Bestelling nog steeds niet gehad

Bestelling gedaan en betaald, gekozen om het een paar dagen later te laten bezorgen, op een dag dat ik thuis was. De bevestiging was dat het dan ook kwam. De track en tracé gaf aan een dag later toen ik die dag het pakket nog niet binnen had gemaild naar MijnDrogist maar niets meer gehoord. De vervoerder geeft nu aan het gevonden te hebben en over een paar dagen te bezorgen! Door dat de prijzen zo gunstig zijn en producten goed toch aanbevolen

Een prima ervaring!

Overzichtelijke site, probleemloze bestelling en snelle levering.

prima!!

geen problemen...goede service....goed product!

heel snel bezorgd

nog nooit zo snel bij me bezorgd

Perfect afgeleverd

Het product dat ik besteld had was precies wat ik besteld had plus een kadootje en het was vlug geleverd

fantastisch

op tijd, compleet en goede prijs, wat moet je nog meer....

slechte verzending, duurt lang, geen excuses

ik wacht al een week op mijn pakketje en de datum wordt steeds verplaats

Uitstekende service, klantvriendelijk en snelle oplossing bij problemen buiten hun schuld

Er was iets fout gegaan bij mijn bestelling, dat lag bij de vervoerder. Probleem is snel opgepakt en ik heb een nieuwe zending ontvangen. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.

Zeer snelle service

Fijn als je de volgende dag met spoed iets nodig hebt.

Nogmaals bedankt voor het vlotte oplossen

Nogmaals bedankt voor het vlotte oplossen

snelle goede levering voor voordelige prijs

duidelijk, snel, goed, goedkoop.

Terrible

My package is just lost. Until today, still not received anything and it’s been a week already. When I placed order, I expected to receive next day. I will never order in this website anymore.

no nonsense, precies zoals het hoort

Snel, makkelijk besteld en geleverd. Geen gedoe, erg fijn.

Topservice

Super snel geleverd. Competitieve prijs.

Slecht

Heb het nog niet ontvangen en stond bij het ophaal punt gisteren voor ja met de korte naam

Snelle levering. Geen opmerkingen

leuke artikelen, snel geleverd, maar verpakking is super slecht,zo mijn soap kapot aangekomen, en alles zat onder...misschien meer aandacht voor!?;)

Redelijk

Niet goed want mijn pakket is terug gestuurd door dhl dus heb nog niets ontvangen

Bestelling nog steeds niet ontvangen

Ik heb Nogsteeds geen bestelling in huis..

Alleen jammer dat de hand gel er niet bij zat Die zou ik bij de bestelling gratis krijgen door op de knop te drukken Maar ik zag geen knop , waarom niet gewoon bij de bestelling doen ? Dan maak je de klant blij en komt er geen iritatie Vriendelijke groet , Annie Zonneveld

Uitstekend!

Uitstekend!

Snelle uitstekende service

Slechte start, goed einde

In eerste instantie werd alleen het gratis cadeau bij mijn bestelling geleverd. Gelukkig werd dat goed opgepakt en twee dagen later had ik de complete bestelling binnen.

Kerkeplaat 11

3313 LC Dordrecht

+31 6 14571213

Over MijnDrogist.nl

Op MijnDrogist.nl vind je drogisterijproducten van bekende A-merken met iedere week scherpe aanbiedingen. Het is onze passie om naast aantrekkelijke prijzen, de producten ook discreet, veilig en snel bij je thuis te bezorgen. Hoe fijn is het om als het jou het beste uitkomt te bestellen en de producten de volgende dag al discreet en veilig in huis te hebben. Jouw gemak staat bij ons voorop.