Ik ben blij met mijn bestelling en aankoop zeer tevreden over de service van kwaliteit.

Snelle levering in goede staat

Snelle levering. Artikelen in goede staat ontvangen.

Laat in de avond besteld, volgende middag in huis, top!

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Aanrader!

Helaas was telefonisch contact niet mogelijk, maar via e-mail werd er snel gereageerd. Zware producten besteld, welke eigenlijk in een stevigere verpakking verzonden dienden te worden. Op mijn bericht om dat volgende keer te doen - dat informatief bedoeld was - werd zeer klantvriendelijk gereageerd, een nieuwe zending was alweer onderweg. Dit was niet mijn bedoeling, maar nogmaals dank voor de bovenmatig goede service, MijnDrogist.nl!

Snel geleverd, zelfs een dag eerder dan gepland

Tot de laatste levering perfect

Elke bestelling die ik gedaan heb is correct geleverd m.u.v. de laatste levering. Zie gedeeltelijke retournering met bijgaand schrijven van afgelopen week. m.vr.gr. J.van Geest

Stipt op tijd !

Snelle levering in een keurige verpakking!

Goed assortiment, scherpe prijzen en snelle levering.

Het product dat ik wilde hebben, zit bij verschillende drogisten bij ons in de regio niet in het assortiment. De volgende keer bestel ik gelijk bij MijnDrogist.nl.

zeer goede ervaring

ok

We zijn zeer tevreden

Erg snel geleverd super dank je wel

Bestellen ging goed, levering slecht

Bij bestelling aangegeven dat bezorging op maandag zou plaatsvinden. Dat dit om welke reden dan ook niet lukt is prima, maar vervolgens kon ik niet aangeven waar of wanneer ik dan wel de levering zou willen ontvangen en was ik telkens niet thuis. Go Parcel lijkt me alleen een doorgeefluik naar een andere bezorger maar dit was niet handig. Het gevolg hiervan was dat het pakket waarschijnlijk meerdere dagen achter elkaar weer terug is gegaan naar sorteerscentrum en er gelukkig geen breekbare spullen inzaten. Doos zag eruit alsof het de oorlog had meegemaakt.

Super prijzen snelle levering ,ben fan ...........

Toppie

Goede promoties

Groot assortiment aan interessante prijzen

Enige nadeel was dat mijn flessen wasmiddel lagen ipv stonden en daarom gelekt hebben.

Alles als afgesproken

Keurige afhandeling niets op aan te merken. Aanrader.

Goedkopere bezorging

Hallo, N.a.v. de bezorging waar de consument voor een vastgesteld bedrag het thuis kan laten bezorgen staat niet meer in verbinding. Het moet goedkoper omdat, men het niet de volgende dag in huis heeft.

Geen bestelling ontvangen

Geen bestelling ontvangen. Ook na contact opnemen met het bedrijf, komt er niks aan… zonde van m’n geld en het wachten!!

make lek en snel bestellen en snel kregen

n.v.t.

perfect!

Super snelle levering. 's zondags besteld en maandag in huis. tiptop!

Er was met de levering wat mis gegaan. Heb daar contact over gehad en zonder problemen opgelost.

Prima service snel en goed Prima op de hoogte gehouden

Aanrader

Zeer snelle verzending en prijs ok. Goede verpakking. Niets op aan te merken.

Snelle correcte levering

Snelle levering, gratis product werd nog na gestuurd

Kerkeplaat 11

3313 LC Dordrecht

+31 6 14571213

Over MijnDrogist.nl

Op MijnDrogist.nl vind je drogisterijproducten van bekende A-merken met iedere week scherpe aanbiedingen. Het is onze passie om naast aantrekkelijke prijzen, de producten ook discreet, veilig en snel bij je thuis te bezorgen. Hoe fijn is het om als het jou het beste uitkomt te bestellen en de producten de volgende dag al discreet en veilig in huis te hebben. Jouw gemak staat bij ons voorop.