Een goeie prijs en een goeie service

Vroeger hebben we ook al bij Decoma besteld, nu opnieuw, snel en correct geleverd. Alles zoals het hoort te zijn. ❤️

Heel tevreden

Keurig verpakt kreeg ik precies wat ik gekocht had had dit was gelijk aan de afbeeldingen!

Super tevreden, snelle reactie op vraag en prima product

Snel gereageerd via mail, de bestelling werd op tijd geleverd en aan de verwachting van het product werd voldaan. Volledig tevreden.

Denken mee en zijn snel

Ik had op zeek korte termijn papieren tassen nodig in een onmogelijke kleur en in een grote hoeveelheid. Een aantal keer met ze gebeld om het af te stemmen. Uiteindelijk de tasjes dezelfde dag nog op kunnen halen. Heeft mij echt uit de brand geholpen.

Fijne levering en alles naar wens

Bestelling geplaatst en alles naar wens.

Snelle en correcte levering

Een bestelling voor de winkel om mooie cadeautjes te maken.

Mooi, goede kwaliteit en snel geleverd

Veel keus bij het uitzoeken, prima prijs/kwaliteit verhouding, en snelle levering

Super diamantzakken. Ik miste alleen een sluiting. Blijkbaar had ik dat niet goed gelezen. Mooi om cadeaupakketen mee te maken.

Mijn bestelling kwam helemaal overeen met de foto's en werd snel verzonden.

Mooie spullen goede kwaliteit

Snelle bezorging Goede kwaliteit

Goed product snel bezorgd

Prima ervaring, snel geleverd, product is naar verwachting

Het was voor mij de eerste keer dat ik iets bij Decoma bestelde, dat is uitstekend bevallen. Goede communicatie, snelle levering, product voldoet aan de verwachting.

Geen problemen

Had ff mijn bedenkingen bij de betrouwbaarheid. Maar die waren voor niks nodig! Heel leuk ingepakt :) goed papier, kortom alles was in orde :)

Tevreden, geen problemen

Snel, goed geregeld. Doet wat U beloofd

Heel blij met de snelle levering.

Lekker gesorteerd in producten. Zeer snelle levering van mijn bestelde artikelen. Dus weer een leverancier erbij in mijn lijst.

Super snel

Super snel geleverd, makkelijke site!!

Blij

Heel mooi papier, super blij mee!

Snelle bezorging

Mooi lint besteld om te bedrukken. Is prachtig geworden.

goede service

Snelle en vlugge service netjes verpakt

Nvt

Nvt

Vandaag besteld, morgen binnen. Top

Snel en netjes

Vlotte levering, goede producten

Op de website heb ik papierkoord besteld in verschillende kleuren. Dit werd keurig verpakt geleverd.

Behulpzaam

Van twee bestellingen en twee keer verzendkosten een gemaakt. Top

Impact 10

6921RZ Duiven

+31267857872

Over Decoma B.V.

Decoma B.V. is sinds 2006 dé leverancier voor luxe en trendy cadeauverpakkingen en decoratie artikelen voor zakelijke klanten en particulieren. Wij leveren een breed assortiment inpakpapier, vloeipapier, cadeaulinten, draagtassen, kadozakjes en nog veel meer. Kleine afnames zijn bij ons ook mogelijk. Bij ons kunt u terecht voor: - Een eerlijk en deskundig advies. - Snelle levering uit eigen voorraad. - Goede en vriendelijke service. Adres: Impact 10 6921 RZ Duiven Tel: 026-7857872