijgoederen en fournituren hebben plaats gemaakt voor een uitgebreide collectie, voor jong en oud. Zo hangt onze winkel in Barneveld het hele jaar vol met been-, nacht- en ondermode voor dames, heren, kinderen en baby's, zoals: Kniekousjes en sokjes van Condor Sokken - Panty's - Kousen - Leggings - Kniekousen Hemdjes - Ondergoed - Shapewaer Pyjama’s - Huispakken - Nachthemdjes - Badjassen