hartstikke goed

goede snelle service. retour geen probleem en snel afgehandeld.

Altijd tip top in orde

Altijd in orde de bestelling en vlug geleverd

alsnog netjes en snel geleverd

Had per abuis de verkeerde artikelen ontvangen, super snel en goed opgelost. Tevreden klant

Super snel geleverd

Snel en netjes geleverd

Snelle levering, producten zijn van goede kwaliteit!

Ik ga zeker nog een nieuwe bestelling plaatsen.

Snel geleverd, prima prijs

Helemaal top!

Al vaker besteld. Helemaal tevreden mee. Snelle levering.

Super tevreden

Makkelijk om te bestellen en een snelle verzending.

Snelle levering, goede kwaliteit

Ik heb satijnkoord besteld in de kleur taupe 2 mm. Ik had er een vraag bij gezet of het ook in 1,5 mm leverbaar was. Helaas daar nooit antwoord op gekregen. Anders 5 sterren

Goede producten en snelle levering

1e keer besteld bij Decoma. Mooie kadozakjes en snelle levering.

Snelle levering, goed product

Prima, netjes op tijd geleverd!

Prima, netjes op tijd geleverd!

Vlot

Vlotte ontvangst, goed ingepakt

Altijd tevreden! Super snelle levering!

Altijd een super snelle levering!

snel en zoals verwacht

wat we gekregen hebben komt overeen hoe het op de site staat duidelijke omschrijving op de site, snelle en nette levering.

Heel tevreden. Snelle levering en netjes verpakt

Correct

Heel tevreden

Supermooie afwerking. Degelijke kwaliteit. Goede prijs. Top

Prima levering

Alles netjes, en duidelijk. Hier ga ik zeker vaker bestellen.

zeer handige zakken

ik had cadeauzakken besteld. ze zijn heel handig. snel geleverd. pluim

Beste . Alles is naar wens verlopen . daar bij dank . Met vriendelijke groeten . Brouwerij Vervoort

Niet heel vriendelijk geholpen

Bij het afhalen van mijn bestelling konden er bij de medewerker nog geen twee woorden af. Pakket werd in mijn handen gedrukt en tot ziens maar weer. Zocht als schoolfotografiebedrijf iets in de buurt. Arnhem - Duiven mooie combi. Uiteindelijk weer een bestelling gedaan bij een bedrijf in Zeist waar ik een hele rondleiding in de fabriek kreeg. Zo kan het dus ook

Mooie led kersterren

2 kerst sterren besteld voor in vensterbank . Mooie kwaliteit voor een lage prijs. Hele snelle levering. Erg blij mee. Nu wachten op kerst.

Geweldig!

Super snelle levering, binnen één dag. Goede communicatie en goed verpakt! Chapeau!

Impact 10

6921RZ Duiven

+31267857872

Over Decoma B.V.

Decoma B.V. is sinds 2006 dé leverancier voor luxe en trendy cadeauverpakkingen en decoratie artikelen voor zakelijke klanten en particulieren. Wij leveren een breed assortiment inpakpapier, vloeipapier, cadeaulinten, draagtassen, kadozakjes en nog veel meer. Kleine afnames zijn bij ons ook mogelijk. Bij ons kunt u terecht voor: - Een eerlijk en deskundig advies. - Snelle levering uit eigen voorraad. - Goede en vriendelijke service. Adres: Impact 10 6921 RZ Duiven Tel: 026-7857872